co komu wolno

Moderator: moderatorzy

Gehenna
zaufany użytkownik

co komu wolno

Post autor: Gehenna »

x
Ostatnio zmieniony ndz paź 11, 2015 6:43 pm przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
lawenda
zaufany użytkownik

Re: co komu wolno

Post autor: lawenda »

Gehenna pisze:. Pewnie każdemu zdarzyło się ponarzekać na męża, żonę, matkę.Mi również.
Jak narzekałam koleżance na swojego chłopaka, przyszłego męża to zapytała czy moze go sobie wziąć.
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający
Gadu-Gadu: 560878

Post autor: maniek123 »

ja napierdalam tych co do mnie cos maja
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Post autor: moi »

Gehenna pisze:Każdy ma jakieś słabości, piszemy tu zresztą o nich. Mogę się przyznać, że mną buja, że coś jest problemem. Ale gdy ktoś zacznie mi to samo wytykać jestem w stanie strzelić w zęby.

Wiem coś o tym. Ostatnio dość brutalnie opisałam w prywatnym wątku Twoje zachowania, które moim zdaniem były niepokojące i zbyt mocno uderzyłam w Ciebie tymi słowami. Jest mi teraz z tego powodu przykro, ale czasu już nie cofnę.

Ja chyba raczej przyjmuję krytykę. Staram się w niej odnaleźć wskazówki dla siebie. Chyba, że ktoś mówi mi złe rzeczy o mnie, tylko po to by mnie zranić. Ale to mi się chyba jeszcze nie zdarzyło. Nie, raz mi się zdarzyło - w mojej obecnej pracy. Na samym początku, gdy zaczynałam pracę w sekretariacie, wiele rzeczy mi nie wychodziło. Jedna z kobiet miała o coś do mnie pretensję (coś źle zrobiłam, ale to był wynik tego, że musiałam sama domyślać się procedur postępowania, nikt mnie nie wdrożył) i powiedziała mi prosto w twarz: "Jak się pani na czymś nei zna, to nie trzeba się za to brać" (w sensie, że nie powinnam tu pracować, bo się nie nadaję). Uznałam, że jest zbyt głupia, by jej tłumaczyć dlaczego popełniłam błąd. Spuściłam wodę.

Najbardziej chyba rani wytykanie błędów przez bliską osobę.

Pozdrawiam.m.
Gehenna
zaufany użytkownik

Moi, mnie nie uraziła krytyka ale pewność z jaką piszesz, to że sprawiałaś wrażenie pewności, nieomylności zamiast domniemania.
spoko, już ok.
Awatar użytkownika
Spokojny80
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 38754286

Post autor: Spokojny80 »

maniek123 pisze:ja napierdalam tych co do mnie cos maja
A Ty mosz piątą klepke.....??? :D
Michal
Awatar użytkownika
Spokojny80
zaufany użytkownik

maniek123 pisze:ja napierdalam tych co do mnie cos maja
Kto mieczem wojuje ten od miecz ginie. :D
Michal
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Post autor: Walet Pikowy »

W zlosci mozna sie doszukac czasem prawdy.Ja uznaje szczerosc za wazna wartosc.Nie lubie plotkaczy.
Awatar użytkownika
mei
zaufany użytkownik

Post autor: mei »

Docent pisze:
moi pisze:
Wiem coś o tym. Ostatnio dość brutalnie opisałam w prywatnym wątku Twoje zachowania, które moim zdaniem były niepokojące i zbyt mocno uderzyłam w Ciebie tymi słowami.
Ja chyba raczej przyjmuję krytykę.
Wczoraj czytałem w pewnym wątku, jak Moi zaczęła potępiać koleżankę Koniczynkę - za to, że cieszy się każdym udanym zakupem, z nowej farby do włosów i za bardzo dba o swoją urodę i ciało. Przyznam się, że nic nie załapałem, co to za dziwne zarzuty.
Ja przeglądałem to forum - mam takie wrażenie, że ktoś przypadkowo nie spodoba się Moi - a potem wyżywa się krytykami w innych tematach i nic nie idzie wtedy zrozumieć, czego naprawdę Moi chce od tej osoby. No bo chyba naprawdę nie potępia kogoś, za udany kolor farby do włosów, radość z zakupów, dbanie o urodę i ciało.
Witaj na forum. :) Sytuacja rozwijała się w kilku wątkach, więc, żeby mieć ogląd, powinieneś się z nimi zapoznać. Doradzam zapoznać się z forum, a potem osądzać.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Gehenna
zaufany użytkownik

Zarejestrowałeś się dziś i postanowiłeś odpowiedzieć na wszystkie wątki?
Powodzenia.
Gehenna
zaufany użytkownik

czyli działasz na akord ;)
mam zacząć bać się tych "wnikliwych analiz"?
Awatar użytkownika
Spokojny80
zaufany użytkownik

Re: .

Docent pisze:.
.???
Michal
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”