Zabursenia snu
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
- Status: Elektrotechnik
- Gadu-Gadu: 63718896
Zabursenia snu
Ladnych pare lat temu miale dziwne zaburzenia. Potrafile zasypiac przy wlaczonym radiu bywalo ze snilo mi sie to oczym akurat byla audycja. Moze to glupie pytanie ale zastanawiam sie czy takie dziwne spanko moze sywolac zaburzenia psychotyczne. Dsisiaj zdarza mi sie zasnac przy wlaczonym telewizorze popoludniu i juz raz podobny stan mi sie zdarzyl tylko trwal bardzo krutko.
-
- zarejestrowany użytkownik
- Gadu-Gadu: 50331836
Re: Zabursenia snu
To chyba nic dziwnego, śnimy zwykle o tym czego doświadczyliśmy, co słyszeliśmy i widzieliśmy.
-
- bywalec
- Status: Elektrotechnik
- Gadu-Gadu: 63718896
Nie, chodzi mi o to ze snilo mi sie to oczym akurat byla mowa w radiu, a kiedy sie obudzilem to audycja ciagle trwala i ciagle byka o tym mowa. Kiedys zdarzalo mi sie zasnac przy wlaczonym radiu.Fenrir pisze:To chyba nic dziwnego, śnimy zwykle o tym czego doświadczyliśmy, co słyszeliśmy i widzieliśmy.
- Zabłąkany
- zaufany użytkownik
- Status: Aktualnie się opierdalam
- Gadu-Gadu: 42765946
- Kontakt:
Ja tak mam ze snami jak gram w jakieś gry. Ostatnio grałem w Skyrim magiem i później miałem sen, że ktoś porwał córkę mojego kumpla i ja chodziłem i strzelałem piorunami do wrogów...
Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?