Zabursenia snu

informacje naukowe, medyczne

Moderator: moderatorzy

F20
bywalec
Status: Elektrotechnik
Gadu-Gadu: 63718896

Zabursenia snu

Post autor: F20 »

Ladnych pare lat temu miale dziwne zaburzenia. Potrafile zasypiac przy wlaczonym radiu bywalo ze snilo mi sie to oczym akurat byla audycja. Moze to glupie pytanie ale zastanawiam sie czy takie dziwne spanko moze sywolac zaburzenia psychotyczne. Dsisiaj zdarza mi sie zasnac przy wlaczonym telewizorze popoludniu i juz raz podobny stan mi sie zdarzyl tylko trwal bardzo krutko.
Fenrir
zarejestrowany użytkownik
Gadu-Gadu: 50331836

Re: Zabursenia snu

Post autor: Fenrir »

To chyba nic dziwnego, śnimy zwykle o tym czego doświadczyliśmy, co słyszeliśmy i widzieliśmy.
F20
bywalec
Status: Elektrotechnik
Gadu-Gadu: 63718896

Post autor: F20 »

Fenrir pisze:To chyba nic dziwnego, śnimy zwykle o tym czego doświadczyliśmy, co słyszeliśmy i widzieliśmy.
Nie, chodzi mi o to ze snilo mi sie to oczym akurat byla mowa w radiu, a kiedy sie obudzilem to audycja ciagle trwala i ciagle byka o tym mowa. Kiedys zdarzalo mi sie zasnac przy wlaczonym radiu.
Awatar użytkownika
Zabłąkany
zaufany użytkownik
Status: Aktualnie się opierdalam
Gadu-Gadu: 42765946
Kontakt:

Post autor: Zabłąkany »

Ja tak mam ze snami jak gram w jakieś gry. Ostatnio grałem w Skyrim magiem i później miałem sen, że ktoś porwał córkę mojego kumpla i ja chodziłem i strzelałem piorunami do wrogów...
Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?
ODPOWIEDZ

Wróć do „wiedza o schizofrenii”