zima zima zima...

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
dan
moderator
moderator

zima zima zima...

Post autor: dan »

w Krakowie spadł śnieg a zimy się boję...
Jak Ty znosisz zimę, czujesz pogorszenie nastroju, lubisz ten okres?
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

Zima nie jest zła :D Lubię styczeń, bo w styczniu słońce świeci. Jednak nie znoszę ciągłego przebierania w kurtki i z kurtek. Nie lubię też tego że noc się zaczyna o 15:00 a ja do południa lubię pospać więc mam noc prawie cały dzień :? Zimą jestem ospały i nieprzytomny. Jest taki klimat że człowiek nie wie czy to sen czy jawa. Muszę w piecu palić żeby ciepło było w domu :? W lesie po którym kocham łazić ślisko i się połamać można. Ostatnio mnie grypa morzy na zimę ale może w tym roku odpuści. Cierpię okrutne męki gdy nie ma słońca przez dłużej niż tydzień, ostatniej zimy myślałem że zwariuję od braku światła, potwornie mnie to frustrowało, im starszy jestem tym gorzej pod tym względem. W sumie nie przepadam ani za zimą ani za latem, zbyt skrajne i radykalne to dla mnie pory roku. Lubię wiosnę i jesień. :wink:
Ostatnio zmieniony czw lis 02, 2006 2:27 pm przez Chors, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
tom76
zaufany użytkownik

Post autor: tom76 »

Karzdy lubi wiosnę...ale zima też jest fajna.Jest inny krajobraz,więcej się siedzi w domu,jest czas na refleksję...Najlepiej jakby było dużo słońca i śniegu a jak będzie zobaczymy.
1albert1
zaufany użytkownik

Post autor: 1albert1 »

zima to nic wesołego i sie z niej nie ciesze . Wole kiedy wesoło słoneczko świeci i jest cieplutko. Więc czekam i wyglądam na wiosenke .... Ale te wieczory mnie przerażają , dłuuuugie i bezsensowne.
zalew
zaufany użytkownik

Post autor: zalew »

W Gdańsku też spadł śnieg i wcale nie chce zniknąć. Jak dla mnie to trochę za wcześnie. Od razu przypomniał mi się mój pobyt w szpitalu. W największe mrozy siedziałem na zamkniętym a później z walizeczką jechałem do domu. Brrrrrrrr.
W Hiszpanii jest +15, ja chcę pojechać gdzieś gdzie jest lato.
Sooshi
zaufany użytkownik

Post autor: Sooshi »

zima jest fe :?
fotex
zaufany użytkownik

Post autor: fotex »

Ależ sąd, zima jest cacy .Ja się dobrze czuje podczas zimie, zresztą każda pora roku ma swój urok.
Inana
zaufany użytkownik

Post autor: Inana »

zima jest ok.
ja nienawidzę wiosny, kiedy wszystko budzi się do życia, ptaszki śpiewają i kwitną kwiaty mnie się wtedy chce najbardziej plakać. Nie plakać ale wyć.
Gość

Post autor: Gość »

Precz z cholernym optymizmem wiosny :lol:
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

witaj Dan, czy śnieg na drodze w kierunku kopca już jest brudny, jak u Wyspiańskiego ?
ET go home
bywalec

Post autor: ET go home »

przez dwa lata nie widzialem zimy ani jej nie czulem...tu gdzie jestem Ona nie wystepuje....spodobaloby ci sie Chors bo tu klimat umierkowany
zosia
zaufany użytkownik

Post autor: zosia »

Ja z kolei lubie zime. Nie mam zgrabnych nóg wiec moge spokojnie chodzic w spodniach lub dlugich butach. Ponadto to powietrze!
leonow
bywalec
Kontakt:

Post autor: leonow »

Ja lubię zimę gdy pada śnieg :) i można pójść na lodowisko i pościgać się z ludziami :) wtedy wszystkie śmiecie jakie leżą na ziemii przykrywa biały puch i wszystko staje się jaśniejsze, choć słońca jest mniej. No i giełda idzie w górą, tak na pozytywne zakończenie roku :)

Ale gdy nie ma śniegu a jest zimno to lipa...
Zobacz w co inwestuje wujek Leon i napisz komentarz :)
Gość

Post autor: Gość »

Zycze powodzenia!
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”