zima zima zima...
Moderator: moderatorzy
zima zima zima...
w Krakowie spadł śnieg a zimy się boję...
Jak Ty znosisz zimę, czujesz pogorszenie nastroju, lubisz ten okres?
Jak Ty znosisz zimę, czujesz pogorszenie nastroju, lubisz ten okres?
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Zima nie jest zła
Lubię styczeń, bo w styczniu słońce świeci. Jednak nie znoszę ciągłego przebierania w kurtki i z kurtek. Nie lubię też tego że noc się zaczyna o 15:00 a ja do południa lubię pospać więc mam noc prawie cały dzień
Zimą jestem ospały i nieprzytomny. Jest taki klimat że człowiek nie wie czy to sen czy jawa. Muszę w piecu palić żeby ciepło było w domu
W lesie po którym kocham łazić ślisko i się połamać można. Ostatnio mnie grypa morzy na zimę ale może w tym roku odpuści. Cierpię okrutne męki gdy nie ma słońca przez dłużej niż tydzień, ostatniej zimy myślałem że zwariuję od braku światła, potwornie mnie to frustrowało, im starszy jestem tym gorzej pod tym względem. W sumie nie przepadam ani za zimą ani za latem, zbyt skrajne i radykalne to dla mnie pory roku. Lubię wiosnę i jesień. 

Ostatnio zmieniony czw lis 02, 2006 2:27 pm przez Chors, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- bywalec
Ja lubię zimę gdy pada śnieg
i można pójść na lodowisko i pościgać się z ludziami
wtedy wszystkie śmiecie jakie leżą na ziemii przykrywa biały puch i wszystko staje się jaśniejsze, choć słońca jest mniej. No i giełda idzie w górą, tak na pozytywne zakończenie roku 
Ale gdy nie ma śniegu a jest zimno to lipa...

Ale gdy nie ma śniegu a jest zimno to lipa...