co mi może pomóc?

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

zuvv 2.0
zarejestrowany użytkownik
Kontakt:

co mi może pomóc?

Post autor: zuvv 2.0 »

SIEMA ! mam 20 lat od roku jade na lekach najpierw był rispolept i alprox ,pernazinum ,ale czułem sie gorzej niż gówno dlatego lekarz przepisał olzapin biore go pół roku leki mnie nie męczą przez jakis czas zaczełem spotykać z ludzmi raz nawet powiedziałem lekarzowi ze jestem zdrowy ,od czasu do czsu napiłem sie piwka ,paliłem papierosy jak sie nudziłem i jakoś to było.No ale zaczełam uprawiac sport żuciłem nałogi ..no i sie zaczeło ... najpierw przestałem wychodzic do kumpli pod blok ,bo kumple `grypsuja `jeden na drugiego i jak na mnie wypadło to coś sie ze mna dziwnego stało zamiasto to wysmiac jak zwykle to robiłem to sie chyba no nie wiem załamałem ,koledzy wydaja mi sie parszywi jak czsami ich mijam to widze i gesty które wydaja mi sie jakos dziwnie fałszywe codziennie po kilka godzin mam przemyślenia o tym i nie tylko otym bo o swoim ciele czsami mysle ze jestem wporządku a czsami nie moge patrzrec w lustro ,jeden gosc pchnąl mnie w korytarzu w szkole dla żartów a ja mam 3 dzien takiego doła ,do tego lęki ze on albo ja mu coś zrobie ze go przez przypadek zabije albo co ,mocne lęki ze takie ze nawet wziłem 1 raz od kilku miesiecy alprox ,czsamie jak wychodze z psem pod wieczór to przed oczami przeskakuja mi jakies obrazy z przeszłości i wtedy czuje sie szczesliwy przez sekunde lub dwie ajk wtedy gdy byłem dzieckiem ,czuje jakbym miał sie nagle obudzic mam mysli ze jak wezme jakis nowy lek to mi bedzie wychodziła rozmowa z ludzmi(moje najwieksze marzenie ) znajde panienke i ze wogóle bedzie jakoś lepiej ,,powiedzcie czy tym lekiem może byc PROZAC (NIE WYSMIEWAJCIE TEGO POPROSTU POW CO O TYM MYŚLICIE).. ELO//
REAL FIGHT - REAL LIFE
to był Maj
bywalec

Post autor: to był Maj »

wiem co Ci może pomóc. Fajna panienka i szklanka whisky.
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”