Przestrzegam przed clopixolem
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Przestrzegam przed clopixolem
Witam
Chciałbym przestrzeć przed clopixolem. Brałem 30 mg tego świństwa. Robi wode z mózgu. Totalnie. Owszem aktywizuje ale jednocześnie bardzo ale to bardzo wzmaga agresje i niepokój. Nieiwem może komuś pomaga. Nie zaprzeczam. Ale dla mnie to było totalne dno. Nigdy więcej...
Chciałbym przestrzeć przed clopixolem. Brałem 30 mg tego świństwa. Robi wode z mózgu. Totalnie. Owszem aktywizuje ale jednocześnie bardzo ale to bardzo wzmaga agresje i niepokój. Nieiwem może komuś pomaga. Nie zaprzeczam. Ale dla mnie to było totalne dno. Nigdy więcej...
Re: Przestrzegam przed clopixolem
Mnie potraktowali zastrzykiem z clopixolu 100mg, kiedy trafiłam pierwszy raz do szpitala w wyjątkowo ostrej psychozie. Była to jednorazowa przygoda z tym lekiem. Kiedy dochodziłam do siebie pamiętam jak wykrzywiało mi twarz, szczęka rozjeżdżała się to na prawo to na lewo, do tego ślinotok. Okropność!
Myślałam wtedy, że już po mnie... Nigdy jednak nie wolno tracić nadziei... Od 9 lat nie mam żadnych objawów choroby, normalnie pracuję. Obecnie jedynie 7,5mg olanzapiny, a był czas kiedy brałam jeszcze antydepresanty i inne leki korygujące. Nie wolno tracić nadziei...
Myślałam wtedy, że już po mnie... Nigdy jednak nie wolno tracić nadziei... Od 9 lat nie mam żadnych objawów choroby, normalnie pracuję. Obecnie jedynie 7,5mg olanzapiny, a był czas kiedy brałam jeszcze antydepresanty i inne leki korygujące. Nie wolno tracić nadziei...
Melisa
-
- zaufany użytkownik
Ja nie brałem nigdy w zastrzyku. Ja po prostu po clopixolu byłem agresywny i niespokojny.
-
- zaufany użytkownik
Mam pytanie do tych co brali i odstawili clopixol. Po odstawieniu przez jak długi czas utrzymują się skutki uboczne(sfera psychiczna)? Słyszałem że podobno nawet pół roku...