z chorobą w podróż po Europie

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

kazmin
zarejestrowany użytkownik

z chorobą w podróż po Europie

Post autor: kazmin »

Witam. Mam 22 lata i ruszam właśnie w podróż po europie.Mam objawy choroby(moim zdaniem to nie chorovba ale przypadłość) ale nie będe zażywał leków które powodują że jestem robotem bez uczuć. Po rispolepcie, perazynie bylem jak maszyna nie mialem tych wspanialych przebłysków, bystrości-straciłem to wszystko.Ruszam w podróż by poznać siebie. Bede podróżował autostopem mam troche pieniędzy starczy na jakieś tam jedzonko.Moim marzeniem jest Peru ale yam już autostopem nie dojade.....:(Może kiedys wtarfie do Peru i odwiedze okolicznych indian.podziwiam te społeczności-żyją w zgodzie w naturze, w miłości bez gonitwy.tam nie ma tylu chorób psychicznych!!!tam jest mądrość dla człowieka jak żyć na tej Ziemi wzgodzie ze wszystkimi i z naturą.
Jak wróce( no właśnie jak wróce....bo nie wiem...)opisze moje wrażenia z podróży.narazie i powodzenia
fotex
zaufany użytkownik

Post autor: fotex »

Ja byłem już dwa razy w Chorwacji u brata i raz w Rzymie z wycieczką objazdową ale lekarstw nie przestałem zarzywać.Jeśli ich nie zarzywasz to chociaż na wszeliki wypadek weź je z sobą gdyby twój stan się pogorszył.
henio

Post autor: henio »

Piękne... jakoś podbudował mnie ten post :) Powodzenia, druhu!
FREYA
zaufany użytkownik

Post autor: FREYA »

A kto powiedział że tam nie ma chorób psychicznych???Jak najbardziej są,są wszędzie , na całym globie heh :(
Freya
henio

Post autor: henio »

Cholernie jestem ciekaw co sie dzieje teraz z autorem tego posta...
fotex
zaufany użytkownik

Post autor: fotex »

Chleje piwsko na Manhatanie :wink:
Awatar użytkownika
marek-sportowiec
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Post autor: marek-sportowiec »

fotex pisze:Chleje piwsko na Manhatanie :wink:
A ja obstawiam że w Japonii siedzi :-)
Pierwsza wojna atomowa nadchodzi! Nie pomogą pojazdy czy broń palna! Armia jest zbyteczna! Wojacy się nie przydadzą! Zasobów coraz mniej, bo są marnotrawione bezlitośnie przez samego człowieka!
Puss djevel Dreng, øl rødhåret bjørn.
taurus-piskus
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”