z chorobą w podróż po Europie
Moderator: moderatorzy
z chorobą w podróż po Europie
Witam. Mam 22 lata i ruszam właśnie w podróż po europie.Mam objawy choroby(moim zdaniem to nie chorovba ale przypadłość) ale nie będe zażywał leków które powodują że jestem robotem bez uczuć. Po rispolepcie, perazynie bylem jak maszyna nie mialem tych wspanialych przebłysków, bystrości-straciłem to wszystko.Ruszam w podróż by poznać siebie. Bede podróżował autostopem mam troche pieniędzy starczy na jakieś tam jedzonko.Moim marzeniem jest Peru ale yam już autostopem nie dojade.....:(Może kiedys wtarfie do Peru i odwiedze okolicznych indian.podziwiam te społeczności-żyją w zgodzie w naturze, w miłości bez gonitwy.tam nie ma tylu chorób psychicznych!!!tam jest mądrość dla człowieka jak żyć na tej Ziemi wzgodzie ze wszystkimi i z naturą.
Jak wróce( no właśnie jak wróce....bo nie wiem...)opisze moje wrażenia z podróży.narazie i powodzenia
Jak wróce( no właśnie jak wróce....bo nie wiem...)opisze moje wrażenia z podróży.narazie i powodzenia
- marek-sportowiec
- nadużywający
- Kontakt:
A ja obstawiam że w Japonii siedzi :-)fotex pisze:Chleje piwsko na Manhatanie
Pierwsza wojna atomowa nadchodzi! Nie pomogą pojazdy czy broń palna! Armia jest zbyteczna! Wojacy się nie przydadzą! Zasobów coraz mniej, bo są marnotrawione bezlitośnie przez samego człowieka!
Puss djevel Dreng, øl rødhåret bjørn.
taurus-piskus
Puss djevel Dreng, øl rødhåret bjørn.
taurus-piskus