FORMY AKTYWNOŚCI ABY DBAĆ O ZDROWIE
Moderator: moderatorzy
- savior
- bywalec
- Status: zawód? jeszcze nikt się na mnie nie zawiódł
FORMY AKTYWNOŚCI ABY DBAĆ O ZDROWIE
Nie od dzis wiadomo, że aktywność fizyczna wpływa doskonale na zdrowie, także to psychiczne. Podczas wysiłku fizycznego wydzielają sie endorfiny, są to naturalne opiaty, które są w dużej mierze odpowiedzialne za dobre samopoczucie i nastrój. Ja bardzo lubię pływać, choć może nie mam najlpeszej kondycji czy techniki. Gdyby ktoś był na basenie Chrzanów, to polecam skorzystanie także z instruktorów, jeśli ktos chce podszlifować swoje umiejętności.
- Roland89
- zaufany użytkownik
Re: FORMY AKTYWNOŚCI ABY DBAĆ O ZDROWIE
a ja lubie agresywny taniec w rytm muzyki tanecznej z lat 90'', potem robie trening wielopowtórzeniowy, z tym, że trening robie nieregularnie, a tańczyć uwielbiam .
Kocur Roland - smukły, podąża własnymi ścieżkami, przywiązuje się do miejsca jak i do ludzi, nocny drapieżca, ceni spokój, może ugryźć .
Polecam zumbę - dla niewtajemniczonych jest to połączenie tańców latynoamerykańskich i fitnessu. Zaczęłam chodzić niedawno i można poczuć tam taką niesamowitą radość życia. Gorące rytmy i prowadząca, która zaraża swoim entuzjazmem.
Melisa
- savior
- bywalec
- Status: zawód? jeszcze nikt się na mnie nie zawiódł
Ja bardzo lubię spacery do lasu, to bardzo pozytywnie nastraja. Teraz aura może nie rozpieszcza, ale warto próbować