Tisercin a tycie
Moderator: moderatorzy
Tisercin a tycie
Mam pytanie. Mianowicie... czy po Tisercinie można przybrać na wadze ?. Pytam, bo biorę ten specyfik od lutego tego roku, skombinowany z Depakine Chrono.
Re: Tisercin a tycie
Można przytyć a na pewno z Depakine Chrono. Lek słaby neuroleptycznie o znacznym działaniu autonomicznym.
Królestwo moje nie jest z tego świata
A jednak !. Mimo, że to leki teoretycznie otłuszczające, schudłem na nich troszeczkę. Ale to efekt diety ŻP ( Żryj Połowę ).
- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Nie wiem skąd takie rewelacje, bo na Depakine się raczej nie tyje...
A co do Tisercinu. W szpitalu mi to podawali i miałem po tym akatyzję i słowotok... a więc nieźle pobudzał. Jednak doszły do tego problemy z filtracją nerek i zatrzymało mi wodę w organizmie. Łydki i stopy spuchły jak przy słoniowatości. Lek poszedł w odstawkę z powyższych powodów.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Ja na depakinie przytyłam 4 kg w dwa miesiące, miałam po nim wilczy apetyt.przegłosowany pisze: ↑sob kwie 15, 2023 4:31 pm
Nie wiem skąd takie rewelacje, bo na Depakine się raczej nie tyje...
A co do Tisercinu. W szpitalu mi to podawali i miałem po tym akatyzję i słowotok... a więc nieźle pobudzał. Jednak doszły do tego problemy z filtracją nerek i zatrzymało mi wodę w organizmie. Łydki i stopy spuchły jak przy słoniowatości. Lek poszedł w odstawkę z powyższych powodów.
Tisercin biorę w dużych dawkach, 7 na noc i już nie działa wybitnie nasennie. Odkąd odstawiono mi depakinę już nie przybieram na wadze w tak zastraszającym tempie, ale z drugiej strony, nie wiem, który lek (a biorę ich sporo) powoduje tycie.
LaDopamina
- antygratis
- zaufany użytkownik
4 kg w dwa miesiące to niski wynik. Może pochodzi od innych czynników... Nie chcę być niedzentelmenski ale zapytam ile ważysz, ile mierzysz? 

Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- piotrs
- zaufany użytkownik
na pewno
lek leki
psytchiatryczne maja jakies skutki uboczne
idz na spacer
jedz rowerem zmecz sie
na pewno lepiej asniesz
w ostatecznosci bierz 5 mg /d zolafrenu zasiesz i bedziesz spac
jak baranek
lek leki
psytchiatryczne maja jakies skutki uboczne
idz na spacer
jedz rowerem zmecz sie
na pewno lepiej asniesz
w ostatecznosci bierz 5 mg /d zolafrenu zasiesz i bedziesz spac
jak baranek
- piotrs
- zaufany użytkownik
w wieksosci przypadkow tyje sie na wadze
to są w końcu psychotropy
mają skuti uboczne
to są w końcu psychotropy
mają skuti uboczne
Dla mnie to wynik nieakceptowalny.przegłosowany pisze: ↑sob kwie 15, 2023 6:34 pm 4 kg w dwa miesiące to niski wynik. Może pochodzi od innych czynników... Nie chcę być niedzentelmenski ale zapytam ile ważysz, ile mierzysz?![]()
163 cm, 60,5 kg , ale drastycznie obcięłam ilość kalorii.
LaDopamina
- antygratis
- zaufany użytkownik
No to jest prawidłowa waga...unreal pisze: ↑ndz kwie 16, 2023 11:18 amDla mnie to wynik nieakceptowalny.przegłosowany pisze: ↑sob kwie 15, 2023 6:34 pm 4 kg w dwa miesiące to niski wynik. Może pochodzi od innych czynników... Nie chcę być niedzentelmenski ale zapytam ile ważysz, ile mierzysz?![]()
163 cm, 60,5 kg , ale drastycznie obcięłam ilość kalorii.
Dążę do wagi sprzed leczenia, gdy miałam jeszcze prawidłową przemianę materii i zdrową tarczycę - 50 kg, no może być 52.
LaDopamina
- antygratis
- zaufany użytkownik
A ja dążę do 90 , 80parę kg. obecnie 95 przy 187 cm - kalkulator bmi pokazuje, że nadwaga