Oszaleję... [koszmary]

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

wraith
zaufany użytkownik

Oszaleję... [koszmary]

Post autor: wraith »

Nie mogę już tego dłużej znieść. Oszaleję niedługo i to tak na serio, a wtedy nie dociągnę nawet do końca matur. Mam straszne sny. Ciągle gonią mnie te istoty co na jawie. Co gorsza, nigdy tak naprawdę się nie budzę - po przebudzeniu cały dzień aż do zaśnięcia mam wrażenie, że ciągle śnię. Dziś we śnie chodziłam po wielkim domu i obcinałam ludziom kończyny piłą mechaniczną. Robiłam to z taką zawziętością, że aż się sama siebie boję. Mam dosyć. Chcę już to zakończyć. Powinnam dawno umrzeć, czuję się potworem. Te sny mnie odczłowieczają.
New hired sword for undead warband.
Awatar użytkownika
Asim17
zaufany użytkownik

Re: Oszaleję... [koszmary]

Post autor: Asim17 »

wraith pisze:Nie mogę już tego dłużej znieść. Oszaleję niedługo i to tak na serio, a wtedy nie dociągnę nawet do końca matur. Mam straszne sny. Ciągle gonią mnie te istoty co na jawie. Co gorsza, nigdy tak naprawdę się nie budzę - po przebudzeniu cały dzień aż do zaśnięcia mam wrażenie, że ciągle śnię. Dziś we śnie chodziłam po wielkim domu i obcinałam ludziom kończyny piłą mechaniczną. Robiłam to z taką zawziętością, że aż się sama siebie boję. Mam dosyć. Chcę już to zakończyć. Powinnam dawno umrzeć, czuję się potworem. Te sny mnie odczłowieczają.
a zażywasz jakieś leki :?: jak nie to powinnas skosultować sie z lekażem a on ci da jakięs leki ja też mam takie sny a raczej miałam teraz zażywam leki i nie mam a jak sie juz zdazają to żadko kiedy

pozdrawiam :lol:
wraith
zaufany użytkownik

Post autor: wraith »

No właśnie biorę, od stycznia, Zalastę 5mg/dobę i cholera wszystko było ok aż do teraz :(
New hired sword for undead warband.
Awatar użytkownika
Asim17
zaufany użytkownik

wraith pisze:No właśnie biorę, od stycznia, Zalastę 5mg/dobę i cholera wszystko było ok aż do teraz :(
może tamto nie wystarcza może powinnes brac jeszcze wieczorem na spanie weś pogadaj z lekażem żeby przepisał Ci jakieś leki na spanie to odrazu lepiej będzie ci się spac i nie będą snić Ci sie koszmary ja biore nanoc promazyne i śpi mi sie doskonale i nie śnia mi się koszmary
saymon
zarejestrowany użytkownik

Post autor: saymon »

ja miałem to samo tylko jak bralem leki na noc to było gorzej bo jak mnie koszmary nawiedzały to nie mogłem się obudzić! Wiedziałem że śnie to koszmar :twisted:
Awatar użytkownika
Asim17
zaufany użytkownik

saymon pisze:ja miałem to samo tylko jak bralem leki na noc to było gorzej bo jak mnie koszmary nawiedzały to nie mogłem się obudzić! Wiedziałem że śnie to koszmar :twisted:
ja biore leki nanoć i nie miewam koszmarów i nawet dobrze mi się spi
pozdrawiam :P
MA_MA
zaufany użytkownik

Post autor: MA_MA »

Ostatnio zmieniony wt sty 23, 2007 2:04 am przez MA_MA, łącznie zmieniany 1 raz.
RODZIC

Post autor: RODZIC »

Lekarz, tylko Lekarz i jeszcze raz Lekarz.
Awatar użytkownika
Asim17
zaufany użytkownik

Trebor pisze:Asim to jak to jest-masz te koszmary,czy nie?W topiku o samobójstwach piszesz,że je ciągle jeszcze masz,a tutaj mówisz,że po lekach już ich nie masz i dobrze śpisz.Bądź szczera i kołuj nas.
szczeze miałam pare razy takich koszmaró zanim nie zmieniła mi leków niedawno teraz mam inne leki i ponich mi sie dobrze spi i niemam koszmarów ja nie mówie że po wszystkich lekach będzie sie miało koszmary poniktórych nie teraz co biore to nie mam a wtedy gdy pisałam w topic w samobójstwie to byłam jeszcze na innych lekach

pozdrawiam :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”