Hiperseksualnosc
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
- herbertmarshall
- bywalec
Re: Hiperseksualnosc
Masz pecha.
Przez 10 lat występowałem publicznie:)
Przez 10 lat występowałem publicznie:)
Niestety HM ma rację
Pycha poprzedza upadek szczególnie często w naszej chorobie.
Nie ma co się wywyższać z powodu górki zdrowotnej, bo zaraz można wpaść w najgorszą psychozę.
Pycha poprzedza upadek szczególnie często w naszej chorobie.
Nie ma co się wywyższać z powodu górki zdrowotnej, bo zaraz można wpaść w najgorszą psychozę.
- herbertmarshall
- bywalec
Nic nie wiesz, o ludziach, którzy tu przychodzą.
A wydaje ci się, że wiesz o nich wszystko.
Sztywność poznawcza - mówi ci to coś?
A wydaje ci się, że wiesz o nich wszystko.
Sztywność poznawcza - mówi ci to coś?
- Catastrophique
- bywalec
Chyba jako clown w cyrku.
Wtedy Twoje próby oszukiwania innych byly zapewne jeszcze bardziej zabawne

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Catastrophique
- bywalec
Zobacz jak wygląda Twoje, Wasze chorowanie i powiedz mi jeszcze cos więcej o upadku

Tak tak, Pamal. Ty tez pewna siebie i z sukcesami

Tik tak tik tak

- herbertmarshall
- bywalec
Tylko nie udawaj, że nikogo nie obrażasz, bo przed Lisieckim udajesz niewiniątko:)Catastrophique pisze: ↑sob gru 23, 2023 10:13 pmChyba jako clown w cyrku.
Wtedy Twoje próby oszukiwania innych byly zapewne jeszcze bardziej zabawne.
- herbertmarshall
- bywalec
Ponawiam pytanie.Catastrophique pisze: ↑sob gru 23, 2023 10:15 pm
Zobacz jak wygląda Twoje, Wasze chorowanie i powiedz mi jeszcze cos więcej o upadku.
Tak tak, Pamal. Ty tez pewna siebie i z sukcesami.
Dlaczego używasz wielkiej litery?
Słuchajcie. Dajcie sobie na luz. Po co ta dyskusja. Przecież wiecie że do Catastrophique nic nie dociera. Wy swoje a on swoje. Szkoda nerwów. Cieszmy się zbliżającymi Świętami
- Catastrophique
- bywalec
Tak czasami reaguje na bujna wyobraźnię autora postuherbertmarshall pisze: ↑sob gru 23, 2023 10:15 pmTylko nie udawaj, że nikogo nie obrażasz, bo przed Lisieckim udajesz niewiniątko:)Catastrophique pisze: ↑sob gru 23, 2023 10:13 pmChyba jako clown w cyrku.
Wtedy Twoje próby oszukiwania innych byly zapewne jeszcze bardziej zabawne.

Zbyszkowi wiele razy mowilem, i nie tylko mu, ze mozna mnie smialo banowac. Mam to gdzieś.
Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
A co do obrażania mnie przez innych i vice versa, zwróć uwagę na proporcje
.

Tik tak tik tak

-
- zaufany użytkownik
Odnosząc się do tematu.
Nie obchodzi mnie kto se trzepie, bądź kto se co wsadza. Póki robi to prywatnie to gdzie widzicie problem? Kiedyś jechałem autobusem i podsłuchałem rozmowę dwóch staruszek. Ta bardziej konserwatywna mówiła do drugiej: A ta studentka spod piątki to chyba woli kobiety bo ciągle się prowadza z inną dziewczyną.. Babcia, która słuchała w końcu parsknęła śmiechem i odpowiedziała: Dopóki robi to co robi w swoim łóżku to co ci do tego?
Co do samego sporu Catastro vs reszta świata.
Cata ja rozumiem twoje podejście, ale czy na wykładach do swoich słuchaczy też tak ich strofujesz? Też jesteś tak nachalny oraz agresywny?
Ja osobiście jakby mnie gnojono podczas takiego wykładu trzasnąłbym drzwiami i na dodatek nie zapłaciłbym za twoje bzdury. No chyba, że robisz te wykłady gratis... ale za gratis też nie pozwoliłbym się gnoić. Wnioskuje, że nie wiesz co to empatia?
Kiedyś mądra osoba, która już nie żyje, powiedziała mi coś mądrego. Nie nie była z Polski. "Rób takie kroki aby nie porwać spodni w kroku"
EDIT: bo dopisałeś coś.. skoro masz wszystko gdzieś to co tu jeszcze robisz?
Nie obchodzi mnie kto se trzepie, bądź kto se co wsadza. Póki robi to prywatnie to gdzie widzicie problem? Kiedyś jechałem autobusem i podsłuchałem rozmowę dwóch staruszek. Ta bardziej konserwatywna mówiła do drugiej: A ta studentka spod piątki to chyba woli kobiety bo ciągle się prowadza z inną dziewczyną.. Babcia, która słuchała w końcu parsknęła śmiechem i odpowiedziała: Dopóki robi to co robi w swoim łóżku to co ci do tego?
Co do samego sporu Catastro vs reszta świata.
Cata ja rozumiem twoje podejście, ale czy na wykładach do swoich słuchaczy też tak ich strofujesz? Też jesteś tak nachalny oraz agresywny?
Ja osobiście jakby mnie gnojono podczas takiego wykładu trzasnąłbym drzwiami i na dodatek nie zapłaciłbym za twoje bzdury. No chyba, że robisz te wykłady gratis... ale za gratis też nie pozwoliłbym się gnoić. Wnioskuje, że nie wiesz co to empatia?
Kiedyś mądra osoba, która już nie żyje, powiedziała mi coś mądrego. Nie nie była z Polski. "Rób takie kroki aby nie porwać spodni w kroku"
Wedlug mnie Catastrophique powinienes troche puscic lejce.Bo ktos cie zmemuje tak ze bedzie ci przykro.w dodatku upublicznilkes swoj wizerunek.pozdro
- Catastrophique
- bywalec
Gdzieś mam memy i caly internet. Wielu tutaj probowalo mi juz zaszkodzić, bez rezultatu. I to się nie zmieni.
Wybaczcie mi, ale...nikogo nie obchodzicie.
Wybaczcie mi, ale...nikogo nie obchodzicie.
Tik tak tik tak

no to chwala Bogu ze ty nas otoczyles swoistą opieką 

- Catastrophique
- bywalec
Agresywny? Stanowczy.zdrowy pisze: ↑sob gru 23, 2023 10:29 pm Co do samego sporu Catastro vs reszta świata.
Na wykładach, szkoleniach goszczę osoby pozytywnie nastawione do rozwoju, nie uciekające od swoich problemów, nie obwiniające o nie innych. Musze cos dodawać?

Tik tak tik tak

jak ojciec surowy ale sprawiedliwy
- herbertmarshall
- bywalec
Skrypty poznawcze z analizy transakcyjnej się kłaniają. Ja jestem ok, oni nie są ok. Ja jestem Catastrophique, oni są z evotu. I do tego dorabia się ideologię. Pierwszy rok psychologii.
To taki stan chorobowy, urojeniowy.
- Catastrophique
- bywalec
Pamal, Twoje poczucie własnej wartości jest niżej od jakiejkolwiek skali. Boisz się własnego cienia. Na żywo balabys się do mnie słowo wydusic. I nie tylko do mnie zapewne.
I Ty probujesz obiektywnie mówić o jakichkolwiek ograniczeniach? Chorobowych i nie tylko?
Wmawianie mi urojen pozostawie juz bez komentarza
.
I Ty probujesz obiektywnie mówić o jakichkolwiek ograniczeniach? Chorobowych i nie tylko?
Wmawianie mi urojen pozostawie juz bez komentarza

Tik tak tik tak