Dlaczego choroba psychiczna w Polsce to wstyd
Moderator: moderatorzy
Re: Dlaczego choroba psychiczna w Polsce to wstyd
Akurat konkretnie prof. Wciórka jest wybitnym psychiatrą!!!
HVP2, czekam na argumenty!!! Bez sarkazmu: jesteś elokwentny i lubię cię. 18 lat bez psychiatryka i tyle zaangażowania tutaj!
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
Utworzyłem specjalnie nowy temat do wklejania cytatów - wiedzy jaką reprezentują sobą profesorowie i inni ludzie, zapraszam:
viewtopic.php?f=11&t=29752
viewtopic.php?f=11&t=29752
Zdarzyło mi się słuchać na żywo prof. Wciórki i czytać niektóre jego prace!
Zresztą choćby nawet 100 najwybitniejszych psychiatrow się produkowało medialnie latami całymi to potem jedna kampania reklamowa typu "Stop wariatom drogowym" może ich wysiłki obrócić w błoto.
Zresztą choćby nawet 100 najwybitniejszych psychiatrow się produkowało medialnie latami całymi to potem jedna kampania reklamowa typu "Stop wariatom drogowym" może ich wysiłki obrócić w błoto.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Niestety łatka agresywnego człowieka co jakiś czas jest nam przypinana skutecznie.
"Niestety łatka agresywnego człowieka co jakiś czas jest nam przypinana skutecznie" Meduzola: No tak, ale ile jest zdrowych ludzi o dwóch twarzach: W domu psychoterror i przemoc, a na zewnątrz mili, pomocni, sympatyczni. Poza tym lekarze mówią, że 1%
populacji ma F20 (omamy, urojenia), ale ja nie jestem pewna co do tego, że jest to stała niezmienna, zaokrąglając w dół lub w górę.
populacji ma F20 (omamy, urojenia), ale ja nie jestem pewna co do tego, że jest to stała niezmienna, zaokrąglając w dół lub w górę.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Ja mówię tak że są tacy jeszcze którzy nie są zdiagnozowani a na pewno pod kopułą mają nie równo.