KOD
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
Re: KOD
Na to czekam, aż służby zostaną prześwietlone i zrobi się z nimi porządek - dzięki ludziom jak Trump, Assange czy Snowden staje się to możliwe - przynajmniej jeśli chodzi o jedną z najbardziej zbrodniczych służb jaką jest CIA - CIA jest cywilną kompletnie zlewaczałą agencją gdzie panuje jedna gigantyczna demoralizacja. Ludzie pracujący w tego typu agencjach powinni być moralnie niezłomni, niestety ci którzy zasiadają tam obecnie obok takich nawet nie stali.
PS. Wysłałem coś na początek poszukiwań na priv z tematem polecam się zapoznać - szczególnie również z symboliką której niestety coraz więcej pojawia się w naszym kraju.
PPS. Jeśli nie słyszałeś o "monarch" i podobnych projektach przygotuj się na szok.
PS. Wysłałem coś na początek poszukiwań na priv z tematem polecam się zapoznać - szczególnie również z symboliką której niestety coraz więcej pojawia się w naszym kraju.
PPS. Jeśli nie słyszałeś o "monarch" i podobnych projektach przygotuj się na szok.
- Słonecznik1
- bywalec
Marchewkowy dla ciebie wszyscy chyba są zdegenerowani w słuzbach czy nie? ..; )
- Słonecznik1
- bywalec
nieznam sie ale róznie pewnie jest musiałbym pozprawdzac wystarczy mi Polska
-
- bywalec
Szczerze - jeśli chodzi o CIA to w porównaniu do nich GRU to szczyt cnoty. Tylko nie sugerować mi że sympatyzuje z GRU - chodzi mi o skalę okrucieństw jakiej się dopuszczają - w szczególności po operacji paperclip - nie nie chodzi mi tutaj o publicznie znaną jej część dotyczącą rakiet nośnych a o eksperymenty które miały swój start w okupowanej przez niemców Polsce.Słonecznik1 pisze: ↑czw mar 30, 2017 7:50 pm Marchewkowy dla ciebie wszyscy chyba są zdegenerowani w słuzbach czy nie? ..; )
PS. Jakim cudem niemcom umorzono dług po 2WŚ? Czy te sprawy są ze sobą połączone?
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
A propos Cia-monarch Robert Kościelny pisze w Gazecie Warszawskiej z 18 marca
Chyba nie miałbym szans przypomnieć sobie o tym bez psychoterapii, może podobnie jak osoby dotknięte Monarchen same nic by sobie z tych dramatycznych przeżyć nie przypomniały. Tak działa ludzki umysł, to co niewygodne, o tym nie myślimy.
To jeszcze nic. Ja na przykład pod wpływem psychoterapii przypomniałem sobie prawdziwy zakodowany okres mojego życia sprzed tysięcy lat, gdy byłem faraonem egipskim. Wspominam o tym, bo spotkałem już kilka kobiet, które bez cienia wątpliwości przypominały sobie okres, gdy były księżniczkami egipskimi. Fakt ten potwierdzają także relacje wielu ludzi, szczególnie ten dotyczący kobiet.Ellen P. Lacter pisze, że niektóre z ofiar, które przeżyły piekło Monarch, z pomocą specjalistów-terapeutów „deprogramują” swoje umysły, i dzięki temu przypominają sobie całą przerażająca procedurę jakiej byli poddani w podziemnych bazach.
Chyba nie miałbym szans przypomnieć sobie o tym bez psychoterapii, może podobnie jak osoby dotknięte Monarchen same nic by sobie z tych dramatycznych przeżyć nie przypomniały. Tak działa ludzki umysł, to co niewygodne, o tym nie myślimy.
-
- bywalec
Zbyszku co do wcześniejszych wcieleń nie odpowiem co o tym myśleć, osobiście jestem sceptyczny.
Jednak program monarch został opisany w aktach które zostały upublicznione - niektóre w całości inne częściowe, zapewne jest jeszcze wiele takich które tkwią w archiwach.
Jednak program monarch został opisany w aktach które zostały upublicznione - niektóre w całości inne częściowe, zapewne jest jeszcze wiele takich które tkwią w archiwach.
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
No tak, lecz autor artykułu, który mi poleciłeś pisze wyraźnie, że jego tekst ma ukryte tzw. trigery, czyli mechanizmy wyzwalające:
A tak na serio, to prawda, że Amerykanie eksperymentowali z różnymi narkotykami, jak LSD, podawali je przypadkowym osobom w barze, żeby sprawdzić, czy dałoby się nimi potem sterować. Ale jakoś się nie dało sterować.. Hitlerowcy - oczywiście ! Próbowali technik okultystycznych, etc. i ciekawe, że prawie żadne metody sterowanie ludźmi się nie udawały nawet dla tak prostego zadania, jak polecenie przyniesienia przedmiotu z drugiego końca pokoju, aż w końcu ktoś wymyśli jak można to osiągnąć !
Trzeba po prostu powiedzieć do badanej osoby, przynieś mi Pan te książkę, co leży tam w drugim kącie i o dziwo aż 86 % sukcesu, że książka została przyniesiona ! Nikt nawet nie przypuszczał, że sterowanie ludźmi może być tak łatwe, lecz niestety opisana metoda prawie nie działa w warunkach wojennych.
i może być z tego powodu bardzo niebezpieczny, szczególne dla osób, które nie zostały wcześniej zreintegrowane. Ja żadnego procesu reintegracji nie przeszedłem i nie powinienem go czytać. Najprawdopodobniej nic bym z niego nie zrozumiał, a z pewnością nie to co autor zamierzał.A word of caution for survivors of intensively systematic mind control and/or some form of ritualized abuse: There are numerous âtriggersâ in this article. It is therefore recommended not to read it unless appropriate support systems are in place or if you have a thoroughly reintegrated personality.
A tak na serio, to prawda, że Amerykanie eksperymentowali z różnymi narkotykami, jak LSD, podawali je przypadkowym osobom w barze, żeby sprawdzić, czy dałoby się nimi potem sterować. Ale jakoś się nie dało sterować.. Hitlerowcy - oczywiście ! Próbowali technik okultystycznych, etc. i ciekawe, że prawie żadne metody sterowanie ludźmi się nie udawały nawet dla tak prostego zadania, jak polecenie przyniesienia przedmiotu z drugiego końca pokoju, aż w końcu ktoś wymyśli jak można to osiągnąć !
Trzeba po prostu powiedzieć do badanej osoby, przynieś mi Pan te książkę, co leży tam w drugim kącie i o dziwo aż 86 % sukcesu, że książka została przyniesiona ! Nikt nawet nie przypuszczał, że sterowanie ludźmi może być tak łatwe, lecz niestety opisana metoda prawie nie działa w warunkach wojennych.

-
- bywalec
Tutaj zbiór dokumentów:
http://www.theblackvault.com/documentar ... ollection/#
Tutaj dokumentacja, co do warunków wojennych - zadaniem programu monarch miała być kontrola ale nie w warunkach wojny - kontrola miała polegać na zainstalowaniu tak zwanego "deep state" - co finalnie skończyło się najprostszą kontrolą jaką można sobie wyobrazić - mianowicie zwyczajnym szantażem.
Szantaż polega na tym iż selekcjonuje (a również produkuje) się jednostki psychopatyczne skłonne do każdej możliwej okropności jednocześnie o wysokim ilorazie inteligencji aby były w stanie spełniać wybrane dla nich funkcje. Szantaż polega na tym iż nagrywa się ich zachowania podczas najbardziej odrażających czynności - jak właśnie pedofilia. Taki osobnik jest z jednej strony otoczony bogactwem, z drugiej uzależniony od pewnych zachowań które służą służbom za element szantażu.
Tak światem rządzą psychopaci na sznurkach jeszcze większych psychopatów...
PS. Na stronie podanej wyżej znajdują się także dokumenty opisujące taktyki dezinformacji i rozbijania środowisk poszukujących prawdy - co powinno rzucić światło na to czym jest zjawisko płaskiej ziemii... Swoją drogą jest to projek wspólny Rosji i USA mający na celu zmianę kierunku zainteresować grup ludzi skłonnych do poszukiwania prawdy. Takie zagrania mają zabezpieczać przed przeciekami - podobnie sprawa wygląda ze zjawiskiem UFO - które jest kolejną dystrakcją.
PPS. Brnąc dalej w ten temat dowiedzieć się można wiele ciekawych rzeczy - ot chociażby jaką funkcję pełni hollywood oraz większa część muzyki rozrywkowej...
http://www.theblackvault.com/documentar ... ollection/#
Tutaj dokumentacja, co do warunków wojennych - zadaniem programu monarch miała być kontrola ale nie w warunkach wojny - kontrola miała polegać na zainstalowaniu tak zwanego "deep state" - co finalnie skończyło się najprostszą kontrolą jaką można sobie wyobrazić - mianowicie zwyczajnym szantażem.
Szantaż polega na tym iż selekcjonuje (a również produkuje) się jednostki psychopatyczne skłonne do każdej możliwej okropności jednocześnie o wysokim ilorazie inteligencji aby były w stanie spełniać wybrane dla nich funkcje. Szantaż polega na tym iż nagrywa się ich zachowania podczas najbardziej odrażających czynności - jak właśnie pedofilia. Taki osobnik jest z jednej strony otoczony bogactwem, z drugiej uzależniony od pewnych zachowań które służą służbom za element szantażu.
Tak światem rządzą psychopaci na sznurkach jeszcze większych psychopatów...
PS. Na stronie podanej wyżej znajdują się także dokumenty opisujące taktyki dezinformacji i rozbijania środowisk poszukujących prawdy - co powinno rzucić światło na to czym jest zjawisko płaskiej ziemii... Swoją drogą jest to projek wspólny Rosji i USA mający na celu zmianę kierunku zainteresować grup ludzi skłonnych do poszukiwania prawdy. Takie zagrania mają zabezpieczać przed przeciekami - podobnie sprawa wygląda ze zjawiskiem UFO - które jest kolejną dystrakcją.
PPS. Brnąc dalej w ten temat dowiedzieć się można wiele ciekawych rzeczy - ot chociażby jaką funkcję pełni hollywood oraz większa część muzyki rozrywkowej...
- Słonecznik1
- bywalec
marchewkowy nie słyszałem o monarch ,i takie gadanie o produkowaniu jednostek jest dziwne ,wogóle wydaje mi sie że wypisujesz dane jak enyklopedia
, nie wiem ah

- Słonecznik1
- bywalec
ile było obozów w Rosji, służby gru to marionetki takze tamtego systemu.
- Słonecznik1
- bywalec
,,marionetki ,, poprostu ludzie bardzo inteligentni lub cos innego przewaznie i szkolenia itd czytales ksiązki?
- Słonecznik1
- bywalec
nie mówie że mam racje ale poogladam sobie i zobacze ocb,
-
- bywalec
Co do produkowania jednostek - poszukaj sobie na początek o ICD10 F44.8:Słonecznik1 pisze: ↑czw mar 30, 2017 10:35 pm marchewkowy nie słyszałem o monarch ,i takie gadanie o produkowaniu jednostek jest dziwne ,wogóle wydaje mi sie że wypisujesz dane jak enyklopedia, nie wiem ah
http://www.icd10data.com/ICD10CM/Codes/ ... 44-/F44.81
Jak idzie coś takiego wywołać (w skrócie - bardzo prosto - wystarczy trauma w dzieciństwie...).
Jak idzie sterować takimi ludźmi, wytworzyć osobowość która ma pewne określone zadanie...
Dlaczego ważne dla "deep state" są symbole...
W tym sensie napisałem o produkowaniu jednostek.
Jeśli znasz angielski to na początek wystarczy poszukać czym jest DID znane również pod nazwą MPD.
PS. Słynny film o bardzo prostym DID (jedynie 2 osobowości) jest film który pewnie każdy zna - Fight Club.
- Słonecznik1
- bywalec
Bosz czyli myslisz że sterują nimi jak samochodem na baterie z pilota?
- Słonecznik1
- bywalec
znam tylko troche i dlatego pewnie nie przejeli nademną kontroli ; )
- Słonecznik1
- bywalec
sory może głupio gadam ale zartuje , ludzie się wychowuja w różnych warunkach , różne rodziny , rodzice są chyba bardzo ważni a zresztą..
-
- bywalec
Nie - tych których lewactwo upchało do władzy to jednostki świadome swoich "ułomności" - tylko takie są na tyle bezpieczne. Nieświadome jednostki są "odrzucane"... Świadomą jednostkę można szantażować a jednocześnie fakt posiadania DID umożliwia im wykonywanie zadań bez ryzyka wpadki - umożliwia to między innymi kłamanie w sposób bardzo ciężki do zidentyfikowania.
Tworzysz potwora który ma osobowość zdolną do występów publicznych (polityki) oraz osobobowość/osobowości przeznaczone do robienia wszelakich świństw. Jest także osobowość nadrzędna która to wszystko kontroluje - z tą osobowością właśnie kontaktują się prowadzący. Kontrola jednostki polega właśnie na szantażu. Jest to opisane na stronie którą wymieniłem kilka postów wyżej.
Badania te są wynikiem przejęcia między innymi hitlerowskich "naukowców" ale nie tylko warto także zapoznać się z Japońskim obozem 731 (jeden z wielu) który oprócz badań nad bronią chemiczną i biologiczną prowadził badania nad ludzką psychiką.
Tworzysz potwora który ma osobowość zdolną do występów publicznych (polityki) oraz osobobowość/osobowości przeznaczone do robienia wszelakich świństw. Jest także osobowość nadrzędna która to wszystko kontroluje - z tą osobowością właśnie kontaktują się prowadzący. Kontrola jednostki polega właśnie na szantażu. Jest to opisane na stronie którą wymieniłem kilka postów wyżej.
Badania te są wynikiem przejęcia między innymi hitlerowskich "naukowców" ale nie tylko warto także zapoznać się z Japońskim obozem 731 (jeden z wielu) który oprócz badań nad bronią chemiczną i biologiczną prowadził badania nad ludzką psychiką.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Co do tej projekcji to za dużo powiedziane by było. Nie chcę się bawić w psychoanalizę, nie ma to sensu.
Z resztą nie interesuje mnie polityka w ten sposób. Ale to i tak nie jest projekcja, wracając.
Dobry kawał z tym wcieleniem egipskim, ale jest i taki nurt psychoterapii, który chciał się tym zajmować.. miałem niezły ubaw z tego jak czytałem o tym...........
Z resztą nie interesuje mnie polityka w ten sposób. Ale to i tak nie jest projekcja, wracając.
Dobry kawał z tym wcieleniem egipskim, ale jest i taki nurt psychoterapii, który chciał się tym zajmować.. miałem niezły ubaw z tego jak czytałem o tym...........
nic
a mnie polityka też już mało co obchodzi
Jezus nie politykował
kochajcie nieprzyjaciół swoich a bramy piekielne go nie przemogą nie ma co za bardzo tym światem się przejmować
jest rodzina najbliższa lokalne jakieś miejsce o które trzeba dbać resztę a nawet wszystko zostawiam Bogu bo nakazał mi Siebie i jestem najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi choć powiecie że ostatnim
Jezus nie politykował
kochajcie nieprzyjaciół swoich a bramy piekielne go nie przemogą nie ma co za bardzo tym światem się przejmować
jest rodzina najbliższa lokalne jakieś miejsce o które trzeba dbać resztę a nawet wszystko zostawiam Bogu bo nakazał mi Siebie i jestem najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi choć powiecie że ostatnim