DetencjaUnknown pisze:A cóż takiego mogłoby się wydarzyć?
Martwię się autentycznie.

Moderator: moderatorzy
DetencjaUnknown pisze:A cóż takiego mogłoby się wydarzyć?
Po moim trupie! Po tym jak zabije tych podludzi zamierzam wybrać się na dożywotni odpoczynek w wiezieniu. Nie mam nic wspólnego z chorymi psychicznie i nigdy mieć nie będę, takze żadne wymyślne tortury psychiczne oraz fizyczne, trucizny i inne środki psychoaktywne, katowanie, szpiegowanie, prześladowania i absurdalne pomowienia, czyli ich żałosne chciejstwo i zwykle projekcje tego faktu nie zmienia.hvp2 pisze:DetencjaUnknown pisze:A cóż takiego mogłoby się wydarzyć?
Martwię się autentycznie.
Nawet tego, że piszę na forum tematycznymUnknown pisze:Nie mam nic wspólnego z chorymi psychicznie
Tego nie rozumiem. Tylko wg mnie to jest nielogiczne?Unknown pisze:Śmieć ten, chociaż mnie nawet nie zna rozpowszechnia niedorzeczności na mój temat wśród nieznanych mi osób
Sama diagnoza schizofrenii w dokumentacji być może nie wystarczy do tego, żeby umieścili Cię w szpitalu psychiatrycznym zamiast w więzieniu. Ale jeśli zamierzasz się tłumaczyć przed sądem w taki sposób jak tutaj na forum, to czarno to widzę.Unknown pisze:Po moim trupie! Po tym jak zabije tych podludzi zamierzam wybrać się na dożywotni odpoczynek w wiezieniu.
Nie tylko, według mnie oraz moich znajomych, a także nieznanych mi osób, które o tym wiedzą również - tj. już wielokrotnie wspominałam, mam doczynienia z chorym psychicznie psychopata z urojeniami wyzszosciowymi i obsesja na moim punkcie, który mnie prześladuje, szpieguje wszystko, szkodzi mi jak tylko może, znęca się i niszczy życie, ten popierdolony umyslowo borek i jego wspólnicy to są właśnie te pasożytnicze upośledzone skurwiele, wrogowie o ktorych tyle pisałam. Zapewne te wszystkie absurdy na mój temat naprodukowali by się nie wydało że tak naprawdę są moimi wrogami, których nienawidzę i gardzę nimi, aby uniknąć wyroków i zemsty, oczerniać mnie, ośmieszyć i zrobić ze mnie wariatke. Tylko samym sobie mogą w ten sposób zaszkodzić, czego nie przewidzieli, a teraz wszyscy juz o nich wiedzą i nikt kto mnie zna nigdy nie uwierzy w ich brednie.Newt pisze:Tego nie rozumiem. Tylko wg mnie to jest nielogicze?Unknown pisze:Śmieć ten, chociaż mnie nawet nie zna rozpowszechnia niedorzeczności na mój temat wśród nieznanych mi osób
Ten, co zachowuje się na miejscu...onemanshero pisze:Dowcip, żeby był dobry musi śmieszyć, bo w przeciwnym przypadku wzbudza litość.
To nie jest odpowiedź na moje pytanie, ale co tamUnknown pisze:Przecież już pisałam o tym, że ten *słowo niedozwolone* i jego przydupasy rozpowszechniają te wszystkie brednie tylko w sąsiedztwie gdzie nikt mnie nie zna, czyli w okolicy bloku...
to jakiś rytuał?blisko napisów dotyczących borka niekiedy można spotkać nawet ekstrementy na ziemi, osobiście wylalam się również już nie raz na nie
To kobiety też potrafią nasikać na ścianę?Unknown pisze:na które naplulam lub tez się wylalam
Mimo wszystko piszesz w taki sposób, że wygląda to na żarty. Bo jeśli to nie są żarty to jednak idź Unknown do psychiatryUnknown pisze:to może zrozumiesz, że to nie są żarty