a teraz znów mam opory z wyjściem z domu już o wsiadaniu na rower nie wspomnę.
przez jedno durne zdarzenie !!
ehhh

Moderator: moderatorzy
warto poczekać z zakupem 2-3 tygodnie - zaczną się wyprzedaże i promocjeEmocja pisze:a ja musze sobie rower kupic,bo mi dzieciaki popsuly,swoje tez zepsuly..ech te dzieci
ja odrazu zucam sie do bojki w takich sytuacjach ale ja sie zle czuje ostatnioVoyageR pisze:dzisiaj jadać ulica - prawidłowo- zostałem zbesztany przez panią w samochodzie i oskarżony o ślepotę, głupotę i inne przypadłości !![]()
jadę sobie przed siebie jedna z wrocławskich ulic z naprzeciwka nadjeżdża pani w samochodzie i zobaczywszy po mojej stronie wolne miejsce parkingowe bez oporów skręca sobie na to miejsce prawie mnie rozjeżdżając. Ja nie powiedziałem tej pani ani słowa - bo wiem ze niema sensu wdawać się w dyskusje- za to ta pani mi nawrzucała co niemiara pomimo ze wina była po jej stronie. poczułem się jak zbity psiak.
Co robicie w takich sytuacjach ?
Wg nowych przepisów rowerzysta ma na takim pasie pierwszeństwo, dlatego ja nie schodzę przy przejeździe przez ulicę :-) Ale zachowuję szczególną ostrożność.coty pisze: jak jest pas dla pieszych aobok dla rowrow na przejsciu czy schodzic z tego roweru czy nie oodpowiedzcie mi prosze
tego raczej nie traktujmy w kategorii dobrej rady...coty pisze:ja odrazu zucam sie do bojki w takich sytuacjach ...