Ten fragment "do usranej śmierci" występuje u mojego znajomego.Nikttam pisze: ↑sob wrz 21, 2024 11:22 am Nie widzę ich. ", ,,ja bym nic nie robił", ,,ja bym ci nic nie zrobiła ale będę ci tak robić, aż do usranej śmierci", ,,ona nic nie rozumie, ja bym też nic nie rozumiał", ,,ona nic nie zrobi, ja też bym nic nie zrobił", ,, mi się już nie chce, ja bym ci nic nie zrobił ale będę tak tobie robił". Na początku udawali osoby z mojego otoczenia. Ja byłam w szoku że to słyszę i wierzyłam że to te osoby, które udawali.
Myśmy ich widzieli
im dłużej w tym pozostajesz tym bardziej może to wystąpić.
U mnie kiedyś na samym początku też wystąpiły głosy znajomych pojawiły się od sąsiadki z góry. Było to tak wiarygodne że poszedłem do niej sprawdzić czy przypadkiem ich tam nie ma.
Potem okazało się że jestem zamknięty w pentagramie tych znajomych.
"ona nic nie rozumie, ja bym też nic nie rozumiał" - to zdanie oznacza że występuje tam jakiś głos który ciebie broni i mówi ja bym też nic nie rozumiał.
Lub oni sugerują że ty o czymś nie wiesz, na przykład że ty nie wiesz o czymś że ty komuś coś zrobiłaś i oni przyszli do ciebie ukarać ciebie za to. Także uważaj na siebie albo pytaj co to jest co komu zrobiłaś I staraj się to bardzo szybko naprawiać. Ale porównując co do mojego przypadku to nawet nie musisz. Mój przypadek to są działania na odwrót na opak do góry nogami to są tacy bogowie którzy przychodzą i mówią że jeżeli ktoś tobie coś zrobił to ty będziesz za to odpowiadać.
na odwrót.
Następnie ten Bóg powiedział że będzie mnie torturować non stop bo jego syn musiał się na kimś wyżyć żeby się lepiej poczuć czyli na mnie następnie skoro tak to ja miałem ogłosić że Bóg jest szatanem i następnie za to miałem zostać oskarżony na ziemi.
Następnie ja miałem być szatanem na ziemi który sprzeciwia się woli Boga i nazywa Boga szatanem.
To miała być kara za to że jego syn został nazwany jako król pentagramu szatanem.