Akatyzja? Uciekanie oczu do góry? Wcześniej o tym nie pisałeś. Pisałeś o lęku, panice, depresji, derealizacji i buk wie jeszcze co. Ty chyba do końca sam nie wiesz... Zakładasz bliźniacze wątki po 10 razy, twierdzisz, że dolega Ci dosłownie wszystko, a tu wyskakujesz nagle z kolejnymi rewelacjami - uciekaniem oczu i akatyzją... Ręce mi opadają. Ja już chyba skończyłem Ci pomagać, bo moje słowa padają w próżnię...TriumfalnaTurkawka pisze: ↑śr wrz 11, 2024 11:22 am Lekarka mowila ze akatyzja i uciekanie oczu do gory to winalekow. Lęki napady lekowe tez wina leków chce odstawić decaldol zmniejszyć klozapol zeby to mnie nie meczylo
Mam nadzieję, że wie co robi, bo imo Ty jesteś jak kierowca bombowca.TriumfalnaTurkawka pisze: ↑śr wrz 11, 2024 11:35 amI rxulti odlozyc chce lekarkaTriumfalnaTurkawka pisze: ↑śr wrz 11, 2024 11:22 am Lekarka mowila ze akatyzja i uciekanie oczu do gory to winalekow. Lęki napady lekowe tez wina leków chce odstawić decaldol zmniejszyć klozapol zeby to mnie nie meczylo