Jak sie uspokoić

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
antygratis
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Re: Jak sie uspokoić

Post autor: antygratis »

TriumfalnaTurkawka pisze: śr wrz 11, 2024 11:22 am Lekarka mowila ze akatyzja i uciekanie oczu do gory to wina 💊 lekow. Lęki napady lekowe tez wina leków chce odstawić decaldol zmniejszyć klozapol zeby to mnie nie meczylo
Akatyzja? Uciekanie oczu do góry? Wcześniej o tym nie pisałeś. Pisałeś o lęku, panice, depresji, derealizacji i buk wie jeszcze co. Ty chyba do końca sam nie wiesz... Zakładasz bliźniacze wątki po 10 razy, twierdzisz, że dolega Ci dosłownie wszystko, a tu wyskakujesz nagle z kolejnymi rewelacjami - uciekaniem oczu i akatyzją... Ręce mi opadają. Ja już chyba skończyłem Ci pomagać, bo moje słowa padają w próżnię...

TriumfalnaTurkawka pisze: śr wrz 11, 2024 11:35 am
TriumfalnaTurkawka pisze: śr wrz 11, 2024 11:22 am Lekarka mowila ze akatyzja i uciekanie oczu do gory to wina 💊 lekow. Lęki napady lekowe tez wina leków chce odstawić decaldol zmniejszyć klozapol zeby to mnie nie meczylo
I rxulti odlozyc chce lekarka
Mam nadzieję, że wie co robi, bo imo Ty jesteś jak kierowca bombowca.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec
Status: guru

Post autor: canngurro »

A jednak to znowu się dzieje. Ponieważ gdy cierpisz na chroniczny lęk, strach jest obecny zawsze, a kiedy nadchodzi, jesteś zgubiony. Zabiera Ci oddech, sprawia, że drżysz, czujesz zimny pot i przez Twoją głowę przebiega nieskończenie wiele katastroficznych myśli i pomysłów. Za wszystkie te procesy odpowiedzialna jest jedna mała cząsteczka, która nazywa się noradrenalina.

https://pieknoumyslu.com/noradrenalina- ... u7W_uIgmJg
persino
bywalec

Post autor: persino »

Aby wyeliminować twoją małą inteligencję, to rozum swoje błędy, wtedy inteligencja urośnie wyżej do średniej, a dalej nie rozum błędów, bo będzie znów choroba, wtedy się uspokoisz, bo będziesz miał inteligencję przeciętną.
Awatar użytkownika
GagatkA
bywalec

Post autor: GagatkA »

Jestem prostym człowiekiem, pomaga mi Hydroksyzyna. Czasem 10 mg, czasem 40 mg. xd
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”