Moja sytuacja finansowa .

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
canngurro
bywalec
Status: guru

Re: Moja sytuacja finansowa .

Post autor: canngurro »

tyle ze to jest jego glownym zamiarem i motywem przewodnim, irytowac ludzi, potem dostawac baty po czym udawac ofiare by moc z czystym sumieniem uzalac sie nad soba
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec

chyba to jakis rodzaj niedorozwinietego bdsm z samym soba czy jak to tam sie zwie
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Piotrek007 pisze: wt gru 26, 2023 2:09 pm Bo już mnie irytuje ten pożal się Boże „człowiek sukcesu”
Irytuje bo zazdrościsz, Sloneczko. Twoj system pojmowania nie potrafi zaakceptować, ze ktos radzi sobie lepiej od Ciebie w każdej dziedzinie zycia. Lepiej spróbuj dorównać bo zawiścią nic nie zdzialasz, moj drogi ;). Podobnie umniejszaniem mnie, wymyślaniem bajek na moj temat - choc moze da Ci to chwilowa ulgę xD.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Post autor: Piotrek007 »

Więc tak : Pokonałeś fobie społeczną i nie boisz się kontaktów z ludźmi,pracujesz na kasie i dorabiasz wykładami w Dps .Nie masz żony ani dzieci .Dokładnie to samo mogę powiedzieć o sobie.Czego ja mogę tobie zazdrościć? Też jestem w remisji od dwudziestu lat,tyle samo czasu pracuje,nie mam problemu z „zagadywaniem” do dziewczyn czym Ty się wielokrotnie tutaj chwalisz.Czego ja bym mógł tobie zazdrościć Janusz.Prowadzisz nudne życie takie jak większość ludzi : praca,spotkania towarzyskie… nie widzę niczego co by cię wyróżniało w tłumie innych ludzi.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

A twoje zachwyty nad samym sobą jednoznacznie wskazują że jesteś pozerem i bajkopisarzem bo niby po co człowiek który jest zadowolony ze swojego życia miałby z uporem maniaka przekonywać o tym innych przez lata i to na forum gdzie piszą ludzie z problemami…
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec

Catastrophique pisze: wt gru 26, 2023 2:21 pm Irytuje bo zazdrościsz, Sloneczko. Twoj system pojmowania nie potrafi zaakceptować, ze ktos radzi sobie lepiej od Ciebie w każdej dziedzinie zycia. Lepiej spróbuj dorównać bo zawiścią nic nie zdzialasz, moj drogi ;). Podobnie umniejszaniem mnie, wymyślaniem bajek na moj temat - choc moze da Ci to chwilowa ulgę xD.
Nie rozumiem tylko o czym to swiadczy, moze ty masz jakies nieodparte natrectwo by komus dorownywac, inni wcale moga nie miec takiego parcia na szklo i przez to w twoim mniemaniu masz ich za gorszy sort bo w twoim rozumieniu gorzej sobie radza? Masz typowe priorytety zyciowe jak korpo ludek, be umniejszania w tym miejscu pracownikom korporacji. Dla mnie przykladowo znacznie wieksza wartoscia jest spokojne zycie, bez pedu i pogoni za jakimis zludnymi mrzonkami, jak dostatnie to tez na plus, a jak nie to cwiczy charakter. Zrozum ze jedyne co masz to ty i twoj rozum, dlatego warto faktycznie inwestowac w siebie, pracowac nad soba i rozwijac sie. Wszelkie dobra materialne natomiast ktorymi tak helpisz sie to tylko uluda i przemijaca nawet bez najmniejszego echa pusta materia
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec

Piotrek007 pisze: wt gru 26, 2023 2:38 pm A twoje zachwyty nad samym sobą jednoznacznie wskazują że jesteś pozerem i bajkopisarzem bo niby po co człowiek który jest zadowolony ze swojego życia miałby z uporem maniaka przekonywać o tym innych przez lata i to na forum gdzie piszą ludzie z problemami…
By moc samemu w to wierzyc? Pyszalek jak dla mnie to dla tego typa dobre okreslenie
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Kochani !!! Nie rozpalajcie tego ogniska, bo sie wam dom zajmie. NIe dolewajcie temu komuś paliwa do życia, waszym kosztem !!!
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec

:lol: a tam, ja moge dolac, mam co nie miara, moje paliwo jest darmowe, nie to co na orlenie czy bp :lol: W koncu jest tez czescia tej tu spolecznosci, a ja ze swojej strony mimo ze nowy ale mam checi, bo jestem przez swieta dobrze wypoczety i najedzony powiedzmy, podziele sie swoimi na jego temat przemysleniami, choc faktycznie z gory wiem ze nic z tego do tego delikwenta nie dotrze :( Tez w sumie syzyfowa praca, ale co tam Ma szczelnie zalepiaona i zaklejona kopulke mozgowo do ktorej niestety procz promieni slonca nic nie dociera :doh: :lol: Co kropelka sklei sklei zadna sila nie rozklei :mrgreen:
Awatar użytkownika
Catastrophigłupek
bywalec
Status: Upośledzony

Post autor: Catastrophigłupek »

Januszek BUC roku 2023 :icon-mrgreen:

Januszek jest uzależniony od evotu i odejść nie pitrafi ten przygłupi cfok :angelic-green:

Januszek jest tylko jeden bo tak głupi ludzie nie rodzą się często buhahaha buraku
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

On ma głowe, tylko zeby nią jeśc... I to alter ego subkonta, zasmiecajace całe forum, jak dostanie jazd.. Gdzie jest zbyszek do jasnej ciasnej ?
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Janusz twierdzisz że jesteś „mówcą” „trenerem” i pomagasz innym… Na forum gdzie tak naprawdę nikt nikogo nie zna nie da się realnie komuś pomóc.W realu jakbyś poznał kogoś schorowanego,zalęknionego to mógł byś spróbować się z nim zakolegować.Podczas gdy inni by wyśmiewali jego nieprzystosowanie,to że się nie odzywa - Ty mógłbyś nie zwracać uwagi na jego dziwactwa,akceptować go takiego jakim jest.Gdybyś zaczął zapraszać go do domu i był byś być może jedynym jego kumplem ,pomagał mu w codziennych sprawach - byłbyś dla niego kimś ważnym ,być może nawet za twoją namową i wsparciem zaczął by efektywniej walczyć o siebie i być może kiedyś wyszedł by na prostą.A ty co robisz? Naubliżasz takim osobom,urazisz ich dumę a potem twierdzisz że ci zazdroszczą tego jaki zajebisty jesteś.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Ja bym marzył o spotkaniu na swojej drodze kogoś takiego w czasach kiedy byłem dzieckiem i żyłem w totalnej izolacji.Nie spotkałem,ale być może nie doszło by u mnie do kilkuletnich psychoz gdyby ktoś taki się pojawił.
Życie nie polega na ciągłym wyścigu i rywalizacji - kto więcej osiągnie.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
jagienka
zaufany użytkownik

Post autor: jagienka »

Piotrek007 pisze: wt gru 26, 2023 2:31 pm Więc tak : Pokonałeś fobie społeczną i nie boisz się kontaktów z ludźmi,pracujesz na kasie i dorabiasz wykładami w Dps .Nie masz żony ani dzieci .Dokładnie to samo mogę powiedzieć o sobie.Czego ja mogę tobie zazdrościć? Też jestem w remisji od dwudziestu lat,tyle samo czasu pracuje,nie mam problemu z „zagadywaniem” do dziewczyn czym Ty się wielokrotnie tutaj chwalisz.Czego ja bym mógł tobie zazdrościć Janusz.Prowadzisz nudne życie takie jak większość ludzi : praca,spotkania towarzyskie… nie widzę niczego co by cię wyróżniało w tłumie innych ludzi.
mam podobne zdanie. Nie ma nic do zazdroszczenia.
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Przed chwilą zadzwoniłem do Janusza,znalazłem numer na jego stronie.Niestety nie chciał ze mną rozmawiać :( Rozłączył się a ja chciałem się tylko dowiedzieć dlaczego uważa ,że mu zazdroszczę …Stchórzyłeś Janusz,niby taki wygadany.Ciekawe co byś zrobił gdybym cię kiedyś zaczepił na ulicy….
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

A ja będę dzwonił do ciebie Janusz od czasu do czasu.Tak długo aż w końcu zechcesz ze mną porozmawiać.Do tego czasu jesteś dla mnie bajkopisarzem internetowym.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

NIe będziesz dzwonił bo zablokuję Twój numer.
Kim dla Ciebie jestem mnie nie obchodzi - pogodz sie z tym, nie masz innego wyjscia.
A jak bedziesz dalej naciskal, wydzwanial z innych numerow powiadomie odpowiednie sluzby. Pamietaj, ze posiadam Twoje dane: imie, nazwisko i adres. Plus posty stad z grozbami.
Widać kto tu jest zdesperowanym frustratem nie mogącym zdzierzyc, ze ktos ma lepiej od niego.
Wczesniej mnie tutaj wyzywales i groziles przemoca, teraz znowu piszesz o zaczepianiu na ulicy, wiadomo w jakim kontekscie i wydzwaniasz, zapewne gdybym sie nie rozlaczyl zwyzywalbys mnie i znowu grozil, tym razem werbalnie.
A chojrak z Ciebie, ze pozal sie Boze - jakasz sie przez telefon jak kilkuletnia dziewczynka.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Post autor: piotrs »

bez przemocy hejtu na evot
na moje janusz jest cieciem w markecie i dorabia do renty socjalnej i
pewnie dostaje jakieś zasiłki i nie chce się przyznać
to nic takiego większość z nas tak funkcjonuje
Awatar użytkownika
Spokojny80
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 38754286

Post autor: Spokojny80 »

canngurro pisze: wt gru 26, 2023 1:35 pm Bo choruje? Dzis ma prace, a jutro moze poczuc sie gorzej i pracy nie bedzie mial, a to zawsze jakies zabepzieczenie dla potrzebujacych
Dokładnie.Też tak mam.Mam rentę i pracuje,narazie się dobrze czuje ale z moim zdrowiem psychicznym bywa różnie.A maogę się żle poczuć i nie dawać sobie rady w pracy i renta jest,niska bo niska ale jest i nie zostaje na lodzie
Michal
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Kolejne bajki Janusz wypisujesz.Ja ci grożę? bo chcę z tobą porozmawiać? Jąkam się? Baju baju .
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”