Nie chciałem się chwalić, ale cóż, czasem warto zaszaleć

Moderator: moderatorzy
Z Politechniki i Uniwersytetu Przyrodniczego. Inżynier elektrotechniki i inżynier towaroznawstwa.FreshEscape pisze: ↑wt lip 05, 2022 8:02 pm
To te dyplomy inżyniera na jakiej uczelni ? Politechnice w trybie dziennym ?
Zaocznie to se możesz zrobić studia jak masz wujka burmistrza i potrzebuje ten wujek jakiegos pozoranta technika do swojej spółki. Znam blisko osobe która wykładała po konkretnych uczelniach na takich zaocznych i ta osoba mówiła mówiła wprost. 2-3 osoby w grupie poradziłyby sobie na politechnice.
Kolega ze studiów zaocznych poszedł ostatnio na studia doktoranckie i też ma przed sobą karierę wykładowcy.
Ja przez wiele lat na firmie w sezonie wkacyjnym miałem styczność z studentami w pracy. Mój zagraniczny menedzer po 9 klasach podstawówki pytał sie mnie czy Ci po politechnice są po szkołe specjalnej a tych po uniwersytecie czy w polsce nie ma rent socjalnych dla tych co nie rokują
No to przykro mi. Nie mogę odpowiadać za dzisiejszą młodzieżFreshEscape pisze: ↑wt lip 05, 2022 8:23 pm
Ja przez wiele lat na firmie w sezonie wkacyjnym miałem styczność z studentami w pracy. Mój zagraniczny menedzer po 9 klasach podstawówki pytał sie mnie czy Ci po politechnice są po szkołe specjalnej a tych po uniwersytecie czy w polsce nie ma rent socjalnych dla tych co nie rokują![]()
Gratulacje! Super.
No właśnie, ja może miałem to szczęście że zachorowałem wcześniej o wiele. Na studiach nawrót, ale miałem przerwę wtedy.Bright Angel pisze: ↑wt lip 05, 2022 9:33 pm Zachorowałem na studiach i nie ukończyłem ich, jeszcze próbowałem kończyć na wieczorowych, ale też nie wyszło.