Niestety, mam te same odczucia.JagodowyWilkołak pisze:Widać po tym co pisze marchewkowy że nawrót jest blisko
Masz jakieś pomysły w związku z tym?
Pozdrawiam.m.
Moderator: moderatorzy
Niestety, mam te same odczucia.JagodowyWilkołak pisze:Widać po tym co pisze marchewkowy że nawrót jest blisko
Ale głosowałeś, z tego co pamiętam, za PISem?JagodowyWilkołak pisze:http://www.portalsamorzadowy.pl/prawo-i ... 87908.html
Dawno przestałem być za jakimkolwiek rządem.
Czy polecanie zielonych nie kłóci się z kodowaniem?moi pisze:Dlatego trzeba głosować na Zielonych.
Partie zielonych to kpina, nie widziałem ani jednej która nie byłaby finansowana przez globalną finansjerę robiącą kasę właśnie na niszczeniu środowiska! Ot chociażby al gore, kolega clintonowej, sorosa, etc...JagodowyWilkołak pisze:Partie zielonych nie mają sensu ponieważ na każdym etapie rozwoju państwa zachodzi konflikt interesów z ekologią. Rozwiązania ekologiczne są zawsze droższe i Polski nie stać na kierunek proekologiczny.
Fundowaną przez al gore...JagodowyWilkołak pisze:Główny punk programu zielonych czyli globalne ocieplenie dawno okazał się bzdurą przez aferę ClimateGate w której wyciekły maile naukowców zajmujących się tematem i okazało się że wyniki są dla grantów z Unii.
Wiadomo jednak jak na przestrzeni milionów lat zmieniał się klimat na kuli ziemskiej - chociażby przez badanie skał, lodu, osadów na dnie mórz, etc...JagodowyWilkołak pisze:Nie można mówić o możliwości zbadania zmian klimatycznych w dobie powszechnie stosowanej geoiżynierii.
Ale tylko Zieloni domagali się legalizacji pedofilii.JagodowyWilkołak pisze:Problem jest duży i dotyczy wszystkich grup społecznych i środowisk.
Księża, nauczyciele, lekarze, politycy, lobby jest potężne i dobrze zacierające ślady.