jest mnie coraz mniej

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

is
zaufany użytkownik

Post autor: is »

A ja schudłam 17 kg, ale teraz moja waga stanęła w miejscu. W sumie dobrze że nic nie przybywa, ale chciałabym jeszcze zrzucić dyszkę.
Awatar użytkownika
marcelinka
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: marcelinka »

A ja chce osiągnąc moją idealną wagę czyli 56 kg, a do tego brakuje jeszcze ponad 30 :(
Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia :)
dash
bywalec

Post autor: dash »

a ja schludlam łacznie juz 17 kg :) jeszcze ze 3 kg i bedzie niezle :)

Pozdrawiam
Berenika
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Berenika »

Ważyłam ponad 80 kilo w porywach, teraz warze jakieś... 57!!!!! Tylko ze ja chudnę nie mądrze bo nie jem śniadań, kolacji, na obiad byle co, i jeszcze no cóż... wymiotuję... ale to kwestia innej choroby:) Zmiana jest porażająca, nawet jeśli czasem ją neguję;) Teraz tylko wystarczy pozbyć się początkującej bulimij... ale gorsze rzeczy się robiło w życiu i trudniejsze cele się osiągało:)
Borsuk
zaufany użytkownik

Post autor: Borsuk »

witam! z tą wagą u mnie to jest masakra.Chciałbym ważyć tyle co przed chorobą ale nawet nie wiem ile wtedy ważyłem bo to było 11 lat temu miałem wtedy 17 lat. ale coś koło 70kg. od 1.5 roku co tydzień w sobote rano waże się najwięcej w swoim życiu ważyłyłem 86kg. od początku roku wziołem się za siebie ćwiczenia nie jadłem słodyczy i troche kolacji i spadła waga z 86kg do78kg przez 3 miesiące. Teraz się zaniedbałem jem słodycze i nie ćwicze no i znowu tyje MASAKRA Musze się wziąś za siebie!!! Wam też życze samo zaparcia i silnej woli bo mi jej niestety brak
ditta12
zarejestrowany użytkownik

Re: jest mnie coraz mniej

Post autor: ditta12 »

Ja także tyłam pod wpływe leków.Próbowałam róznychdiet z róznym efektem.Jojo.Obecnie jestem laktoowowegetarianka co pomaga mi trzymać się w normie już13 lat(2kg wahnięcia tylko).Nie mam apetytu na slodycze,może dlatego że jem dużo owoców.Diety katują a to jest naturalna sprawa.Polecam i pozdrawiam serdecznie
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”