Nikola Tesla

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

Re: Nikola Tesla

Post autor: Tal »

Mati pisze:.. i tak wiadomo że to Nicoli Tesli, który przypominam był masonem.. :?
Podaj źródła które to stwierdzają, choć wiem, że takich nie znajdziesz bo jaki mason się ujawni, tylko taki który nawróciłby się, jak Jim Shaw mason 33 stopnia mistrz Błękitnej Loży i Tom McKenney których polecam w książce "Śmiertelna Pułapka" http://lubimyczytac.pl/ksiazka/79807/smiertelna-pulapka
Polecam przyswoić sobie też materiał Nikola Tesla przeciwko illuminatom
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik
Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
Gadu-Gadu: Czarnokrwista

Post autor: Francesco »

Był masonem, ale ci masoni go zniszczyli jak się dowiedzieli, że chce dać prąd ludzkości za darmo.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
Awatar użytkownika
Niemamnie
zaufany użytkownik
Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu

Post autor: Niemamnie »

Fale skalarne poruszają się po helisie, a ich tor jest funkcją czasu. To wiem z eksperymentów z orgonem.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

Post autor: kotek »

Nie jestem za masonerią. Nie wiem, czy Tesla był masonem, czy nie. Teslę mogą też podejrzewać o zaburzenia ze spektrum autyzmu. Wygląda mi na to, że miał OCD. Pewna Aspijka napisała: Tesla był megaświrem i w obecnych czasach dostałby diagnozę jeśli nie ZA, to już na pewno OCD (uśmiech) . Tesla miał bardzo dobre myślenie obrazowe, z tego, co czytałem wynika, że mógł mieć zaburzenia integracji sensorycznej.

Mam "urojenia" na punkcie Tesli. Chodzi o 3,6,9; czarnego kota, gołębie... Pewne wątki moich koincydencji są związane z Teslą. Ponoć Tesla mógł zainteresować się elektrycznością przez iskry powstałe przy głaskaniu czarnego kota Macaka. Na starość polubił gołębie. "If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe." "Jeśli tylko poznałbyś wielkość liczb 3, 6, 9, wtedy miałbyś klucz do wszechświata."
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”