Leczenie schizofrenii dziecięcej wykorzystując LSD
Moderator: moderatorzy
- Necro
- zaufany użytkownik
Re: Leczenie schizofrenii dziecięcej wykorzystując LSD
gdzie kwasem leczyć po tym LSD ma się takie jazdy ze łocho to nie jest dobre rozwiązanie dragi nie pomagają w leczeniu 

Śmierć Wrogom Ojczyzny
- amigo
- zaufany użytkownik
No wlasnie, mi tez sie wydaje ze lsd nie nadaje sie do leczenai schizofrenie, po tym narkotyku to tylko choroba moglaby sie poglebic.Na pewno faza nie bylaby przyjemna.Necro pisze:gdzie kwasem leczyć po tym LSD ma się takie jazdy ze łocho to nie jest dobre rozwiązanie dragi nie pomagają w leczeniu

-
- bywalec
Valentin Hampejs - jest doktorem neurologii oraz psychiatrii, urodził się w 1941 roku we Wiedniu.
Co prawda nie wykorzystuję LSD, którego to szamani raczej wykorzystywać nie mogli, za to korzysta z ayahuasca. Ze względów prawnych jego praktyka zlokalizowana jest w Peru.
Niestety nie znam ani tego człowieka, ani żadnego z jego pacjentów. Podejmuje się on leczenia pacjentów z depresji, stwardnienia rozsianego, uzależnienia od narkotyków i schizofreni paranoidalnej.
Chętnie bym porozmawiał z kimś kto poddał się jego metodzie.
Z ludzi leczących niekonwencjonalnymi metodami, a trochę na ten temat czytałem, ten jeden wydaje mi się godny uwagi.
Jak bym miał 20000 zł z którymi nie miał bym co zrobić to z chęcią bym samemu sprawdził czy to działa.
Co prawda nie wykorzystuję LSD, którego to szamani raczej wykorzystywać nie mogli, za to korzysta z ayahuasca. Ze względów prawnych jego praktyka zlokalizowana jest w Peru.
Niestety nie znam ani tego człowieka, ani żadnego z jego pacjentów. Podejmuje się on leczenia pacjentów z depresji, stwardnienia rozsianego, uzależnienia od narkotyków i schizofreni paranoidalnej.
Chętnie bym porozmawiał z kimś kto poddał się jego metodzie.
Z ludzi leczących niekonwencjonalnymi metodami, a trochę na ten temat czytałem, ten jeden wydaje mi się godny uwagi.
Jak bym miał 20000 zł z którymi nie miał bym co zrobić to z chęcią bym samemu sprawdził czy to działa.
- JudasHonor
- moderator
Z leczeniem jest tak, że wolimy szukać jakiś kosmicznych, niekonwencjonalnych rozwiązań, niż zacząć pracować nad sobą.
Wracając do tematu, to narkotyki są i będą środkiem, który może jedynie zaszkodzić chorym psychicznie. Niektórych ludzi narkotyki wpędzają w choroby psychiczne.
Wracając do tematu, to narkotyki są i będą środkiem, który może jedynie zaszkodzić chorym psychicznie. Niektórych ludzi narkotyki wpędzają w choroby psychiczne.
Kolejny dzień pełen nowych możliwości.
-
- zaufany użytkownik
Twierdzisz też, że nikomu nie pomogły? Przeczytałeś artykuł z pierwszego posta? Tam nie jest napisane "bierz LSD a będziesz zdrowy". Z drugiej strony, wtóruje Tobie i wątpię aby biorąc kwas w domu, w towarzystwie, gdzie najwiekszym dylematem będzie "czy i co dojebać" a dialog będzie o tym jak "fraktale pulsują", to nic prócz nawrotu z tego nie będzie.JudasHonor pisze:Wracając do tematu, to narkotyki są i będą środkiem, który może jedynie zaszkodzić chorym psychicznie. Niektórych ludzi narkotyki wpędzają w choroby psychiczne.