Ortoreksja
Moderator: moderatorzy
- wildchild88
- zaufany użytkownik
Re: Ortoreksja
Zawsze istnieją jakieś reguły.tak długo, dopóki oboje partnerzy mają na to ochotę. Nie ma obowiązujących reguł.
Kopulowanie nie powinno stać się jedynym celem trwania.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
A każdy pijak to złodziejwildchild88 pisze: to ja nie jestem przeciętny, bo nie wiedziałem że lubisz ostry seks w ciąży podczas jazdy po dziurawej drodze:)

Ty, jak widzę, masz dostęp do wiedzy objawionej, bo wiesz o mnie więcej, niż ja o sobie

I dlatego właśnie dyskusje nie są merytoryczne. Prosiłabym o więcej powagi

Niemniej jednak jest jednym z głównych powodów, dla których istniejemy.Arom pisze:
Pozdrawiam.m.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Ciekawy przykład z tym jajkiem, jeszcze ciekawszy z jajkiem w łaźni ultradźwiękowej.
Mniejsza o to.
Podczas seksu w organizmie kobiety wydzielają się hormony i dziecko na nie reaguje, nie jest jednoznaczne czy można uprawiać seks w ciąży, ponieważ nie wiadomo czy dziecko reaguje pozytywnie czy negatywnie.
Mniejsza o to.
Podczas seksu w organizmie kobiety wydzielają się hormony i dziecko na nie reaguje, nie jest jednoznaczne czy można uprawiać seks w ciąży, ponieważ nie wiadomo czy dziecko reaguje pozytywnie czy negatywnie.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Hormony szczęścia się wydzielają, bo mówimy o przyjemności z seksu a nie jakichś patologicznych sytuacjach?Lunatyk pisze:Podczas seksu w organizmie kobiety wydzielają się hormony i dziecko na nie reaguje, nie jest jednoznaczne czy można uprawiać seks w ciąży, ponieważ nie wiadomo czy dziecko reaguje pozytywnie czy negatywnie.
Skup się lepiej na tym, co kobiety w ciąży robią: chleją alkohol, palą papierosy, niekiedy ćpają i tym samym robią piekło dzieciom, które w sobie noszą. To powinno być nawet bezwzględnie karane. Przynajmniej teoretycznie sprzedaż alkoholu i papierosowy nieletnim jest przestępstwem - a faszerowanie ich siłą jest tylko "niewskazane". Ale czego oczekiwać skoro kobieta może legalnie lub nielegalnie zamordować to dziecko i nie ponosić za to odpowiedzialności?
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Pewien procent patologii zawsze będzie w społeczeństwie, piszmy o elitarnych dzieciach. Znaczy takich które będą znaczyły więcej w społeczeństwie ponieważ będą miały większe zdolności adaptacyjne.
Klasa robotnicza nie wymaga aby ich potomkowie byli od nich mądrzejsi, ponieważ to przekracza ich możliwości finansowe, nie stać ich na utrzymanie dzieci na studiach.
Dlatego w sumie wychodzi na dobre jak przyjmują używki w ciąży.
Mam wiedzę o trendach wśród elit, warto ją wykorzystać aby zminimalizować defekt genetyczny czyli schizofrenię w następnych pokoleniach.
Klasa robotnicza nie wymaga aby ich potomkowie byli od nich mądrzejsi, ponieważ to przekracza ich możliwości finansowe, nie stać ich na utrzymanie dzieci na studiach.
Dlatego w sumie wychodzi na dobre jak przyjmują używki w ciąży.
Mam wiedzę o trendach wśród elit, warto ją wykorzystać aby zminimalizować defekt genetyczny czyli schizofrenię w następnych pokoleniach.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Widzę, że jaja sobie robiszLunatyk pisze:Pewien procent patologii zawsze będzie w społeczeństwie, piszmy o elitarnych dzieciach. Znaczy takich które będą znaczyły więcej w społeczeństwie ponieważ będą miały większe zdolności adaptacyjne.

Klasa robotnicza?Klasa robotnicza nie wymaga aby ich potomkowie byli od nich mądrzejsi, ponieważ to przekracza ich możliwości finansowe, nie stać ich na utrzymanie dzieci na studiach.

Dobrze, że kobiety biedniejsze lub po prostu z marginesu podtruwają dzieci w życiu płodowymDlatego w sumie wychodzi na dobre jak przyjmują używki w ciąży.

Spółkowanie służy przedłużaniu gatunku.Niemniej jednak jest jednym z głównych powodów, dla których istniejemy.
Niemniej nie może stać się złotym cielcem.
Wówczas ideał stworzenia stanowiłaby pluskwa, robal ten kopuluje 200 razy na dobę.
Człowiek w hierarchii stoi wyżej, powstał do wyższych celów, ma niepowtarzalny mózg i uczucia,
powinien te instrumenty używać.
PS. Osobiście mając do wyboru np. nieustającą przyjemność fizyczną - wieczny orgazm,
lub chwilę doświadczenia czegoś niepowtarzalnego (przyjaźni, dobra, piękna),
wybrałbym taką chwilę, nawet gdyby trwała ułamek sekundy.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Dużo osób na moich studiach utrzymuje się na nich dzięki temu że pracują, nie dzięki rodzicom.
Mam tendencję do tworzenia sytuacji modelowych, upraszczam życie a nie komplikuje.
Mam tendencję do tworzenia sytuacji modelowych, upraszczam życie a nie komplikuje.
- wildchild88
- zaufany użytkownik
a potem co robiłbyś przez całą wieczność? cierpiałbyś z nudów?Arom pisze:mając do wyboru np. nieustającą przyjemność fizyczną - wieczny orgazm,
Live one day as an eagle or a lifetime as a fly
Ale przecież to się nie wyklucza.Arom pisze: Osobiście mając do wyboru np. nieustającą przyjemność fizyczną - wieczny orgazm,
LaDopamina
Podzielisz się tą wiedzą?Lunatyk pisze:Mam wiedzę o trendach wśród elit, warto ją wykorzystać aby zminimalizować defekt genetyczny czyli schizofrenię w następnych pokoleniach.
LaDopamina
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Na zasadzie porównania do orgazmu który jest tylko chwilą, została użyta metoda odwrócenia ról.
Wyższe uczucia mogą trwać wieczność.
Sekunda orgazmu i miłość przez dłuższy czas.
Wyższe uczucia mogą trwać wieczność.
Sekunda orgazmu i miłość przez dłuższy czas.
- wildchild88
- zaufany użytkownik
taaa np. nieskończona ponadczasowa bezinteresowna wspaniała miłość!Lunatyk pisze: Wyższe uczucia mogą trwać wieczność.
tylko że coś takiego nie istnieje i istnieć nie może, to chory twór który zatruwa umysły ludzkie od tysięcy lat
Live one day as an eagle or a lifetime as a fly
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Wbij w google: poród w ekstazie.
Kiedyś próbowałem już o tym pisać to znalazła się hejterka.
Zadziwiające jest że łatwiej akceptowalny jest seks przed porodem niż metoda wykluczająca mężczyznę.
Kiedyś próbowałem już o tym pisać to znalazła się hejterka.
Zadziwiające jest że łatwiej akceptowalny jest seks przed porodem niż metoda wykluczająca mężczyznę.
Nie od tysięcy, tylko od ok. 200, wcześniej ludzie walczyli o byt, a nie zawracali sobie głowy miłością.wildchild88 pisze:taaa np. nieskończona ponadczasowa bezinteresowna wspaniała miłość!Lunatyk pisze: Wyższe uczucia mogą trwać wieczność.
tylko że coś takiego nie istnieje i istnieć nie może, to chory twór który zatruwa umysły ludzkie od tysięcy lat
LaDopamina
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Miłość jest dość nowym zjawiskiem w historii ludzkości, zamiast ją chronić i tworzyć syndrom oblężonej twierdzy należy oddać ją otoczeniu, to znaczy pod jej wpływem stworzyć projekty domu i ogrodu.
Co dasz światu to do ciebie wróci.
Co dasz światu to do ciebie wróci.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Stąd że ludzie mają dobrą pamięć i jak ktoś jest dobry a przy okazji nie robi z siebie męczennika to z czasem docenią.
Jakkolwiek poród w naszej kulturze wygląda inaczej, niż w kulturach pierwotnych, żyjących bliżej natury, to i tak tam nie są przewidziane fajerwerki na tę okazję. Przynajmniej nic takiego nie znalazłam.Lunatyk pisze:Wbij w google: poród w ekstazie.
Ostatnio zmieniony śr kwie 29, 2015 11:20 am przez unreal, łącznie zmieniany 1 raz.
LaDopamina