Oj tam, oj tam, nie emocjonuj już się tak. Szkodzi zdrowiu i urodzie. O hydroksyzynce i terapii napisałem, bo wiem, że hydroksyzynkę (i xanaxik - który osobiście również bardzo lubię, hydroksyzynki nie, bo jest po niej taaaaki muł) brał i jak sobie tak kombinuję czy on rzeczywiście jest takim paranoikiem i wierzy w zamach czy po prostu cynicznie kłamie, miesza ludziom w głowach, co w sumie robi od samego początku "budowania IV RP"niewazne pisze:Przeglosowany chcialam ci pokazac w jaki sposob ty powiazujesz niektore fakty, stad w mojej wypowiedzi litwinienko, putin, zabory itp.ale ufajmy nadal uni europejskiej, rosji, putinowi, anglikom tez. Zrzuca nam ulotki
![]()

Aha, i nie ufajmy nikomu, sobie samym nawet nie ufajmy - najlepszym rozwiązaniem byłaby rozbudowa własnego arsenału nuklearnego i ciskanie bombami w innych w razie uzasadnionych wątpliwości co do tego, czy są dobrzy i propolscy czy jednak nie.

Pozdr
Pjonteczka Dan.Wszelkie podejmowane działania wizerunkowe są widoczne, dla kogoś kto to liznął. Sorry, sad but true.