Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
Nie pasi to poszoł won. Nikt tu przecież nikogo nie trzyma na siłę. Co to jakiś mus albo natręctwo żeby pisać na forum? Co to jedyne forum psychiatryczne? Co do Admina, to jest jego forum więc wolność tomku w swoim domku.
Co do trolli, to widać że to ich jedyny sposób na realizację siebie. Widać mocno im się kotłuje pod kopułką, niech więc lepiej tu wypisuję te steki bzdur i dyrdymałów, niż jakby mieli iść w teren i narobić siary, za co pewnie by ich zgarnęli do psychuszki na długie miesiące. Admin dobrze wie co robi. To tylko moje prywatne zdanie, kto inny może mieć inne zapewne.
Co do trolli, to widać że to ich jedyny sposób na realizację siebie. Widać mocno im się kotłuje pod kopułką, niech więc lepiej tu wypisuję te steki bzdur i dyrdymałów, niż jakby mieli iść w teren i narobić siary, za co pewnie by ich zgarnęli do psychuszki na długie miesiące. Admin dobrze wie co robi. To tylko moje prywatne zdanie, kto inny może mieć inne zapewne.
- Catastrophique
- bywalec
Nie wyganiaj mnie stąd Digital bo nikt się tu nie będzie Ciebie słuchał a juz na pewno nie ja.
Zbyszek tak wie co robi, ze na forum poza ww. trollami, spamerami nie wchodzi nikt więcej. Do tego zero moderacji przekleństw, wyzwisk i obelg.
Jak się komus "kotłuje pod kopułką" to powinien nad sobą panować zamiast uzewnętrzniac to na publicznym forum.
Co najmniej dziwne i mega słabe, ze ktos w Twoim wieku nie zdaje sobie z tego sprawy, ale w sumie juz od dawna wiem jaki poziom sobą reprezentujesz.
Zbyszek tak wie co robi, ze na forum poza ww. trollami, spamerami nie wchodzi nikt więcej. Do tego zero moderacji przekleństw, wyzwisk i obelg.
Jak się komus "kotłuje pod kopułką" to powinien nad sobą panować zamiast uzewnętrzniac to na publicznym forum.
Co najmniej dziwne i mega słabe, ze ktos w Twoim wieku nie zdaje sobie z tego sprawy, ale w sumie juz od dawna wiem jaki poziom sobą reprezentujesz.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Ja ciebie nie wyganiam, to ty sam masz jakieś wąty.
Bzdury rzeczesz bracie. Jak nikt nie wchodzi na forum jak sam tu siedzisz i piszesz regularnie, jakoś pomimo trolli. Na forum przewija się dziennie pół tysiąca osób, faktycznie nikt nie wchodzi.
Wiesz, a gdyby chorzy psychicznie ludzie umieli by nad sobą panować, to nikogo dziwnym trafem nie zapinano by w pasy. Co nie znaczy, że nie warto tego się nauczyć. Może właśnie temu między innymi ma służyć to forum jako namiastka życia w społeczeństwie. Taki brodzik przed wypłynięciem na pełne wody?
Bzdury rzeczesz bracie. Jak nikt nie wchodzi na forum jak sam tu siedzisz i piszesz regularnie, jakoś pomimo trolli. Na forum przewija się dziennie pół tysiąca osób, faktycznie nikt nie wchodzi.
Wiesz, a gdyby chorzy psychicznie ludzie umieli by nad sobą panować, to nikogo dziwnym trafem nie zapinano by w pasy. Co nie znaczy, że nie warto tego się nauczyć. Może właśnie temu między innymi ma służyć to forum jako namiastka życia w społeczeństwie. Taki brodzik przed wypłynięciem na pełne wody?
- Catastrophique
- bywalec
Matko, jakim Ty jesteś idiota a tyle lat na karku. Znowu zapomniałem z kim rozmawiam. Żałuję, ze rozpocząłem ta dyskusję :/.
Tik tak tik tak

Z takim chamem jak ty, to tylko po chamsku można.
Have a nice day, ciulu nad ciulami!
- Katastrofa
- bywalec
Słucham radia RMF FM teraz.
Ssaj pedau bo wyszło na to że podczas największego natężenia ryjca jesteś idiotaCatastrophique pisze: ↑ndz cze 11, 2023 1:09 pm Cale forum zaspamowane bzdurami, a Zbyszka oczywiście nie ma :/.
Masz to od dziecka nie? Jak mija popołudnie?Amann pisze: ↑pn cze 12, 2023 9:04 amSsaj pedau bo wyszło na to że podczas największego natężenia ryjca jesteś idiotaCatastrophique pisze: ↑ndz cze 11, 2023 1:09 pm Cale forum zaspamowane bzdurami, a Zbyszka oczywiście nie ma :/.
- Katastrofa
- bywalec
Kretyni oraz imbecyle umierają młodo?
Dynda ojciec dynda matka a teraz czas na syna
- Katastrofa
- bywalec
Ona do powiedziała do mnie!
Wyruchasz mnie?
Ruchaj mnie!
Wyruchasz mnie?
Ruchaj mnie!
Najgorętsze są kije od szczotki. W więzieniu wkładają je w zadki za karę.
- Catastrophique
- bywalec
Zaczynamy nowy, wspaniały dzień.
Tik tak tik tak

- Katastrofa
- bywalec
Kod: Zaznacz cały
ed2k://|file|Kelly.Norton.Shower.Jailbait.Dsc.Met-Art.Femjoy.jpg|305029|3244779E9220226FCCA82261038DAC7A|/
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Złożyłem w pracy wypowiedzenie.To już trzeci raz w ostatnich dwóch latach.Teraz poszukam innej pracy i może w końcu trafię na taką w której będę chciał pracować dłużej.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
- Katastrofa
- bywalec
PSX oraz PlayStation 2.
- Catastrophique
- bywalec
Gdy ktoś mówi, ze moja osoba go drażni
.

Tik tak tik tak

-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Jest lepiej u mnie, choć dzieje się to powoli. Umysł bardziej czysty, bez głosów na pewno, bez natrętnych myśli wielu. Skupienie lepsze, no i możliwości również większe są.
nic