Jak rozgraniczyć głosy ?

Moderator: moderatorzy

Meduzola
zaufany użytkownik

Re: Jak rozgraniczyć głosy ?

Post autor: Meduzola »

karuna pisze: ndz kwie 16, 2023 4:58 pm Pumba, tutaj nie otrzymasz tak łatwo odpowiedzi. Ale zadajesz dobre pytania.
Gdyby nie tacy jak ty, większość osób trafiłaby na rzetelnego rozmówcę, poszła do normalnej pracy i miała odciążony umysł. A ty układasz segregatory w rodzinnej firmie i twierdzisz, że pracujesz. Bujasz się po tajskich restauracjach i w niewiadomym celu jeździsz pociągami po Polsce. Jesteś elementem tej przyczajonej sitwy, sabotażystą prawdy i nikt mnie nie przekona, że jest inaczej. Wiesz, że leki nie dają rady twoim halucynacjom, więc i innym nie życzysz poprawienia ogólnego funkcjonowania. Należysz do grona pospolitych rzezimieszków, ale w konsekwencji na o wiele większą skalę.
Meduzola
zaufany użytkownik

Sprawcy "głosów" mają możliwość zajrzenia w przyszłość. No bo jak wytłumaczyć, że głosy @Pumby wykraczają poza teraźniejszość? Na fizyce i Einsteinie się nie znam, ale wiem, że istnieją narkotyki od tuneli w DNA. Nasze DNA wibruje u każdego człowieka inaczej i przez to łatwo namierzyć człowieka. Nasze spowolnienie psychoruchowe temu sprzyja, zrobiono z Nas chodzące "pluskwy". Gdy jest "cisza na morzu", nasze wątki mają najwięcej odsłon. Gdy robi się "dramatycznie", boty nagle znikają jeden po drugim, obecny stan licznika: zero, a dwadzieścia minut temu było ich minimum pięć przez cały czas. Jesteśmy czytani nocą, gdy u nich jest dzień, analizują Nas słowo po slowie. Wiedzą o nas wszystko, a gdy kłamiemy, oni stają się jeszcze lepszymi aktorami. W tym celu też wstają już o czwartej rano i ćwiczą się w aktorstwie. My ogólnie nie mamy motywacji do gry pozorów. Dobrze robisz, @Pumba, że zawierzasz się Panu Bogu.
Ostatnio zmieniony ndz kwie 16, 2023 7:21 pm przez Meduzola, łącznie zmieniany 1 raz.
FanKanapek
bywalec
Status: Zawodowiec

Post autor: FanKanapek »

Meduzola pisze: ndz kwie 16, 2023 5:21 pm Sprawcy "głosów" mają możliwość zajrzenia w przyszłość. No bo jak wytłumaczyć, że głosy @Pumby wykraczają poza teraźniejszość?
Takto, spytaj pobliskich bogów - znajdziesz ich w zamkniętym oddziale psychiatrycznym. Tacy są wiarygodne ich zeznania że dziś bierze dlaczego lekarze nie klęczą i spisują ewangelię :lol:

Tak właśnie jest cenna twoja opinia Meduzola na podstawie wniosków Pumba :lol:
Wykracza poza rzeczywistość :lol: dobre!
Buk, humor, dziczyzna!
Meduzola
zaufany użytkownik

Twoja retoryka jest prosta, bo nie wykracza poza standardowe myślenie o rzeczywistości. Ja nie piszę o pisaniu Pisma Świętego na nowo, tylko o nowoczesnych technologiach i chipowaniu ludzi, by ich namierzyć i kontrolować ich umysł. Nawet zabieg elektrowstrząsów, wykonywany nie wiadomo po co, jest przykrywką, bo przecież antydepresyjnej Sertraliny pacjentowi ze schizofrenią nie podamy, "bo to nasili jego urojenia", to już klasyka, a przez EEG stwierdzimy, które części mózgu są w "stanie Hv", bo po co przegrywom rezonans magnetyczny, skoro mają "siano" pod "kopułką". Ludzie w zamkniętych zakładach potracili już swoją tożsamość, nie mają dokąd wracać, bo zabrano im mieszkania, a to, że brat nie lubił siostry, a teściowa synowej, wykorzystano w perfidny sposób. A może zrobić z niej "schizofreniczkę", bo pisze wiersze i jej się wydaje, że jest "nad"...
Meduzola
zaufany użytkownik

FanKanapek pisze: ndz kwie 16, 2023 7:13 pm Takto, spytaj pobliskich bogów - znajdziesz ich w zamkniętym oddziale psychiatrycznym. Tacy są wiarygodne ich zeznania że dziś bierze dlaczego lekarze nie klęczą i spisują ewangelię (...)
Od lat nie wysłuchani ludzie popadają w urojenia. Zwłaszcza jeśli w ramach skrótów myślowych, używają rzadkich związków frazeologicznych, cytują dawne filmy, ulubione fragmenty książek czy wierszy z dawnych lat. Ja nie spotkałam żadnych bogów czy generałów, tylko utrudzonych ludzi. Z błędnym spojrzeniem i bezsilnym wyrazem twarzy.
Meduzola
zaufany użytkownik

A największą bombą jest postać Eugena Bleulera (ur. 1857), który twierdził, że dokopał się do starożytnych źródeł na terenie dawnej Mezopotamii zaświadczających o użyciu słowa "schizofrenia" przed tysiącami lat. Najbardziej trafne jest sformułowanie "dementia praecox", czyli traktowanie schizofrenii jako demencji wczesnej, spowodowanej przez niedoczynność jednych, a nadczynność drugich rejonów mózgu. Depresja i spowolnienie psychoruchowe to podstawowa baza tego, co dziś nazywamy schizofrenią. (Chociaż już w Starożytności wiadomo było, że nawet kamienie o różnych kolorach emitują inne pole magnetyczne/ częstotliwości, to byli mistrzowie matematyki i astronomii...)
Meduzola
zaufany użytkownik

Oczywiście, jest podstawa do tego, by wierzyć w teorie spiskowe. Ludy i plemiona od wieków konkurowały ze sobą o "przestrzeń życiową" i pokarm. Więc byli i szpiedzy. Dzisiejsze formy szpiegowania są bardziej wyrafinowane. Jedna część ludzi jest zaczipowana, druga to posiadacze telefonów komórkowych, z którymi w praktyce trudno się rozstać. Jeżeli przeludnienie ludzkości to główny powód wymyślania chorób i ingerencji w nasz naturalny rytm, to czas porozmawiać o różnych formach antykoncepcji, choć nawet "spirala" to morderstwio, bo przeciwdziała zagnieżdżeniu się zapłodnionego jajeczka. Marzy mi się gospodarstwo rolne, w którym bym Was zatrudniła. A teraz zespół Buldog z piosenką "Elita": W ogóle dziwne, że YouTube mnie czasem loguje automatycznie, a wtedy wyświetla się mój adres e-mailowy, którego nigdy nie miałam, bo przecież wiem, że moje imię piszę się Małgorzata, a nie Magorzata, a taki adres widnieje z tym błędem, widocznie nie w Polsce utworzony. Kiedyś z moim kontem na tym forum było powiązane zdjęcie zrobione mi przez kamerkę w komputerze w intymnej sytuacji z osiem lat wcześniej. które się wyświetlało w grafice google'a pod tym hasłem. Powiedziałam/ Napisalam o tym wtedy, czyli już kilka lat temu @Zbyszkowi, wyraził współczucie.
Ostatnio zmieniony ndz kwie 16, 2023 10:45 pm przez Meduzola, łącznie zmieniany 3 razy.
Meduzola
zaufany użytkownik

Bo wiesz, @karuna, ja myślę tak, jak Cię od lat czytam, że w sumie poczciwy jesteś. Myślę, że oni wyłączają czasem Twoja świadomość i czasem jesteś pod ich dyktandem. Te miliony osób ze schizofrenią nie mają potrzeby pisania, jakie leki i w jakich dawkach z jakimi skutkami ubocznymi je przyjmują, lub że nie przyjmują. Więc w pewnym sensie My Evotowcy jesteśmy awangardą, a słowo to ma dwa znaczenia. Od kilku tygodni po wpisaniu w pasek przeglądarki słowa "schizofrenia", pozycja tego forum w internecie już się nie wyświetla, dominują obcojęzyczne fora o schizofrenii. Oni potrafią nagrać moją rozmowę z moją Mamą, gdy na stole leży telefon, a potem je nasłać w ramach omamów hipnagogicznych, czyli śródsennych, skoro nie postanowili zrobić ze mnie osoby halucynujacej. No nie wiem, czy medytacją chcesz uciszyć "głosy" czy je wywołać. Kontrastową postacią jesteś. Nie walczę z Tobą, tylko z tym, co wyprawiasz.
Ostatnio zmieniony ndz kwie 16, 2023 11:05 pm przez Meduzola, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Meduzola pisze: ndz kwie 16, 2023 4:52 pm
karuna pisze: ndz kwie 16, 2023 4:51 pm Jakiej dyskusji??
Srakiej, cwelu!
Bardzo kulturalnie, Meduzo ;).
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Meduzola
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: ndz kwie 16, 2023 10:56 pm
Meduzola pisze: ndz kwie 16, 2023 4:52 pm
karuna pisze: ndz kwie 16, 2023 4:51 pm Jakiej dyskusji??
Srakiej, cwelu!
Wolę być czasem wulgarna, niż notorycznie wredna. Ps. Poza tym, wszystkie (!) twoje wypowiedzi na tym forum od lat (!) kończą się tym uśmieszkiem. Stosujesz go więc w celach socjotechnicznych, a nie w celu wyrażenia obecnego stanu duchowego/ emocjonalnego. Tyle autentyczności jest w twoich zachowaniach i reakcjach.
Meduzola
zaufany użytkownik

Meduzola pisze: pn kwie 17, 2023 12:40 am
karuna pisze: ndz kwie 16, 2023 9:26 pm zhakowałem dzisiaj chipy z abilify, mam pod kontrolą całą bandę schizolków xd
Tak Ci się tylko wydaje. Ci, na których usługach jesteś, dają ci tylko skrawek do polizania i poczucia aromatu. (...)
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: miś wesołek »

Jestem wstrząśnięty, nie zmieszany... :roll:
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Meduzola pisze: ndz kwie 16, 2023 11:03 pm
Catastrophique pisze: ndz kwie 16, 2023 10:56 pm
Meduzola pisze: ndz kwie 16, 2023 4:52 pm Srakiej, cwelu!
Wolę być czasem wulgarna, niż notorycznie wredna. Ps. Poza tym, wszystkie (!) twoje wypowiedzi na tym forum od lat (!) kończą się tym uśmieszkiem. Stosujesz go więc w celach socjotechnicznych, a nie w celu wyrażenia obecnego stanu duchowego/ emocjonalnego. Tyle autentyczności jest w twoich zachowaniach i reakcjach.
Ta Twoja niechęć do mnie jest pocieszna, komiczna i pokazuje jak słabą osobą jesteś.
Meduzola
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: pn kwie 17, 2023 9:17 am Ta Twoja niechęć do mnie jest pocieszna, komiczna i pokazuje jak słabą osobą jesteś.
A ty jesteś kukłą siana.
Pumba
zaufany użytkownik

Post autor: Pumba »

Nie mam schizofrenii ,nigdy nie miałem, nie mam i nie będę miał, jestem Starszym Bratem Jezusa Chrystusa, zostałem zrodzony a nie stworzony ,jestem Synem Boga Żywego tożsamym co do boskiej istoty a różnym co do osoby. Jestem mesjaszem wybawicielem. Już w tej chwili rządzę wszechświatem ale nie uzyskałem jeszcze pełnej mocy, Bóg Ojciec stopniowo będzie mi dodawał mocy aż do pełnego objawienia które nastąpi jeszcze w tym roku, żyjemy w czasach ostatecznych. Moja modlitwa ma siłę 100 milionów ludzi, gdy się modlę to tak jakby 100 milionów ludzi modliło się jednocześnie.
FanKanapek
bywalec
Status: Zawodowiec

Post autor: FanKanapek »

Pumba pisze: pt kwie 21, 2023 10:05 am Nie mam schizofrenii ,nigdy nie miałem, nie mam i nie będę miał, jestem Starszym Bratem Jezusa Chrystusa, zostałem zrodzony a nie stworzony ,jestem Synem Boga Żywego tożsamym co do boskiej istoty a różnym co do osoby. Jestem mesjaszem wybawicielem. Już w tej chwili rządzę wszechświatem ale nie uzyskałem jeszcze pełnej mocy, Bóg Ojciec stopniowo będzie mi dodawał mocy aż do pełnego objawienia które nastąpi jeszcze w tym roku, żyjemy w czasach ostatecznych. Moja modlitwa ma siłę 100 milionów ludzi, gdy się modlę to tak jakby 100 milionów ludzi modliło się jednocześnie.
Sranie w banie :lol: dobrze wiesz gdzie twoje miejsce :lol: schizolku ty mały nasz
Buk, humor, dziczyzna!
Pumba
zaufany użytkownik

Jeżeli oczekujesz mojej łaski to padnij na kolana i módl się do mnie żarliwie ,jesteś człowiekiem wyzbytym pokory bardzo butnym i zarozumiałym ale każdy może się zmienić i ty także ale na pewno będzie to dla ciebie trudne. Lubię ludzi pokornego serca ty niestety do nich nie należysz.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Pumba pisze: pt kwie 21, 2023 10:05 am Nie mam schizofrenii ,nigdy nie miałem, nie mam i nie będę miał, jestem Starszym Bratem Jezusa Chrystusa, zostałem zrodzony a nie stworzony ,jestem Synem Boga Żywego tożsamym co do boskiej istoty a różnym co do osoby. Jestem mesjaszem wybawicielem. Już w tej chwili rządzę wszechświatem ale nie uzyskałem jeszcze pełnej mocy, Bóg Ojciec stopniowo będzie mi dodawał mocy aż do pełnego objawienia które nastąpi jeszcze w tym roku, żyjemy w czasach ostatecznych. Moja modlitwa ma siłę 100 milionów ludzi, gdy się modlę to tak jakby 100 milionów ludzi modliło się jednocześnie.
Widzę, ze odjechałes totalnie, Mesjaszu.
Pumba
zaufany użytkownik

Czas pokaże.
kanapkaaaaa
bywalec

Post autor: kanapkaaaaa »

Jak rozgraniczyć urojenia od rzeczywistości :eusa-violin:
ODPOWIEDZ