Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
Ponadto leki jak u amigo i Józefa oraz Andrzeja wywołują psychozy
- Catastrophique
- bywalec
Nie wyjatki tylko osoby, ktore biora odpowiedzialnosc za siebie zamiast zrzucac ja na leki i lekarzy. Wbrew pozorom jest ich calkiem sporo i to od chorego calkowicie zalezy do ktorej nalezy grupy.
Tylko to prawda niewygodna, ktorej zaprzeczacie, bo jestescie leniwi i nie macie jaj aby zmienic swoja sytuacje.
Tylko to prawda niewygodna, ktorej zaprzeczacie, bo jestescie leniwi i nie macie jaj aby zmienic swoja sytuacje.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Kapitalizm to śmierdzące krówno.
Siostra mnie strasznie denerwuje, wręcz rozwściecza utyskiwaniem na "za głośne" zamykanie drzwi czy ich niezamykanie. Tak mnie "wkurza", że chciałoby się jak najsilniej ją walnąć (nie tylko czepia się, ale potrafi być przy swoim durnym narzekaniu bardzo wulgarna!).
Siostra mnie strasznie denerwuje, wręcz rozwściecza utyskiwaniem na "za głośne" zamykanie drzwi czy ich niezamykanie. Tak mnie "wkurza", że chciałoby się jak najsilniej ją walnąć (nie tylko czepia się, ale potrafi być przy swoim durnym narzekaniu bardzo wulgarna!).
To co piszesz jest całkowitą nieprawda . Spytaj się swojego psychiatry jaki procent ludzi na lekach funkcjonuje normalnie. Powie ci ze około 5%.Catastrophique pisze: ↑pn sty 02, 2023 9:38 pm Nie wyjatki tylko osoby, ktore biora odpowiedzialnosc za siebie zamiast zrzucac ja na leki i lekarzy. Wbrew pozorom jest ich calkiem sporo i to od chorego calkowicie zalezy do ktorej nalezy grupy.
- Catastrophique
- bywalec
Usprawiedliwiaj sie dalej Amannn, a potem atakuj i wyzywaj osoby, ktore pomimo choroby doszly znacznie dalej niz Ty
.

Tik tak tik tak

Tu nikt się nie usprawiedliwia. Nigdy nie zajdziesz dalej niż ja. Więc się nie porównuj.Catastrophique pisze: ↑pn sty 02, 2023 9:59 pm Usprawiedliwiaj sie dalej Amannn, a potem atakuj i wyzywaj osoby, ktore pomimo choroby doszly znacznie dalej niz Ty.
- Catastrophique
- bywalec
Wszyscy tutaj wiemy gdzie jestes Ty a gdzie jestem ja. Ciagle zaprzeczanie temu i umniejszanie mnie tego nie zmieni. Tak jak Trickster napisal - fakt jak rozne zycia obydwaj prowadzimy mowi wszystko.
Nic wiecej nie trzeba dodawac, Amannn.
Tik tak tik tak

Hahaha ty nic o mnie nie wiesz poza tym ze jestem inteligentniejszy od ciebie i o wiele lepiej umiem j ang. Gdybys wiedział kim ja jestem i do kogo próbujesz się porównać gały by ci wypadły.Catastrophique pisze: ↑pn sty 02, 2023 10:21 pm Wszyscy tutaj wiemy gdzie jestes Ty a gdzie jestem ja. Ciagle zaprzeczanie temu i umniejszanie mnie tego nie zmieni. Tak jak Trickster napisal - fakt jak rozne zycia obydwaj prowadzimy mowi wszystko.
- Catastrophique
- bywalec
Poziom "humoru" i obelg, ktory nam tutaj prezentujesz przeczy jakiejkolwiek inteligencji, wrecz ja obraza. Nie ja jeden Ci to pisze.
Ja mam dowody, zdjecia, filmy na Fejsie, Insta i stronie firmowej jak moje zycie naprawde wyglada.
Ty tylko puste slowa tutaj i jednego fana: wlasne multikonto.
Wypadaja, ze swiadomosci, ze mozna tak nienawidzic zycia, siebie i innych jak Ty.
Ja mam dowody, zdjecia, filmy na Fejsie, Insta i stronie firmowej jak moje zycie naprawde wyglada.
Wypadaja, ze swiadomosci, ze mozna tak nienawidzic zycia, siebie i innych jak Ty.
Tik tak tik tak

Piszesz tyle o nienawiści bo sam nienawidzisz. Innym by to na myśl nawet nie przyszło by nienawidzićCatastrophique pisze: ↑pn sty 02, 2023 10:27 pm Poziom "humoru" i obelg, ktory nam tutaj prezentujesz przeczy jakiejkolwiek inteligencji, wrecz ja obraza. Nie ja jeden Ci to pisze.
- Catastrophique
- bywalec
Widzisz, potrafisz tylko slac puste oskarzenia, insynuacje, atakowac.
Ciesz sie, ze mam litosc i w ogole z Toba gadam bo z praktycznego punktu widzenia jest to kompletna strata czasu.
Ciesz sie, ze mam litosc i w ogole z Toba gadam bo z praktycznego punktu widzenia jest to kompletna strata czasu.
Tik tak tik tak

To nie gadaj Jesteś nieprzyjemny i opryskliwy. Nigdy nic merytorycznego nie wniosłeś do dyskusji
- Catastrophique
- bywalec
Znowu, jw.
Prawdopodobnie jestem jedyna osoba, ktora zwrocila uwage na to jak sie meczysz w tym zyciu. Na dzis koniec, ale skoncze dyskusje z Toba calkowicie gdy zacznie mnie to bardziej nudzic lub gdy Zbyszek sie "obudzi" i dostaniesz bana. Tylko co Ty wtedy ze soba zrobisz, biedaku?
Dobrej nocy.
Miałes kiedykolwiek taką?
Prawdopodobnie jestem jedyna osoba, ktora zwrocila uwage na to jak sie meczysz w tym zyciu. Na dzis koniec, ale skoncze dyskusje z Toba calkowicie gdy zacznie mnie to bardziej nudzic lub gdy Zbyszek sie "obudzi" i dostaniesz bana. Tylko co Ty wtedy ze soba zrobisz, biedaku?
Dobrej nocy.
Miałes kiedykolwiek taką?
Tik tak tik tak

szczerze te wasze potyczki słowne są już nudne. Mi osobiście nie chce niczego udowadniać, ale leki nasze sa jak leki na raka, tak parafrazując nie są idealne, ale w większości przydatków są jedyną deską ratunku.
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
i jeśli ktoś mi mówi, że mam pić naparki ziołowe to parkskam śmiechem 

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
tylko tyle chciałem dodać, ide się wypocić na siłkę:)
To nie jest prawda trikster. Gdyby tak było to czemu w Norwegii od 2016 r są tworzone specjalne szpitale bez leków? Czemu są badania profesorów psychiatrii pokazujące ze leki po trzech latach zamiast zapobiegać wywołują psychozy? Czemu wreszcie ci co nie biorą leków potrafią być inteligentni i kreatywni jak Jung czy Sokrates?
co nie zmienia faktu, że ja funkcjonuje w społeczeństwie, ty na evocie Amanku 

- Kiciuś_XXL
- moderator
Byłem na nockę u przyjaciółki trochę podupczyć