Chcę powiedzieć że...

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Re: Chcę powiedzieć że...

Post autor: pingui »

Trickster pisze: ndz sty 01, 2023 9:44 am i cyk piwerko :dance:
I cym marskość wątróbki :clap:
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

Siusiaczku, co ty tak się mną przejmujesz? Zakochałeś się? 🤪 Dla was najlepiej jak z domu nie wychodzicie,nie pracujecie i konia walicie 🤣 ludzie zacznijcie żyć😇 Bo jak opiekunowie odejdą, to będziecie mieć największy szok w życiu 😉😘
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Trickster pisze: ndz sty 01, 2023 6:23 pm Siusiaczku, co ty tak się mną przejmujesz? Zakochałeś się? 🤪 Dla was najlepiej jak z domu nie wychodzicie,nie pracujecie i konia walicie 🤣 ludzie zacznijcie żyć😇 Bo jak opiekunowie odejdą, to będziecie mieć największy szok w życiu 😉😘
Weź bo ci się znowu żagiel na dupie otworzył :lol: Ja nie mam twoich upodobań.
A co jest złego w waleniu konia? Żal ci dupę ściska bo kuśka parszywka dawno ci obumarła i teraz tylko w dupkę dajesz :lol:
oPiekunowie nie odchodzą, tym bardziej jak są sporo młodsi :mrgreen:
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Jak zwykle tylko obelgi, czyli nic nowego. A moja kuśka ma się dobrze, bo często moczy w pochwie, w przeciwieństwie do twojej 😉
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Trickster pisze: ndz sty 01, 2023 6:47 pm Jak zwykle tylko obelgi, czyli nic nowego. A moja kuśka ma się dobrze, bo często moczy w pochwie, w przeciwieństwie do twojej 😉
Niezły żart dla dzieci 😂

Chyba skórzanej
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Bo ja amanku żyję jak zdrowy człowiek, a nie jak ciebie we wszystkim wyręcza mamusia🤣🤪
Awatar użytkownika
Stoķrotķa
bywalec
Status: 💰💰💰💰💰

Post autor: Stoķrotķa »

Witaj, jeśli masz następujący nick @Amannn @Trickster zostałeś zaproszony do udziału w wzięciu w dyskusji tutaj Nasze cięte riposty i inne sprawy. Dział kierowany do osób, które muszą się wyładować. Zaproś do dyskusji. (Przeczytaj co jest głównym tematem, a jak nie wiesz co jest właściwym tematem dyskusji lub chcesz się wyładować w nieodpowiednim miejscu i nie spamujtutaj nie na temat!)
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Trickster pisze: ndz sty 01, 2023 7:40 pm Bo ja amanku żyję jak zdrowy człowiek, a nie jak ciebie we wszystkim wyręcza mamusia🤣🤪
Jeśli uważasz sztuczną skórzaną pochwę za normalność to ok. Ale chcesz seksu z własną matką o czym piszesz między wierszami to już poważny problem
Awatar użytkownika
Stoķrotķa
bywalec

Amannn jak chcesz zaśmiecać forum to masz linka wyżej.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Stokrotka to jest dział do swobodnych wypowiedzi każdy mówi tutaj to co mu leży na wątrobie. Trickster nie przyjdzie do utworzonego przez ciebie działu bo się boi a czego a gwałtu analnego. To samo dotyczy katastrofy.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Amannn pisze: ndz sty 01, 2023 7:51 pm
Trickster pisze: ndz sty 01, 2023 7:40 pm Bo ja amanku żyję jak zdrowy człowiek, a nie jak ciebie we wszystkim wyręcza mamusia🤣🤪
Jeśli uważasz sztuczną skórzaną pochwę za normalność to ok. Ale chcesz seksu z własną matką o czym piszesz między wierszami to już poważny problem
Ty jak zawsze tylko insynujesz i obrażasz, czyli nic nowego. Nie masz znajomych, bo taka osoba nie potrafi ich mieć, nie mówiąc już nawet o jakimś partnerze. Pewnie jedyną osobą z którą rozmawiasz jest twoja matka, która za ciebie wszystko robi, ale nie przejmój się ona kiedyś odejdzie i zostaniesz sam i to cię boli. Więc profesorze psychiatrii i psychologii idż do działu od stokrotki i tam wypisuj swoje mądrości i rady gówno warte🤣
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Wiedziałem ze boisz się iść do działu stokrotki. Kojarzy ci się to z zaproszeniami od kolegów gejów i masz blokadę wewnętrzna. A Marian od ciebie odszedł widzisz a taki niby jesteś ą ę.
Awatar użytkownika
Stoķrotķa
bywalec

Zobacz pierwszą stronę wątku " Chcę powiedzieć że..." i zobacz jak serdecznie był pisany. Od obrażania się powinien być osobny dział. Najlepiej jeden a nie pięćdziesiąt różnych!

Więc sugeruję wam odwiedzenie mojego działu, jeśli się tutaj nie opanujecie i nie macie zamiaru się godzić. Kultura tego wymaga.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Nie rozumiesz tego że trikster się boi twojego działu?
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Poczekaj na ban Trickstera Freshescape i Catastrofique trzech krypto to będzie tu serdecznie jak nigdy
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

Skoro Trickster i Catastrophique znają się od dłuższego czasu w realu (może kuzyni, choć mieszkają w różnych województwach), to niech napiszą wspólnie książkę, zamiast na całej długości napiętnować na Forum Evot u innych cechy typowe dla chorujących od lat na schizofrenię, np. unikanie wychodzenia z domu lub nawiązywanie nowych znajomości z obcymi ludźmi. Gdy mówią o tych przypadłościach, to zrywają ze śmiechu boki.
Awatar użytkownika
Stoķrotķa
bywalec

Kierujcie swoje uwagi w linku który podałem wcześniej. Ten dział był przeznaczony i jest żeby pisać pozytywnie i z serdecznością. Odwiedźcie stronę numer 1 i zobaczcie jak było dawniej, poczujcie to!
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Meduzola pisze: ndz sty 01, 2023 8:37 pm Skoro Trickster i Catastrophique znają się od dłuższego czasu w realu (może kuzyni, choć mieszkają w różnych województwach), to niech napiszą wspólnie książkę, zamiast na całej długości napiętnować na Forum Evot u innych cechy typowe dla chorujących od lat na schizofrenię, np. unikanie wychodzenia z domu lub nawiązywanie nowych znajomości z obcymi ludźmi. Gdy mówią o tych przypadłościach, to zrywają ze śmiechu boki.
Katastrofa pisze już taka książkę straszne grafomaństwo. Czy oni są partnerami gejami? Trudno powiedzieć raz już wyparli się wzajemnej miłości nieplatonicznej
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Najgorzej, że cierpią na tym najbardziej niewinni, jak choćby Adolfini Makaroni, który najprawdopodobniej nie przeżył ostatnie gej party! Albo Marian skórzana pochwa :(
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Co się stało z Adolfinim nie wiadomo . Katastrofa jakiś niewyraźny w nowym roku. Nie ma postów jak to ma zajebiście. Czyżby adolfini miał 5 promili i wykorkował? A do tego został wcześniej zgwałcony długopisem? Sekcja zwłok by wszystko wykazała ale ktoś ukrył ciało. Zgadnijcie kto!
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”