Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
Ciekawi mnie z jakich warstw społecznych pochodzi Freshescape : kloszardów?
- Catastrophique
- bywalec
Robicie z tego forum rynsztok.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Rynsztok to miejsce gdzie trzymasz chomisia kluseczkę.
- pingui
- bywalec
- Status: Guru
I jeszcze Adolfini Makarona.
https://pch24.pl/prominentny-dzialacz-l ... narkotyki/ - Prominentny działacz LGBT, polityk PO, skazany za pedofilię. Ofiarom miał podsuwać narkotyki
Czytając te posty w większości czuję się jakbym rozmawiał z sepleniącymi nastolatkami, których stać jedynie na drożdżówkę w osiedlowym, bo mama mu dała 3 zł, a nie sorki to są profesorowie z evotu
A tak serio to te forum spadło na psy, piszą tu tylko ludzie, którzy nie mają życia, hobby, zainteresowań i siedzą tu całymi dniami pisząc pierdoły, szkoda forum.

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- Catastrophique
- bywalec
Poziom humoru jak dla obrzucajacych sie wyzwiskami nastolatkow. Plus jeszcze to multikonto Amannna, z tak samo żenującymi zartami i poziomem wypowiedzi jak Amannn.
Freshescape nie boisz się gwałtu analnego bo już go wielokrotnie miałeś?
Po prostu dno.A twoja mamusia lubiała chłeptać śmietankę coPięknie wtedy mruczała
Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
A na forum nie ma juz moderatorów, natomiast Zbyszek je olał :/.
Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
Niesamowite jaka pewność siebie zbudowałem przez ostatnie lata. Robilem rzeczy niesamowite, bardzo trudne, wymagające mnostwo odwagi, stawałem sie tez coraz madrzejszy zyciowo oraz swiadomy siebie i innych ludzi.
Jestem kozak
.
Jestem kozak

Tik tak tik tak

Szacun dla Ciebie może i mnie się kiedyś uda.Catastrophique pisze: ↑pt gru 30, 2022 6:37 am Niesamowite jaka pewność siebie zbudowałem przez ostatnie lata. Robilem rzeczy niesamowite, bardzo trudne, wymagające mnostwo odwagi, stawałem sie tez coraz madrzejszy zyciowo oraz swiadomy siebie i innych ludzi.
Jestem kozak.
- Catastrophique
- bywalec
Dzięki.
Uda Ci się też, wierzę w Ciebie.
Uda Ci się też, wierzę w Ciebie.
Tik tak tik tak

Żeby to było takie proste
- Catastrophique
- bywalec
No ja nie mialem nikogo, kto we mnie wierzył. Wręcz przeciwnie, ludzie starali się mnie zdeprymowac i zniechecic. Bylem i pozostalem jednak twardy.
Ty też dasz radę. Sprawstwo lezy głównie w Twoich rękach.
Tik tak tik tak

Zła ścieżkę kariery zawodowej obrałem i dlatego nie idzie mi do przodu a tylko wstecz. Nie pracuje w zawodzie nie rozwijam się drepcze w miejscu.Catastrophique pisze: ↑pt gru 30, 2022 9:15 am No ja nie mialem nikogo, kto we mnie wierzył. Wręcz przeciwnie, ludzie starali się mnie zdeprymowac i zniechecic. Bylem i pozostalem jednak twardy.
- pingui
- bywalec
Powiem tak, sam dołożyłeś do obecnego stanu rzeczy nie jedną cegiełkę. Nie reprezentujesz tutaj sobą kompletnie niczego wartościowego. Odgrywasz raczej rolę pajacowego pariasa. Wchodzisz tutaj z nudów by poczytać nasze wypociny bardzo niskich lotów, karmiąc przy tym swoją miałkość i nijakość. Co do reszty, to piszesz dokładnie to, co ci się kotłuje pod kopułką o sobie samym. Zwykła psychologia.Trickster pisze: ↑pt gru 30, 2022 1:07 am Czytając te posty w większości czuję się jakbym rozmawiał z sepleniącymi nastolatkami, których stać jedynie na drożdżówkę w osiedlowym, bo mama mu dała 3 zł, a nie sorki to są profesorowie z evotuA tak serio to te forum spadło na psy, piszą tu tylko ludzie, którzy nie mają życia, hobby, zainteresowań i siedzą tu całymi dniami pisząc pierdoły, szkoda forum.
- pingui
- bywalec
Gwoli ścisłości, jakoś dziwnym trafem zapomniałeś o tym, jakoś tak dziwnie ci się umsknęłoCatastrophique pisze: ↑pt gru 30, 2022 4:03 am Poziom humoru jak dla obrzucajacych sie wyzwiskami nastolatkow. Plus jeszcze to multikonto Amannna, z tak samo żenującymi zartami i poziomem wypowiedzi jak Amannn.Freshescape nie boisz się gwałtu analnego bo już go wielokrotnie miałeś?Po prostu dno.A twoja mamusia lubiała chłeptać śmietankę coPięknie wtedy mruczała

Stronniczy nadęty napyziały gawronieFreshEscape pisze: ↑czw gru 29, 2022 9:20 pm Smutne to były losy twojego ojca, komucha wykole=jonego co ci kudasem w dupie wiercił.....

- pingui
- bywalec
Już ci przecież odpowiadałem na to, nie pasi to kurna wypad i tyleCatastrophique pisze: ↑pt gru 30, 2022 4:28 am A na forum nie ma juz moderatorów, natomiast Zbyszek je olał :/.

A jak siedzisz dalej, to ciesz się z tego co jest i stul dziub w tej kwestii, kpw

- Catastrophique
- bywalec
Kolejny co rozkazuje innym, a boi sie nawet z domu wyjsc xD.
Oj, Amannn, Amannn
.
Oj, Amannn, Amannn

Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
A juz wiadomo po co Amannn ma to konto.
Zeby wyzywac sie na innych, ale bardziej intensywnie, sypac wyzwiskami na lewo i prawo.
Wiecie, w razie bana zostanie mu pierwsze konto (choc na pewno tez nie jedyne) xD.
Zeby wyzywac sie na innych, ale bardziej intensywnie, sypac wyzwiskami na lewo i prawo.
Wiecie, w razie bana zostanie mu pierwsze konto (choc na pewno tez nie jedyne) xD.
Tik tak tik tak

co jeszcze profesorze?pingui pisze: ↑pt gru 30, 2022 2:13 pmPowiem tak, sam dołożyłeś do obecnego stanu rzeczy nie jedną cegiełkę. Nie reprezentujesz tutaj sobą kompletnie niczego wartościowego. Odgrywasz raczej rolę pajacowego pariasa. Wchodzisz tutaj z nudów by poczytać nasze wypociny bardzo niskich lotów, karmiąc przy tym swoją miałkość i nijakość. Co do reszty, to piszesz dokładnie to, co ci się kotłuje pod kopułką o sobie samym. Zwykła psychologia.Trickster pisze: ↑pt gru 30, 2022 1:07 am Czytając te posty w większości czuję się jakbym rozmawiał z sepleniącymi nastolatkami, których stać jedynie na drożdżówkę w osiedlowym, bo mama mu dała 3 zł, a nie sorki to są profesorowie z evotuA tak serio to te forum spadło na psy, piszą tu tylko ludzie, którzy nie mają życia, hobby, zainteresowań i siedzą tu całymi dniami pisząc pierdoły, szkoda forum.

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?