Chcę powiedzieć że...

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Re: Chcę powiedzieć że...

Post autor: Amannn »

Trickster pisze: śr gru 28, 2022 6:55 pm trzeba będzie zrobić zrzutkę na żigolaka, niech Amanka wydupczy, to będzie miał lepsze nastawienie do bliźnich ;) kobiety nie wydupczona, nie do życia :lol:
A miałeś przepraszać?
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

FreshEscape pisze: śr gru 28, 2022 6:56 pm Dziecko takiego ruskiego komucha-amman. Wszystkich chce uspokajać, zeby tylko jego było na wierzchu. A jak mu sie sprzeciwsz to-Ty jesteś chory, ty jesteś chory, ty jesteś chory. Skąd sie takie komuszki w demokratycznym państwie jak Polska biorą. Amman powiedzmy sobie szczerze, twój ojciec był psychiatrą w komunistycznej psychuszczze i choć praktycznie nic ci nie przekazał. To to komunistyczne myślenie wciąż jest w tobie i całej twojej rodzinie ?
Freshescape myślałeś o oddziale zamkniętym . Tam cię napoją nakarmią nie będziesz musiał nic robić . Niech ci tylko zabiorą komórkę żebyś na forum nie występował bo to nie jest nawet żenada tylko twoja choroba umysłowa. Ty powinieneś być izolowany.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Wziąłeś sie za sztukę której nie rozumiesz, bo jak chłopak co mu nawet herbate. Mama robi. Chce dyskutować z grzybiarzem. Wiesz czemu grzybiarzem ? Bo na każdego kozaka mam sposób....
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Freshescape alias Andrzeju Żabo czemu nie idziesz położyć się na zamknięty i tam rozmawiać o swoich problemach . Wymagasz intensywnego leczenia. W twoim przypadku leki to konieczność. Im mocniejsze tym lepsze. Najlepiej haloperidol i klozapina. Najlepsze dla ciebie będą zastrzyki depot z haloperidol w dawce raz na tydzień to nic ze producent radzi jeden na miesiąc . Psychiatrzy są właśnie stworzeni do zajmowania się takimi jak ty. Noe patrz na zdrowie fizyczne w twoim przypadku konieczne jest ratowanie głowy. A tu jest bardzo źle. Utraciłeś kontakt z rzeczywistością o czym świadczą te bzdury które wypisujesz. Masz nieustanna psychozę przy tym brak wykształcenia całkowity wyklucza u ciebie psychoterapię . Ziół nawet nie próbuj za słabe jak na ciebie. Jesteś za bardzo zaburzony żeby mogły cię naprostować. To tyle w temacie
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Amannn pisze: śr gru 28, 2022 7:57 pm Freshescape alias Andrzeju Żabo czemu nie idziesz położyć się na zamknięty i tam rozmawiać o swoich problemach . Wymagasz intensywnego leczenia. W twoim przypadku leki to konieczność. Im mocniejsze tym lepsze. Najlepiej haloperidol i klozapina. Najlepsze dla ciebie będą zastrzyki depot z haloperidol w dawce raz na tydzień to nic ze producent radzi jeden na miesiąc . Psychiatrzy są właśnie stworzeni do zajmowania się takimi jak ty. Noe patrz na zdrowie fizyczne w twoim przypadku konieczne jest ratowanie głowy. A tu jest bardzo źle. Utraciłeś kontakt z rzeczywistością o czym świadczą te bzdury które wypisujesz. Masz nieustanna psychozę przy tym brak wykształcenia całkowity wyklucza u ciebie psychoterapię . Ziół nawet nie próbuj za słabe jak na ciebie. Jesteś za bardzo zaburzony żeby mogły cię naprostować. To tyle w temacie
Noooo aleeee jakkk tooo ? No ale jak to ? Przecież pan mówiłeś że leki to chemiczna lobotomia ! Ze leki w ogóle fuj i w ogóle weź ! No przecież pan guru mówił..... praaaaawada ?! Przeciez leki zabijajaa wątrobe. nerki i fiutka. Przecież sam pan tak mówił ! Teraz zostawia mnie pan sam, po metamorfozie... łęeeee łeeeełeeeee.

Ty ku..a ammman naprawde jesteś jakiś upośledzony. Jedno mówisz, drugie robisz, trzecie myslisz... Myśłałem ze tacy ludzie wymarli...
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

W twoim przypadku silne leki to konieczność. Jesteś tak zaburzony ze tylko to i szpital oddział zamkniety
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

W twoim przypadku Freshescape nie ma co patrzeć na skutki uboczne leków trzeba ratować mózg bardzo wysokimi dawkami neuroleptyków Pokaz twojemu psychiatrze jakie posty wypisujesz a on już będzie wiedział co robić
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

Andrzej Żaba z Brzezowej 78 pisze:Uważam za złe to co robie. A co robie. Odnosze sie do zamknietego wątku kiciusa na forum twoja psychiatria. Ale jak sie czyta ostatnią melise to ten człowiek chyba w świeta wywąchał roczny zapas budprenu dla oddziału wojska. Takie go pier....nia o Polsce nawet na tvp info nie ma. Skąd ten człowiek czerpie inspiracje jak sie ktoś pyta-budapren, setki tubek budaprenu. Bo nie ćpuń, w życiu takich pierdoł by nie pisał. Dziekować tylko bogu że tu już tych swoich swiatłości na evocie nie propaguje. Choć prze ładnych kilka lat ukrywał swoje wykolejenie..
.
:geek:
Fajnie napisane, myślisz że będzie sie podobało twoim współwięźniom? Będziesz przez nich dupczony nie dlatego że cię będą lubić ale żeby zaznaczyć kto tam jest panem.

Ja nie marnuję czasu jak ty, jak nie pierdzę w prześcieradło jak ty. Dziś tylko byłem w sądzie rejonowym w Myślenicach, odwiedziłem Delikatesy w Łękach itd,..
Niedawno też zapłaciłem opłatę sądowi za pozwanie. Może nie teraz ale niedługo będziesz srał na stojąco a ja bedę sie nabijał i lał ze śmiechu

Zbierałeś już śmieci wokół zalewu dobczyce? nacieszyć sie jeszcze złotówkami?
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

Acha andrzejku byliśmy jeszcze w opiece społecznej w dobczycach. Chyba naopowiadaliśmy samych niedobrych rzeczy, ale rozumiesz, musieliśmy mówić prawdę
Jonny1988
zaufany użytkownik

Post autor: Jonny1988 »

FreshEscape pisze: śr gru 28, 2022 7:39 pm Wziąłeś sie za sztukę której nie rozumiesz, bo jak chłopak co mu nawet herbate. Mama robi. Chce dyskutować z grzybiarzem. Wiesz czemu grzybiarzem ? Bo na każdego kozaka mam sposób....
Coś jak kobieta która z każdego kozaka zrobi pantofla
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

Czyli pokazaliście się z bardzo brutalnej strony. Wśród tych, którzy bronią poziomu merytorycznego, są i ci, którzy go skutecznie obniżają.
Jonny1988
zaufany użytkownik

Post autor: Jonny1988 »

Meduzola pisze: czw gru 29, 2022 4:04 pm Czyli pokazaliście się z bardzo brutalnej strony. Wśród tych, którzy bronią poziomu merytorycznego, są i ci, którzy go skutecznie obniżają.
ciekawe w ktorej szufladzie ja się znalazłem
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Do obniżania poziomu można dodać że Freshescape grzybiarz kojarzy się z gostkiem co ma grzyba na penisie
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

Jonny1998, nie będę tu tego wyszczególniać, po prostu ostatnimi czasy slogan "poziom merytoryczny" stał się powszechny na forach internetowych. Są na forach jeszcze tacy, którzy czekają na dogodny moment, by wbić komuś szpilę, czekają tylko jak pierwsze negatywne komentarze się nagromadzą, takiego rozpędu potrzebują. A do tego, straszenie gwałtem, np. analnym jest przerażające. Ale Amannn też do końca nie jest świadomy tego, że to, co wirtualne, ma również wpływ na sprawy realne.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Freshescape nie boisz się gwałtu analnego bo już go wielokrotnie miałeś?
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Gdyby nie katastrofa Trickster i Freshescape na forum mogłyby sue odbywać merytoryczne dyskusje. Problemem jednaj jest ze ci panowie maja będąc w szpitalu dostęp do tel komurkowych i napotykają będąc w ostrych psychozach . Katastrofa był ostatnio nawet w wirtualnym kinie z koleżanka przy kości która pasuje do jego chomiczków.
Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Post autor: pingui »

Amannn pisze: czw gru 29, 2022 8:02 pm Freshescape nie boisz się gwałtu analnego bo już go wielokrotnie miałeś?
FreshEscape pisze: czw gru 29, 2022 8:41 pm Ja miałem zwiżaki w każdej możliwej konfikuracji czyli.

To jest bardzo smutne Frysiu, poważnie ubolewam nad twoim losem, że cię takie przykre rzeczy musiały w życiu spotkać. Bądź jednak dobrej myśli, dwóch czy trzech facetów to nie koniec świata. Pozbierasz się, może też jakaś terapia. I koniecznie nasiadówki z kory dębu, podobno pomaga. Do wesela może się zagoisz !
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Amannn pisze: czw gru 29, 2022 8:18 pm Katastrofa był ostatnio nawet w wirtualnym kinie z koleżanka przy kości która pasuje do jego chomiczków.
Byli na filmie Chomiczki Katastrofego :mrgreen: Ponoć podobało się! A po filmie tradycyjnie chomisiowy trójkąt :mrgreen:
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Smutne to były losy twojego ojca, komucha wykole=jonego co ci kudasem w dupie wiercił.....
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

FreshEscape pisze: czw gru 29, 2022 9:20 pm Smutne to były losy twojego ojca, komucha wykole=jonego co ci kudasem w dupie wiercił.....
A twoja mamusia lubiała chłeptać śmietankę co :lol: Pięknie wtedy mruczała :mrgreen:
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”