Chcę powiedzieć że...

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Re: Chcę powiedzieć że...

Post autor: Kiciuś_XXL »

Korea I USA pomogą nam wybudować elektrownie atomowe. Musimy skorzystać z ich pomocy ponieważ my sami bez niech nie mamy takich możliwości. Ani doświadczenia ani sprzętu i odpowiednich inżynierów i architektów.
Jonny1988
zaufany użytkownik

Post autor: Jonny1988 »

Kiciuś_XXL pisze: śr gru 28, 2022 9:23 am Korea I USA pomogą nam wybudować elektrownie atomowe. Musimy skorzystać z ich pomocy ponieważ my sami bez niech nie mamy takich możliwości. Ani doświadczenia ani sprzętu i odpowiednich inżynierów i architektów.
Nie mamy technologii stricte atomowej.A budowanie będzie się odbywać naszymi firmami i ludźmi. Koreańczyków i USSmanow nie uświadczysz na tych budowach
Jonny1988
zaufany użytkownik

Kiciuś_XXL pisze: śr gru 28, 2022 9:21 am Umowa z Koreą zawiera możliwość produkowania porządnego sprzętu zbrojeniowego nas w Polsce a potem możemy sprzedawać uzbrojenia na całym świecie. Zaznaczam że będziemy produkować sprzęt nie byle jaki a za wielkie pieniądze.
To jest ciekawe tylko czy zdążymy na boom czy zbudujemy możliwości po fakcie
Jonny1988
zaufany użytkownik

Amannn pisze: wt gru 27, 2022 8:48 pm Nie wiadomo kim jest grafficio . Raz podszywał się pod Andrzeja Lichosyta a potem pisał ze jest Aleksander
kto to ten lichosyt
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Andrzej z twojej psychiatrii
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

pingui pisze: wt gru 27, 2022 9:06 pm Cmoknij się ćwoku niemyty w kuciapkę
pingui pisze: wt gru 27, 2022 9:12 pm Widzisz, Ty po prostu nie zauważasz tych mądrych rzeczy, bo jesteś na pewne sprawy zamknięty i nie dziwię się tobie bo sam taki byłem.

Znajdź mi jedną mądrą rzecz w tym co napisałeś. Taki poziom argumentacji, a raczej brak jakichkolwiek argumentów. Tylko chamskie atakowanie jakimś gówniarskimi zaczepkami to są dla ciebie mądre rzeczy ? To ja chyba jakiś matoł jestem. Wyjdż na ulice i mów tak do ludzi, mów tak w urzędzie a najlepiej u lekarza i życze powodzenia w leczeniu...
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Freshescape czy Andrzeju Żabo jak wolisz czy bierzesz leki?
Jonny1988
zaufany użytkownik

kotek pisze: pn gru 26, 2022 7:39 pm Boję się, że pójdę do piekła. Mam "lęk", że Koran jest Słowem Bożym, ponieważ Koran zawiera niewiarygodne "koincydencje" matematyczne i językowe. Poza mną mało kto (jeśli w ogóle) w Polsce się tym interesuje. Religia Koranu jest trudna.

Mogę mieć uczucie "jakby bezcelowości". Biorę leki regularnie i mogę bardzo długo spać.
to dobrze że długo śpisz przynajmniej wyspany jesteś
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

Szczególnie w okresie świątecznym warto na chwilę zatrzymać się, zastanowić czy aby wszystko robimy dobrze. Czy aby kto nie cierpi z naszego powodu. Czy aby nie czynimy zła komuś lub sobie swoim złym uczynkiem lub zaniedbaniem.

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Ciekawe czy katastrofa z Triksterem mnie przeproszą. Trickster kiedyś przeprosił.
Jonny1988
zaufany użytkownik

Amannn pisze: śr gru 28, 2022 4:43 pm Ciekawe czy katastrofa z Triksterem mnie przeproszą. Trickster kiedyś przeprosił.
Bądź dobrej myśli
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Myślę ze czas świąt może ich skłonić do tego.
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

Święta, i po świętach ;)
nic
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Tak Karuna ale przez święta katastrofa mógł dojść do wniosku jaki jest cyniczny i podły co z kole może skłonić go do przeprosin
Jonny1988
zaufany użytkownik

Amannn pisze: śr gru 28, 2022 5:49 pm Tak Karuna ale przez święta katastrofa mógł dojść do wniosku jaki jest cyniczny i podły co z kole może skłonić go do przeprosin
Miej wyj...ne na przeprosiny jakieś
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Tak śle miałoby było gdyby katastrofę i Trickstera na nie naszło
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Amannn pisze: śr gru 28, 2022 5:49 pm Tak Karuna ale przez święta katastrofa mógł dojść do wniosku jaki jest cyniczny i podły co z kole może skłonić go do przeprosin
Zabawie się w ciebie amman.

Ammman, amman, ammman ! bierzesesz leki w ogóle, bierzesz leki, bierzesz leki ? Jesteś chory, jesteś chory, jesteś chory ! I idz idź do szpitala tam cie wyprostują. J jjj jjja jjaaakie leki bierzesz ? Powiedzieć ci jakie masz szanse...

Zenua persona !!!
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Freshescape sam wiesz jak bardzo jesteś zaburzony. Do tego dochodzą oskarżenia wobec ciebie od Andrzeja Lichosyta. Wymagasz resocjalizacji a leki są po to by cię uspokoić.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

trzeba będzie zrobić zrzutkę na żigolaka, niech Amanka wydupczy, to będzie miał lepsze nastawienie do bliźnich ;) kobiety nie wydupczona, nie do życia :lol:
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Dziecko takiego ruskiego komucha-amman. Wszystkich chce uspokajać, zeby tylko jego było na wierzchu. A jak mu sie sprzeciwsz to-Ty jesteś chory, ty jesteś chory, ty jesteś chory. Skąd sie takie komuszki w demokratycznym państwie jak Polska biorą. Amman powiedzmy sobie szczerze, twój ojciec był psychiatrą w komunistycznej psychuszczze i choć praktycznie nic ci nie przekazał. To to komunistyczne myślenie wciąż jest w tobie i całej twojej rodzinie ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”