Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
- Kiciuś_XXL
- moderator
Re: Chcę powiedzieć że...
Korea I USA pomogą nam wybudować elektrownie atomowe. Musimy skorzystać z ich pomocy ponieważ my sami bez niech nie mamy takich możliwości. Ani doświadczenia ani sprzętu i odpowiednich inżynierów i architektów.
Nie mamy technologii stricte atomowej.A budowanie będzie się odbywać naszymi firmami i ludźmi. Koreańczyków i USSmanow nie uświadczysz na tych budowachKiciuś_XXL pisze: ↑śr gru 28, 2022 9:23 am Korea I USA pomogą nam wybudować elektrownie atomowe. Musimy skorzystać z ich pomocy ponieważ my sami bez niech nie mamy takich możliwości. Ani doświadczenia ani sprzętu i odpowiednich inżynierów i architektów.
To jest ciekawe tylko czy zdążymy na boom czy zbudujemy możliwości po fakcieKiciuś_XXL pisze: ↑śr gru 28, 2022 9:21 am Umowa z Koreą zawiera możliwość produkowania porządnego sprzętu zbrojeniowego nas w Polsce a potem możemy sprzedawać uzbrojenia na całym świecie. Zaznaczam że będziemy produkować sprzęt nie byle jaki a za wielkie pieniądze.
Andrzej z twojej psychiatrii
- FreshEscape
- bywalec
Znajdź mi jedną mądrą rzecz w tym co napisałeś. Taki poziom argumentacji, a raczej brak jakichkolwiek argumentów. Tylko chamskie atakowanie jakimś gówniarskimi zaczepkami to są dla ciebie mądre rzeczy ? To ja chyba jakiś matoł jestem. Wyjdż na ulice i mów tak do ludzi, mów tak w urzędzie a najlepiej u lekarza i życze powodzenia w leczeniu...
Freshescape czy Andrzeju Żabo jak wolisz czy bierzesz leki?
to dobrze że długo śpisz przynajmniej wyspany jesteśkotek pisze: ↑pn gru 26, 2022 7:39 pm Boję się, że pójdę do piekła. Mam "lęk", że Koran jest Słowem Bożym, ponieważ Koran zawiera niewiarygodne "koincydencje" matematyczne i językowe. Poza mną mało kto (jeśli w ogóle) w Polsce się tym interesuje. Religia Koranu jest trudna.
Mogę mieć uczucie "jakby bezcelowości". Biorę leki regularnie i mogę bardzo długo spać.
Szczególnie w okresie świątecznym warto na chwilę zatrzymać się, zastanowić czy aby wszystko robimy dobrze. Czy aby kto nie cierpi z naszego powodu. Czy aby nie czynimy zła komuś lub sobie swoim złym uczynkiem lub zaniedbaniem.
Ciekawe czy katastrofa z Triksterem mnie przeproszą. Trickster kiedyś przeprosił.
Myślę ze czas świąt może ich skłonić do tego.
Tak Karuna ale przez święta katastrofa mógł dojść do wniosku jaki jest cyniczny i podły co z kole może skłonić go do przeprosin
Tak śle miałoby było gdyby katastrofę i Trickstera na nie naszło
- FreshEscape
- bywalec
Zabawie się w ciebie amman.
Ammman, amman, ammman ! bierzesesz leki w ogóle, bierzesz leki, bierzesz leki ? Jesteś chory, jesteś chory, jesteś chory ! I idz idź do szpitala tam cie wyprostują. J jjj jjja jjaaakie leki bierzesz ? Powiedzieć ci jakie masz szanse...
Zenua persona !!!
Freshescape sam wiesz jak bardzo jesteś zaburzony. Do tego dochodzą oskarżenia wobec ciebie od Andrzeja Lichosyta. Wymagasz resocjalizacji a leki są po to by cię uspokoić.
trzeba będzie zrobić zrzutkę na żigolaka, niech Amanka wydupczy, to będzie miał lepsze nastawienie do bliźnich
kobiety nie wydupczona, nie do życia 

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- FreshEscape
- bywalec
Dziecko takiego ruskiego komucha-amman. Wszystkich chce uspokajać, zeby tylko jego było na wierzchu. A jak mu sie sprzeciwsz to-Ty jesteś chory, ty jesteś chory, ty jesteś chory. Skąd sie takie komuszki w demokratycznym państwie jak Polska biorą. Amman powiedzmy sobie szczerze, twój ojciec był psychiatrą w komunistycznej psychuszczze i choć praktycznie nic ci nie przekazał. To to komunistyczne myślenie wciąż jest w tobie i całej twojej rodzinie ?