Co robię, robiłem/-am dzisiaj...?
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
Re: Co robię, robiłem/-am dzisiaj...?
Uczę się algorytmów sortowania.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Obudziłem się w szpitalu,przykuty pasami do łóżka.Na szczęście miałem na ręku zegarek z funkcją szlifierki...
Po chwili wybiegłem z izolatki.W pościg za mną ruszyli sanitariusze - załatwiłem ich karabinkiem ukrytym w okularach przeciwsłonecznych ( ach ta dzisiejsza technika).Drzwi wyjściowe były zamknięte,więc uciekłem na dach szpitala - tam czekał już na mnie helikopter ze spuszczoną drabinką,uff co za szczęście...
Teraz siedzę w fotelu i popijam martini,raz po raz zaciągając się elektronicznym papierosem.
Po chwili wybiegłem z izolatki.W pościg za mną ruszyli sanitariusze - załatwiłem ich karabinkiem ukrytym w okularach przeciwsłonecznych ( ach ta dzisiejsza technika).Drzwi wyjściowe były zamknięte,więc uciekłem na dach szpitala - tam czekał już na mnie helikopter ze spuszczoną drabinką,uff co za szczęście...
Teraz siedzę w fotelu i popijam martini,raz po raz zaciągając się elektronicznym papierosem.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
Piotrek oglądałeś wczoraj Kingsmana 

Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
Pisalam na forach i sciagalam muzyke 

- Catastrophique
- bywalec
Havana unana
.
Słucham muzyki i się obijam.

Słucham muzyki i się obijam.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

A co można robić pod obserwacją... Zastanawiałam się, czy jestem dla XY ciocią, bo mój ojciec miał przed ślubem z mamą dziecko z inną. Jacek utopił się w jeziorze, ale miał potomka... Przeglądałam też prasę brukową...
Zrobilam loga na swoje przyszle fora 

- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Odwiedził mnie kolega,potem zrobiłem trening i wypiłem dwa piwa.Poza tym obijałem się.Będę musiał jeszcze wyjść wyrzucić śmieci
Mam jeszcze kilka dni urlopu i zamierzałem spędzić go bardzo aktywnie ale dostałem lenia.

Mam jeszcze kilka dni urlopu i zamierzałem spędzić go bardzo aktywnie ale dostałem lenia.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
Dzisiaj naszukalam sie troche roznych pluginow do phpbb. Ostatni plugin, ktorego szukalam, znalazlam na wloskiej stronie dopiero :O Ale teraz juz mam wszystko zgrane i sie ciesze ^^ A oprocz tego to zjadlam kladzione kluski, pospalam godzinke w dzien i wypilam meliske o smaku truskawki 

.
Ostatnio zmieniony wt wrz 25, 2018 6:20 am przez szmata, łącznie zmieniany 1 raz.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Dzisiaj byłem na zakupach, wróciłem do domu i zaraz wyszedłem do sklepu załadować prąd i gaz. Następnie poszedłem do banku wpłacić dla koleżanki pieniądze na konto. Po wpłacie miałem już czas dla siebie, byłem na kawie, posiedziałem około godzinki i wróciłem do domu. W domku po południu przyszła do mnie wiadomość z aplikacji że w tym tygodniu za jedną kawę dostanę dwie pieczątki, taka promocja. Postanowiłem jeszcze wyjść do centrum na kawę, zadzwoniła koleżanka i poprosiła mnie żebym dla niej wziął Ice Frappe. Gdzieś po 18 byłem już w domu. I tak mniej więcej wyglądał mój dzień. Teraz posiedzę tak do 1 w nocy i pójdę spać.
.
Ostatnio zmieniony wt wrz 25, 2018 6:20 am przez szmata, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzis pisalam na forach, pogadalam z mama i pomizialam swoje zwierzaczki 

.
.
Ostatnio zmieniony wt wrz 25, 2018 6:21 am przez szmata, łącznie zmieniany 1 raz.
Obskoczylam wszystkie 17 for, na ktorych jestem 

.
Ostatnio zmieniony wt wrz 25, 2018 6:21 am przez szmata, łącznie zmieniany 1 raz.
.
.