napisz co sobie myślisz
Moderator: moderatorzy
Re: napisz co sobie myślisz
Cały Dell się śmieje z głupiej baby.
- amigo
- zaufany użytkownik
nadchodzi wiosna
I co z tego, skoro nic nie mogę?
-
- zarejestrowany użytkownik
Ja nie tylko myślę, ale wiem i działam i opowiem o tym jaki panuje bałagan na psychiatrii, że spora część populacji ma lewą diagnozę choroby psychicznej a tak naprawdę byli tylko zmęczeni pracą i psychicznym otoczeniem, lub mieli inne zachowanie. Tu czytaj więcej, ponieważ nie mówią tego w telewizji, radiu i na youtube
https://www.prawda2.info/viewtopic.php?t=32545
- amigo
- zaufany użytkownik
jest okej, spokoj i chillout z muzyczka. Pozniej kolacja ( zupka chinska
), leki i jutro smigam na dzienny 

Żeby jeszcze z tego pieniądze były i człowiek mógłby się realizować. Ja sobie wymyśliłem, że jednak zrobię sobie kurs grafiki w Żaku, ale jak zobaczyłem ile można zarabiać po profesjonalnej grafice komputerowej na studiach, to tak sobie myślę, że warto by było zrobić studia. Najpierw muszę rzucić palenie. Chcę też wdrożyć się w sport. Oczywiście palenie niezależnie od nauki. Kurczę, jak ja bym chciał mieć coś pewnego. Chciałbym mieć zawód lub umiejętność, które bym wykonywał dobrze i się przy tym spełniał. To by było dobre, to by mi pasowało. Wcale nie chce mi się uczyć, ale nie ma wyboru innego, lepszego. A co mi się chce? Mieć coś pewnego. W czym bylbym dobry...
- amigo
- zaufany użytkownik
zrobilem 3.300 krokow, wzialem prysznic, wypilem kawke, zjaralem faje. Teraz siedze przy kompie, slucham muzy. Kupilem tez bibulki brazowe OCB. Trzeba jaracc faje
. A tak to u mnie wszystko spoko, licze ze dobry nastroj utrzyma sie do konca dnia.

Myślę o tym, że przyszły tydzień będzie extra 
Moje forum:
www.dizedianate.com.pl
www.dizedianate.com.pl
Trzeba ćwiczyć, a fizyczne już zrobione. Nie wiem, czy robić sobie przerwę od.rysunku czy może nie, ale chyba później coś narysuję.
Strasznie nie chce mi się rysować, ale też jakoś nie mogę znieść myśli, że się cały dzień zmarnuje. Wczoraj rysowalem, nawet fajnie wyszlo. Dziś chciałabym spocząć na laurach, a jednocześnie mieć już coś zrobione.
Czym tu zastąpić tą niechęć do rysowania? Jakaś dopaminka by się przydała.
Poszedłby człowiek na dwór sam, bez obstawy. Wyluzowałby się jakoś człowiek np. jeżdżąc na rowerze. Jedynie zostaje leżenie i milczenie poetów. Nie jest tak źle, ale trochę swobody by się jednak przydało na detencji w szpitalu. Eh, może to niedługo się już skończy. Wyjdę, o ile wyjdę, z większymi umiejętnościami rysowania. Co dalej jest?
- amigo
- zaufany użytkownik
Wstalem przed 8:00. Wypilem kawke, zjaralem fajke. Poczytalem wiadomosci sportowe. Pozniej troche obczaje TV i pojde na spacerek jak pogoda bedzie dopisywac. Jak na razie u mnie wszystko gra. Wczoraj zrobilem 10.000 krokow.
Gratuluję amigo! A ja sobie myślę że ostatnio bardzo się rozlewniwiłam i za dużo przebywam sama ze sobą...i to mi nie służy chyba
Chyba!
A ja sobie myślę, że dobrze było wziąć się za rysowanie, bo w ten sposób poznaję nowe kobiety. Kontakt z nimi jakiś jest, więc moja uciazliwa niegdyś dla mnie samotność się zmniejszyla. To rokuje na przyszłość. Od razu ma się więcej motywacji do działania. Te kontakty są niezapomniane.
A ja sobie myślę, że dobrze było wziąć się za rysowanie, bo w ten sposób poznaję nowe kobiety. Kontakt z nimi jakiś jest, więc moja uciazliwa niegdyś dla mnie samotność się zmniejszyla. To rokuje na przyszłość. Od razu ma się więcej motywacji do działania. Te kontakty są niezapomniane.
Dziś bez wyrzutów sumienia mogę sobie zrobić przerwę w rysowaniu. Zajmę się zupełnie czymś innym.
- amigo
- zaufany użytkownik
Wszystko gra. Oby to sie utrzymalo na jak najdluzej.