POMORZCIE BO NIE WIEM CO TO JEST

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

januszzzzz
zarejestrowany użytkownik

POMORZCIE BO NIE WIEM CO TO JEST

Post autor: januszzzzz »

CZESC WAM MAM NA IMIE JANUSZ CHCIALBYM SIE DOWIEDZIEC JAKIE SO OBJAWY SCHIZOFREMI BO OD JAKIEGOS CZASU JESTEM LEKLIWY I ZAMKNIENTY W SOBIE I NIE UMIEM ROZMAWIAC Z NIEKTORYMI OSOBAMI Z BRATEM NIE ROZMAWIAM OD 2 LAT JAK ZNIM PRZEBYWAM TO MAM PUSTKIE W GLOWIE JAK ROZMAWIAM Z KILKOMA OSOBAMI I BRAT CHCE SIE PRZYLONCZYC TO WSZYSTIE MYSLI MI UCIEKAJOL TO SAMO MAM PRZY NOWO POZNANYCH OSOBACH PRZEWAZNIE ROZMAWIAM Z FACETAMI A JAK POZNAM JAAKOLS FAJNOL DZIEWCZYNE
TO NIE UMIEM SIE WYSLOWIC A I JAK NA KOGOS PATRZEL TO Z TAKIM STRACHEM WYSTARCZY JAK KTOS NA MNIE SPOJZY TAK Z NIENACKA TO SIE BOJEL ALBO JAK KTOS NA MNIE KRZYKNIE TO NOGI MI SIE TRZENSOL MAM TERZ TAKIE COS JAK KTOS MI KAZE COS ZROBIC TO JA TO ROBIE ALE TAK OD RAZU JAK JAKIS ROBOT JAK W TRANSIE
I JESTEM NERWOWY SWOJOL AGRESJE WYLADOWUJEL NA PRZEDMIOTACH ALBO KOPIEL W SCIANEL ALBO UDERZAM Z PIENSCI
POMORZCIE CO TO JEST CZY KTOS MIAL JUZ TAKIE OBJAWY JAK JA
januszzzzz
Awatar użytkownika
ra
bywalec

Post autor: ra »

mi się wydaje ze to jest jakaś odmiana nerwicy, prawdopodobnie nerwica łękowa. na schizofrenia mi to niewyglada z tego powodu ze nie wystepuja u ciebie omamy...
ale za tą djagnoze głowy bym sobie obciąć niedał tak wiec lepiej sie zkontaktuj z lekarzem on juz bedzie wiedział co z tym zrobić.
niewiele tu pomnie....
Gość

Post autor: Gość »

Idź do lekarza psychiatry lepiej ci powie niż ktoś z tego forum
Borsuk
zaufany użytkownik

Post autor: Borsuk »

nie bój się lekarza idż i po prostu powiedz mu o swoich problemach on na pewno Ci pomoże. co my Ci możemy pomóć ?
Navajo22
zaufany użytkownik

Post autor: Navajo22 »

cześć, mi też się wydaje, że to objawy nerwicowe, ale fakt, lekarz lepiej ci powie co to jest.
Zimbabwe, Dakota, Jerusalem
harley
bywalec

Post autor: harley »

Istnieją "pseudonerwicowe" formy schizofrenii, w których na pierwszy plan wysuwają się objawy hipochondryczne czy histeryczne. W takim wypadku ciężko odróżnić schizofrenię od nerwicy. Jedynym objawem różniącym te choroby moze być poczucie inności i obcości. Odczuwasz cos takiego ?
Obrazek
Kim ty jestes, tym ja bylam, tym ja jestem, kim ty bedziesz
CRACOVIA PANY
zbychu844

Post autor: zbychu844 »

cze,dalbym ci jedna rade,stary,zrób se ze 4 dni wolnego od ,,siebie'',t znaczy idz sie napij, najlepiej troche więcej niz zwykle ,znajdz se jakas panne na jedna noc, idz sie zabaw.Chodzi o to zebys przez jakis czas przestal myslec o tym.Jesli po kilku dniach nie wroci ci humor i pewność sie bie to znaczy ze faktycznie jest cos nie tak., ale jak to przejdzie (a czesto przechodzi) to znaczy ze miales jakas chilowe zawieszenie instalacji.kilka dni bez myslenia o chorobie, wszywaniu czegos se opwinno cie ocucic,najlepiej skup sie na czyms poza soba, to pomaga.pozdr
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”