Pierwsze słyszę, ale Ty mądrala jesteśAntonPawlowicz pisze:Ten film jednak jest uznawany za najgorszy z calej trylogii.

Moderator: moderatorzy
Pierwsze słyszę, ale Ty mądrala jesteśAntonPawlowicz pisze:Ten film jednak jest uznawany za najgorszy z calej trylogii.
Podpisuję się pod tym.Panna M pisze:Ja "Dzień Świra" również odczytuję bardziej osobiście, lubię ten film. Nie zamierzam doszukiwać się w nim takiej głębi i wartości artystycznych, jakich pragnie np. Irish. Dla mnie to po prostu film, który do mnie przemawia. Pokazuje jakąś prawdę, również o mnie. O moich niegdysiejszych marzeniach, które zostały zdeptane i skonfrontowane z fatalną rzeczywistością.
Nie ze skromny, ale niema w tym zadnej madrosci, po prostu lubie film, kino, czasem tez czytam teksty lub ogladam programy okolotematycznegoslavg pisze:Pierwsze słyszę, ale Ty mądrala jesteśAntonPawlowicz pisze:Ten film jednak jest uznawany za najgorszy z calej trylogii..
Niemowilem, ze nazwales ten film go...em, stwierdzilem tylko, ze nie jest o gow..ie jak to okresliles, jedynie o ludzkich przypadlosciach.Irish pisze:Nie napisałem Anton,że "Wszyscy jesteśmy..." jest góównem.Anton a ludzie ratujący innych ludzi podczas wojny z narażeniem swojego życia to byli tchórze?We współczesnym życiu też jest wiele przykładów pięknych postaw,tylko o tym się tyle nie mówi.
Nie był to bardzo dobry film ale mnie ta hostoria przekonała w przeciwieństwie do Dnia Świra.goslavg pisze:"Rozdroże Cafe"? Dla mnie totalna porażka i płyta Kazika do tego filmu też mierna. Obie pozycje sprzedałem na allegro za jakieś strasznie marne grosze.