Doświadczenie a wiek chorego

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Rodzic

Doświadczenie a wiek chorego

Post autor: Rodzic »

Przepraszm że zapytuję ale od dawna przeglądam wasze posty,niekture są bardzo dobre,nawet bardziej trafione niż prawdziwych psychologów(ale to wynika z autopsji i waszego doświatczenia),moje pytanie to po ile macie lat np. ty Zbyszku,Xeno i wogule wszyscy i prosiła bym o prawdziwy wiek(mam 24 letniego syna chorego na shizofrenie).
xena
zaufany użytkownik

Post autor: xena »

mam 30 lat.
xena wojownicza księżniczka w zadumie
Klient
bywalec

Post autor: Klient »

Nasz wiek może nie mieć nic do rzeczy chociaż zaspokaja zdrową ciekawość. Ważne jak długo zmagamy się z tą chorobą. Nawiasem mówiąc dlaczego dorosły syn nie szuka pomocy ani odpowiedzi na nurtujące Go pytania?
Alucard

Post autor: Alucard »

RafDob8 pisze:Nasz wiek może nie mieć nic do rzeczy chociaż zaspokaja zdrową ciekawość. Ważne jak długo zmagamy się z tą chorobą. Nawiasem mówiąc dlaczego dorosły syn nie szuka pomocy ani odpowiedzi na nurtujące Go pytania?
. Rodzic podał tylko wiek syna i nic więcej,więc skąd możesz wiedzić RafDobie czy on szuka pomocy i odpowiedzi czy nie(może jest bardziej poinformowany od ciebie a rodzic sam chce się podszkolić,żeby dopomuc syna).
Klient
bywalec

Jeżeli syn jest bardziej poinformowany od matki i ode mnie, to nie potrzebuje niczyjej pomocy ;-)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
tom76
zaufany użytkownik

Post autor: tom76 »

30lat
Alucard

Post autor: Alucard »

Mam 24 lata
Klient
bywalec

Widzę, że przeszliśmy do konkretów jak na spowiedzi: no dobrze jako mężczyzna nic nie umniejszam mam 23 latka
Ostatnio zmieniony sob maja 27, 2006 9:52 am przez Klient, łącznie zmieniany 1 raz.
xena
zaufany użytkownik

[quote="RafDob8"]Widzę, że przeszliśmy do konkretów jak na spowiedzi: no dobrze jako mężczyzna nic nie umniejszam mam 33 latka[/quote

:lol: ja tez nie umniejszylam. Mysle ze tu wieksze znaczenie doświadczenie TEGO... cos mi ostatnio przez klawiature nie przechodzi.
a w TYM jestem dzidziusiem. Licząc od początku ostrego lotu - rocek i 6-7 miesięcy.
xena
zaufany użytkownik

RafDob8 pisze:Nawiasem mówiąc dlaczego dorosły syn nie szuka pomocy ani odpowiedzi na nurtujące Go pytania?
moze szuka.
Awatar użytkownika
randy
bywalec

Post autor: randy »

21 i na razie zero faszerki, ale chyba niedlugo...
Dryń
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Dryń »

Ja mam całe 16 lat ;).
Bywa.
Zresztą, ja nie jestem pewna, czy się tak do końca kwalifikuje, nie wiem, jak oceniać opinię psychiatry, że jestem jedną nogą w schizofrenii. On za to, zdaje się, "był jedną nogą" w psychiatrii profesjonej :)))
Ale problemy z osobowością mam już od dwóch lat, czyli w sumie "choruję" od 14 roku życia.

Mam pytanie do was... czy objawiały się jakoś widocznie (dla was, dla obserwatorów) zaczątki waszej choroby w wieku tych moich 14-16 lat?
Żyj od miecza, giń od miecza.
Gość

Post autor: Gość »

Za kilka dni kończę 19 lat.

Odpowiadając na Twoje pytanie, Dryń... w wieku 13 lat zaczęłam mieć obsesję na punkcie samobójstwa, można rzec: marzyłam o tym i nie myślałam o niczym innym. Wtedy zdawało mi się to takie zwyczajne... taaa... teraz myślę, że to mogły być "miłe" złego początki.
wraith
zaufany użytkownik

Post autor: wraith »

Ten post powyżej napisałam ja [wywaliło mnie przy dodawaniu].
New hired sword for undead warband.
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”