Dziwne istoty
Moderator: moderatorzy
Dziwne istoty
Przepraszam, mam pytanie... czy zdarzyło Wam się, że ścigały Was obce i dziwne istoty, na przykład zjawy, cienie, zakapturzeni jeźdźcy? Mam spory problem bo widzę takowych na codzień i nikt za Chiny ludowe mi nie wierzy, a problem jest taki, że mi to przeszkadza, zwłaszcza na maturach. Dziękuję za uwagę, jeszcze tylko pytanie; jak sobie z tym poradzić?
New hired sword for undead warband.
Re: Dziwne istoty
za mna chodzi dzwiny szpiego od pol roku i tez nikt procz mnie nie moze go dostrzedz i juz tez nie wiem jak sobie z nim radzic, zmawia cale miasto ktore przekazuje mu gdzie jestem i co robie, jestem przekonan ze wszedzie sa kamery ktore mnie nagrywaja... jak to sie nie skonczy to sie wykonczewraith pisze:Przepraszam, mam pytanie... czy zdarzyło Wam się, że ścigały Was obce i dziwne istoty, na przykład zjawy, cienie, zakapturzeni jeźdźcy? Mam spory problem bo widzę takowych na codzień i nikt za Chiny ludowe mi nie wierzy, a problem jest taki, że mi to przeszkadza, zwłaszcza na maturach. Dziękuję za uwagę, jeszcze tylko pytanie; jak sobie z tym poradzić?
Asim17 nie jestem przekonana, że w ten sposób komuś pomagasz. Wiem, że macie chęć podzielenia się swoimi przeżyciami, ale wiem to po sobie, że najważniejsze jest zdystansowanie się. Gadanie z czymś czego nie ma nie jest najlepszym sposobem na pozbycie się urojeń. To chemia mózgu tak działa, że coś sie widzi, słyszy. Po co to pielęgnować i podsycać? Pytam, bo nie rozumiem celu. Często słyszę te cholerne samoloty, solidne wybuchy, ale po prostu to lekceważę. Mam biec sprawdzać, co wybuchło, może kogoś ratować?
xena wojownicza księżniczka w zadumie
tak szczeże to niewiem co to sa za potworki ja ich nie widze one są zawsze styłu mnie i dotykaja mnie i coś domnie mówią ale niewiem co bo mówia po innym językuAleera?Tunrida? pisze:Asim a tez chcialabym wiedziec co dokladnie widzisz potwór to malo precyzyjne:? pozdrawaim zajrzyj na Samobójtwo
pozdrawiam