Głosy, jeden dobry, drugi zły.

Moderator: moderatorzy

Emenito123
zarejestrowany użytkownik

Głosy, jeden dobry, drugi zły.

Post autor: Emenito123 »

"Patrz jest taka choroba "nerwica natrectw" pewnie kojarzysz. W głowie takim ludziom się liczą i powtarzają liczby(To Anioły mowią) a to, że ktoś bliski umrze, albo klątwa go opęta (mówią demony). Anioły są w innym wymiarze, dlatego posługują się wibracjami w postaci cyfr. Demony zaś są na ziemi i mogą mówić. Jest jeszcze Bóg, który też mówi. Bóg jest w innym wymiarze ale jest wszechmogący, to mu wymiary przeszkody nie robią. Mieszka w 12 wymiarze, tam jest tylko miłość. Mówiłem Ci człowiek ma 33% wolnej woli, następne 33% jest demonów, a następne 33% Boga i Aniołów. Prawie cały czas do nas mówią. Jeden głos mówi Ci, że to kłamstwo( to są te demony), a drugi głos, że mówię prawdę i to jest właśnie Bóg. Ciągle wybieramy pomiędzy dobrą a złą decyzją. I to ma właśnie wpływ na nasz los. Nie ma czegoś takiego jak szczęście i pech. To wszystko karma robi."

https://obudzeni.net/powtarzajace-sie-l ... ow-t3.html.

Taki post znalazłem, ciekawe to, sprawdzam to od jakiegoś czasu i to prawda.

Jeszcze taki krótki artykuł znalazłem:

http://www.taraka.pl/szaman_w_szpitalu_ ... ie_chorych

To chyba o te głosy chodzi, ciekawe, warto się przyjrzeć temu.

Pozdrawiam😊
nadzieja dobrowolska
moderator
moderator
Status: twój najgorszy koszmar

Re: Głosy, jeden dobry, drugi zły.

Post autor: nadzieja dobrowolska »

A ten jeden procent, którego nie wymieniłeś, to zdrowy rozsądek, który zaprzecza temu, co napisałeś.
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Emenito123

Ten 1% wydaje mi się, że jest to pustka( niemyślenie o niczym, stan który uzyskujemy w medytacji). Wyczytałem jeszcze, że inkarnowane Archanioły mają błękitne, aż szare oczy, niebieskie mają Anioły. Zielone oczy to niezdecydowane dusze, a brązowe to inkarnowani przybysze z innych wymiarów, którzy chcą dostąpić zbawienia. Podobno tylko człowiek, może starać się o łaskę. Dlatego w momencie poczęcia jest nam wymazywana pamięć. Żebyśmy na własnej skórze i umyśle mogli doświadczyć bólu, który sami zadaliśmy w tym życiu lub którymś z poprzednich. Chodzi o wybaczenie, miłość bezwarunkową nawet do tych złych, przebaczając im przebaczamy sobie.
nadzieja dobrowolska
moderator
moderator

Ja mam szare oczy, przybliż dokładniej kim są inkarnowane Archanioły?
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Emenito123

Emenito123

Emenito123

nadzieja dobrowolska
moderator
moderator

Dziękuję.
viewtopic.php?t=40441
Emenito123

Proszę bardzo😊
Pumba
zaufany użytkownik

Post autor: Pumba »

No właśnie jak to jest z tymi głosami, czy jest możliwość taka ,że jednocześnie mamy głosy głos Boga i w tym samym czasie głos demona i nie wiadomo który w danym momencie jest który?
Emenito123

To jest taka akcja, tylko że demony mowią nam negatywne rzeczy, przez co mamy ogromny dyskomfort psychiczny...
demon=zło

Natomiast Bóg mówi nam pozytywne rzeczy, przez co mamy pogodny nastrój i wywołuje w nas optymistyczne emocje.
Bóg=Dobro

Użyłem słów "mówią" i "mówi". Dosłownie przyjacielu, telepatia istnieje.

Pozdrawiam😊
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Post autor: AcidHouse »

Jeżeli zawsze mieliście głosy to w przeciwieństwie do mojej mości musicie już brać leki do końca życia lub późnej starości.
Pumba
zaufany użytkownik

Post autor: Pumba »

To jest taka akcja, tylko że demony mowią nam negatywne rzeczy, przez co mamy ogromny dyskomfort psychiczny...
demon=zło

Natomiast Bóg mówi nam pozytywne rzeczy, przez co mamy pogodny nastrój i wywołuje w nas optymistyczne emocje.
Bóg=Dobro

Użyłem słów "mówią" i "mówi". Dosłownie przyjacielu, telepatia istnieje.
No ok ale jak rozpoznać w którym momencie mówi demon a w którym Bóg skoro demony potrafią małpować naśladować głos Boga ?
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Post autor: Chłopiec Papuśny »

Jeżeli ktoś wierzy to są Bogowie i demony.
Zauważ że jeżeli był by jeden Bóg, był by od razu znany wszystkim ludziom. Bo jeżeli objawił się Adamowi i Ewie, Abrahamowi, Mojżeszowi etc etc etc
I w księdze wyraźne jest napisane "Nie będziesz mieć cudzych bogów przede mną."
Czyli dopuszcza istnienie innych bogów i się ich obawia. 🙂

A tak to jebał to pies. Nie jesteś wybrany i jedyny. 😋
Taką prawda.😒
To choroba. Człowiek nie jest wyjątkowy. Wydaje mu się że potrafi coś utrzymać w ręce dłużej niż dwie minuty i jest homo sapiens
Moim zdaniem gówno to nie jest prawdą.
Gdy by był inteligentny, to nie niszczył by środowiska w którym żyje od zarania dziejów. Chce jeździć na powietrzu a nie wymyślił zamiennika jak pozyskiwać papier bez udziału drzew...
A bez liści zielonych nie ma tlenu.
Emenito123

Sprostowanie tematu. Głosy pochodzą od demonów i te dobre i te złe. W Biblii jest napisane "Strzeżcie się fałszywych proroków, którzy przyjdą do was w owczej skórze a pod nią będą wilki". A także "Bóg patrzy z ukrycia" czy jakoś tak. Więc Bóg się nie odzywa tylko obserwuje. Natomiast jeśli chodzi o cyfry to dalej uważam, że pochodzą od aniołów.
TomekTeamGłosy
bywalec

Post autor: TomekTeamGłosy »

Pumba pisze: wt lut 16, 2021 12:18 pm No właśnie jak to jest z tymi głosami, czy jest możliwość taka ,że jednocześnie mamy głosy głos Boga i w tym samym czasie głos demona i nie wiadomo który w danym momencie jest który?
To nie jest tak to jest dwa w jednym, czekają aż zaczniesz gadać że Bóg jest Szatanem potem ciebie będą oskarżać. I tak w kółko Macieju. Jak powiesz że to szatan to oskarżą ciebie że powiedziałeś że to szatan. Także najlepiej nic nie mówić.

Wczoraj był u mnie jako bóg i powiedział że wszystko co mi ludzie zrobili to on mi zrobił a ponieważ ja się sprzeciwiałem temu co mi ludzie zrobili to on Bóg mnie zaatakował.

Odpowiedziałem mu że w takim razie możliwe całkiem że to co ja zrobiłem to też pan zrobił więc za co ten atak ?

Przez chwilę nie wiedział co powiedzieć potem powiedział że to co ja robiłem to on nie robił tylko to co ci ludzie robili że on był tymi ludźmi.

Odpowiedziałem że się nie sprzeciwiałem że ja nic nie robiłem a jedyne co w tym wypadku pan robił to mi kuku na muniu bo ja nie rozumiałem dlaczego ci ludzie to robią.
TomekTeamGłosy
bywalec

Post autor: TomekTeamGłosy »

Emenito123 pisze: śr kwie 16, 2025 7:50 pm Sprostowanie tematu. Głosy pochodzą od demonów i te dobre i te złe. W Biblii jest napisane "Strzeżcie się fałszywych proroków, którzy przyjdą do was w owczej skórze a pod nią będą wilki". A także "Bóg patrzy z ukrycia" czy jakoś tak. Więc Bóg się nie odzywa tylko obserwuje. Natomiast jeśli chodzi o cyfry to dalej uważam, że pochodzą od aniołów.
Fałszywy prorok to sformułowanie było używane tylko dla proroków którzy prorokowali w imieniu innych bogów a te proroctwa się nie wypełniały.

Jak się okazuje w obszarze Izraela było wiele innych kultur odwołujących się do innych bogów co prowadziło do odstępstwa od Boga Jehowy na rzecz innych bogów.

A ponieważ Bóg jest jeden to odwracanie się od swojego Boga w kierunku innego Boga jest ustawione za złe.

Czyli na przykład całe chrześcijaństwo które jest w Polsce odwróciło się od swoich bogów w kierunku innych bogów czyli cały ten kościół to kościół fałszywy proroków.

Tym nie mnie mniej pan Jezus mówi gdzie jest czterech bogów tam jest czterech bogów a gdzie ja jestem tam ja jestem.

Jak również pan Jezus mówi: nie minie to pokolenie zanim się to wszystko stanie.

Obecnie chrześcijaństwo jak i pozostałe religie mogą pełnić rolę jedynie do oskarżenia ludzi którzy są zaatakowani przez Boga szatana. Potem można ich oskarżać i robić jeszcze gorsze tortury.

Reasumując Szatan byłby bardzo zadowolony z chrześcijaństwa.

Przychodziłby jako Bóg Szatan atakowałby ludzi a później oskarżał tych ludzi poprzez chrześcijaństwo
ODPOWIEDZ

Wróć do „głosy”