Perfumy z feromonami dla mężczyzn

i inne sprawy partnerstwa lub jego braku

Moderator: moderatorzy

volko
zarejestrowany użytkownik

Perfumy z feromonami dla mężczyzn

Post autor: volko »

Ktoś może używał perfum z feromonami dla mężczyzn? Sam od dłuższego czasu zastanawiam sie nad kupnem sobie czegoś takiego ale zastanawiam sie jakie wybrać .Tak aby nie wywalić na nie zbty dużo kasy ale jednocześnie aby kupic sobie coś co jednak ma jakieś działąnie. Co polecicie?
jomiak

Re: Perfumy z feromonami dla mężczyzn

Post autor: jomiak »

Bez hejtu, ale jeżeli uważasz się za tak mało atrakcyjną osobę, że musisz używać feromonów żeby wyrywać laseczki to raczej niewiele Ci pomogą
kasmak

Post autor: kasmak »

Nie mogę się z Tobą zgodzić. Zapach jest istotnym czynnikiem. Niektóre laski tak ładnie pachną, że można odpłynąć - i mimo, że nie zawsze są super atrakcyjne.
Tak więc Twoja teoria jest do obalenia.
volko

Nie jestem niby taki brzydki albo głupi Ale nie jestem w stanie wyjść ze strefy przyjaciela Przynajmniej u dziewczyn na których mi zależy ;/ Dlatego też chciałem się tutaj dopytać czy ktos moze używał i czy mogą bardziej pomóc w gadce?
mareariadne

Post autor: mareariadne »

Może zainteresuje Cię opinia tej ""drugiej strony"".
Okey - zapach ma znaczenie. Tak samo jak wygląd - to jest coś fizycznego, z czym stykamy się niemal natychmiast. Ale bez ""gadki"" i czegoś, co ta ""gadka"" ma przekazać, wygląd, zapach czy marka butów przestają mieć znaczenie.
Jeśli mają Ci po prostu dodać pewności siebie, to spoko. Każdy ma swoje metody, ale zakładam, że przyczyną jej braku nie jest zły zapach, więc ja bym na Twoim miejscu popracowała nad przyczyną. Jesli jednak chcesz wypróbowac feromonów to nie polecam tych najtanszych ale te lepsze z wyższej półki. Typu love desire czy pheromone essence, są wersje męskie i damskie.
Damiad

Post autor: Damiad »

Twoja sprawa jak wyglądasz i Twoja sprawa czemu chcesz feromony.
Na kij te rozkminy osobiste panowie?
Dawno dawno temu kupiłem też sobie z ciekawości przy okazji robienia zakupów większych dla kumpla który nie miał komputera i efekt jakiś jest. Uwagę na pewno zwraca ale czy na więcej możesz liczyć nie wiem bo nie testowałem Wink Używałem jako perfumy a nie jako wabik niemniej widać było zwiększone zainteresowanie... Nie znam się na markach nie doradzę ale radziłbym nic najtańszego bo podejrzewam albo feromonów będzie mało albo zapach będzie niezbyt Sam używałem Love desire premium, są dwie wersje. Standardowa oraz premium, ta premium jest droższa ale moim zdaniem lepiej się trzyma i lepiej pachnie.
Mikas

Post autor: Mikas »

Na początku, zanim dziewczyna nie pozna jakim się jest naprawdę, trzeba trochę włożyć w to wytrwałości, starań, zaangażowania, pieniędzy. Większość osób przez to przechodzi - taka jest prawda.
Zapach jest wg mnie ważnym czynnikiem. Ale nie moię tutj o zapachu typu woda po goleniu Wars, tylko coś bardziej wyrafinowanego. A więc zapachy typu Love Desire, typu Pheromone Essence czy typu BTB czyli Be The Best.
volko

Ok . Zaszalałem i zamówiłem pheromone essence. Jak przyjdą to napiszę czy działają
ODPOWIEDZ

Wróć do „miłość, seksualność, partnerstwo”