Jakiego antyvirusa uzywacie
Moderator: moderatorzy
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Jakiego antyvirusa uzywacie
Jak wyżej? Ja zadnego narazie chyba kupie eseta nod32
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
Re: Jakiego antyvirusa uzywacie
Jak chcecie dobrego antywirusa to instalujcie comodo.Nie ma nic lepszego za darmo.
głęboka asceza
Strasznie drogiego Nortona.
- amigo
- zaufany użytkownik
Tylko tego windowsowego. Kiedys mialem bitdefendera. Ale ja nic nie sciagam, nie wchodze na podejrzane strony. Od paru lat nie zlapalem zadnego wirusa.
ja sie ma windows 10 lub 11 to jest wbudowany defender, ktory robi robote. nie trzeba dodatkowo antywirusa. jak nie chcesz wirusa to lepiej nie sciagac z torrentow programow czy gier i nie wchodzic na podejrzane strony
- amigo
- zaufany użytkownik
dokladnie. ja mam win 10 i mam wbudowanego defendera. Nie sciagam torrentow i nie wchodze na podejrzane stronki .
- aspagnito
- zaufany użytkownik
- Status: byk z zaświadczeniem o niekaralności, płeć księżycowa
Anty-AIDS polecam.
„;”/. FLEHTI
bln(tęczowo, ezoterycznie, kwieciście);
bln(tęczowo, ezoterycznie, kwieciście);
Żadnego poza defenderem od windowsa. Szit który tylko spowalnia kompa... Obecnie nie mam na pc żadnych pirackich programów ani nie chodzę po dziwnych stronach, więc nie potrzebuję antywira.
-
- bywalec
Dla miłośników Defendera.
Obczajcie sobie filmiki na YT co robią script kiddies z defenderem.
Kilka sekund po instalacji malware Wasze wszystkie zapisane w Windows hasła lądują w sprzedaży w Dark necie.
Żaden antywirus nie gwarantuje pełni bezpieczeństwa, ale warto wydać te parę dych rocznie.
Kilka sekund po instalacji malware Wasze wszystkie zapisane w Windows hasła lądują w sprzedaży w Dark necie.
Żaden antywirus nie gwarantuje pełni bezpieczeństwa, ale warto wydać te parę dych rocznie.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Ja obecnie używam Malwarebytes, jest świetny w wykrywaniu wirusów. Ale pełna wersja jest płatna.
Jak podejrzewa się jakiegoś wirusa na kompie, a zainstalowany antywirus nic nie wykrywa, to warto go odinstalować i zainstalować Malwarebytes. Powinien go wykryć.
Jak podejrzewa się jakiegoś wirusa na kompie, a zainstalowany antywirus nic nie wykrywa, to warto go odinstalować i zainstalować Malwarebytes. Powinien go wykryć.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
-
- bywalec
Potwierdzam.Bright Angel pisze: ↑śr lis 27, 2024 7:52 pm Ja obecnie używam Malwarebytes, jest świetny w wykrywaniu wirusów. Ale pełna wersja jest płatna.
Ma bardzo wysoką wykrywalność.
Poza tym wykrywa teraz ślad cyfrowy.
Z wad fałszywe alarmy i wysoka cena.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Ja mam chromebooka i żaden wirus mi nie straszny.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Fervex jest dobry na wirusy
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
w zupelnosci wystarcza zapora w windows oraz oryginalny windows defender, a od czasu do czasu porzadne skanowanie Spybotem oraz Odkurzaczem. wszystkie antywiry sa dziurawe i jedzoczesnie sa wlasciwie bramka do powazniejszych wirusow
No rzeczywiście, hakerzy tego świata nic innego nie robią tylko myślą jak tu zhackować mój komputer. xD Wszak jestem bardzo bogatą, wpływową, kontrowersyjną, rozpoznawalną osobą kluczową dla całej ludzkości i mam tyle pieniędzy, że nie wiem co z nimi robić. xd1187Hunterwasser pisze: ↑śr lis 27, 2024 7:27 pm Dla miłośników Defendera.
Chociaż jak zobaczą moje konto i debet na karcie kredytowej to może założą zbiórkę, żeby mi pomóc, kto wie.
-
- bywalec
Pomnóż GagatkA swoje dane razy tysiące i wyjdzie Ci paczka danych, które możesz sprzedać w darknecie za dziesiątki, setki dolarów.
Za nic.
Widocznie się opłaca, skoro są chętni...
Za nic.
Widocznie się opłaca, skoro są chętni...
Nom... Moje są z tych wszystkich najbardziej użyteczne. 
Ja już nawet nie używam żadnych pirackich programów ani nie wchodzę na żadne podejrzane strony. Używam internetu i komputera od 21 lat i nie klikam w jakieś "wygrałeś ajfona" ani "segz w twojej okolicy" xd

Ja już nawet nie używam żadnych pirackich programów ani nie wchodzę na żadne podejrzane strony. Używam internetu i komputera od 21 lat i nie klikam w jakieś "wygrałeś ajfona" ani "segz w twojej okolicy" xd
-
- bywalec
Ale korzystasz z ogólnodostępnego forum, co do którego bezpieczeństwa można mieć poważne wątpliwości.GagatkA pisze: ↑czw lis 28, 2024 10:38 pm Nom... Moje są z tych wszystkich najbardziej użyteczne.
No to moje 5 zł zniknie z konta 
Sorry, że tak śmieszkuję, ale gdybym jeszcze miała schizować o włam na kompa, na którym nic ciekawego nie mam...

Sorry, że tak śmieszkuję, ale gdybym jeszcze miała schizować o włam na kompa, na którym nic ciekawego nie mam...