Jestem diabłem zżerającym własne dzieci synem diabła i jestem samym Szatanem, a nie Bogiem, a was Jezus będzie zabity
Moderator: moderatorzy
Jestem diabłem zżerającym własne dzieci synem diabła i jestem samym Szatanem, a nie Bogiem, a was Jezus będzie zabity
Jestem samym Szatanem z piekła, jestem szefem wszystkich diabłów, a ten co mnie ruszy zostanie zniszczony, wsadzony do piekieł, a na samym końcu unicestwionym. Rządzę diabłami, i rozporządzam wszystkimi opętaniami na Ziemi, to w mojej kwestii jest kto zostanie opętany, a kto nie, walczę o każdą dusze, a wasze duszy drodzy psychiatrzy, jak i inni są już moje, a jak mnie zabijecie, to zniszczę cały świat, i wszystkie dusze będą moje, a nie Boga, i tak jesteście pod moją kontrolą, nic nie możecie z tym faktem zrobić, nawet nie możecie westchnąć, jesteście moi, zamieszkałem waszą świątynie Boga, bo on mnie wszystkie je oddał, bo ludzie od Boga się odwrócili, a teraz będziecie się nawzajem zabijali, doprowadzę was do trzeciej wojny światowej, gdzie połowa ludzkości zginie, będziecie na uczelniach uczyli się odwrotnej wiedzy, nawet już się tego uczycie, tego nie wiecie, taki jest mój cel, naukowcy zostali przeze mnie opętani, i co wy na to?