Walka

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
TriumfalnaTurkawka
zaufany użytkownik

Walka

Post autor: TriumfalnaTurkawka »

Walka o zbawienie jak to u was wyglada.mnie skanuje dusze czy ma jakies grzechy batdzo sie boje wtedy mam drugie ja ktore jest przeciwieństwem mnie i mam urojenia że grzeszylem i ze nie pojde do nieba trwa taka meczarnia okolo 6 godzin i potem przestaje mnie meczyc i czuje sie szczęśliwy.
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Re: Walka

Post autor: the end »

No to przechodzi i bardzo dobrze. Mi się wydaje, że czym karmimy nasze zmysły to później się to odbija na psychice.
nic
Awatar użytkownika
TriumfalnaTurkawka
zaufany użytkownik

Ale takie meczarnie mam raz w tygodniu
gratis
bywalec
Kontakt:

Post autor: gratis »

Skanowanie to podstawa każdego tygodnia. Trzeba być nieskazitelnym by móc zdobywać świat. Kiedyś się tego nie będziesz bał. No, bo co masz do ukrycia? Chyba niewiele. A poza tym Bóg, który jest dobry na pewno wie, czym jest wybaczenie, więc raczej jesteś w Czyśćcu niż bez szans na Niebo.
Awatar użytkownika
TriumfalnaTurkawka
zaufany użytkownik

Jak wy sobie z tym radzicie bo mnie to wykancza nadaje mnostwo cierpień?
markdev
bywalec

Post autor: markdev »

Wątpię by moja rada była pożyteczna,ale jeśli nie możesz czegoś zwalczyć,postaraj się to zagłuszyć.Sposobów jest wiele :)
głęboka asceza
Awatar użytkownika
TriumfalnaTurkawka
zaufany użytkownik

markdev pisze: pn paź 28, 2024 3:26 am Wątpię by moja rada była pożyteczna,ale jeśli nie możesz czegoś zwalczyć,postaraj się to zagłuszyć.Sposobów jest wiele :)
Np jak To zagłuszyć?
gratis
bywalec
Kontakt:

Po prostu może zmienić leki.
TomekTeamGłosy
bywalec

Post autor: TomekTeamGłosy »

Spoiler!
gratis pisze: ndz paź 27, 2024 9:27 pm Skanowanie to podstawa każdego tygodnia. Trzeba być nieskazitelnym by móc zdobywać świat. Kiedyś się tego nie będziesz bał. No, bo co masz do ukrycia? Chyba niewiele. A poza tym Bóg, który jest dobry na pewno wie, czym jest wybaczenie, więc raczej jesteś w Czyśćcu niż bez szans na Niebo.
Na podstawie tych zdań powyżej już byś był oskarżony o co najmniej kilka spraw. Bez możliwości jakiejkolwiek uniewinnienia.
TomekTeamGłosy
bywalec

TriumfalnaTurkawka pisze: ndz paź 27, 2024 9:14 pm Ale takie meczarnie mam raz w tygodniu
Ale nie napisałeś czy pojawia się przed tobą postać boga w jakiejś odległości od ciebie który przemawia do ciebie na przykład z nieba.

Spytaj się tego Boga dlaczego nie idzie oskarżać i dręczyć Putina tylko skupił uwagę na tobie.

Jak miałeś tylko 6 godzin a później cały tydzień w spokoju to jesteś szczęśliwiec. są ludzie którzy mają 24 godziny na dobę cały miesiącami tam nie ma przerw.

A miałeś może wrażenie że ten ktoś jest metodysta psychopata ?
TomekTeamGłosy
bywalec

U mnie był taki cwany że ponieważ nie wiedział za co mnie oskarżyć to powiedział że później się dowie. Potem zaczął wkładać do głowy różne rzeczy i oskarżać mnie przed kościołem że to ja myślę a ja w kółko powtarzałem to: to nie ja myślę. Kluczem jest żeby to zrobić natychmiast w pierwszej sekundzie. Najlepiej nagraj to sobie to zdanie na rejestrator i puść to w kółko. Bo jak ktoś już przychodzi do kogoś i nie ma co powiedzieć i dopiero wkłada do głowy żeby o coś oskarżyć to coś tu jest nie tak. Raczej jeżeli chodzi o istoty boskie to powinni oskarżać ludzi za celowe działanie złe wobec kogoś czyli szkodliwe działanie wobec kogoś dla zabawy dlatego żeby się śmiać później z kogoś. Czyli takie działanie bardziej charakteryzuje zło za które powinno się oskarżać. A nie jakieś bieganie komuś po głowie. W Kalijudze nie odpowiada się za myśli.
gratis
bywalec
Kontakt:

TomekTeamGłosy pisze: wt lis 05, 2024 12:40 pm
Spoiler!
gratis pisze: ndz paź 27, 2024 9:27 pm Skanowanie to podstawa każdego tygodnia. Trzeba być nieskazitelnym by móc zdobywać świat. Kiedyś się tego nie będziesz bał. No, bo co masz do ukrycia? Chyba niewiele. A poza tym Bóg, który jest dobry na pewno wie, czym jest wybaczenie, więc raczej jesteś w Czyśćcu niż bez szans na Niebo.
Na podstawie tych zdań powyżej już byś był oskarżony o co najmniej kilka spraw. Bez możliwości jakiejkolwiek uniewinnienia.
Tja
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”