Sasha Strunin .

i inne sprawy partnerstwa lub jego braku

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
PuszkinKochajacyLayle
bywalec

Sasha Strunin .

Post autor: PuszkinKochajacyLayle »

Pamietam bardzo dobrze że ileś tam lat temu wstecz na jednej z Telewizji komercyjnych był puszczny w póżnych godzinach nocnych trochę satyryczny przegląd największych hitów Disco Polo w historii tej muzyki .
Przegląd był podzielony na 4 bodajże 30 minutowe odcinki w każdym z nich jakiś celebryta omawiał 10 utworów tego gatunku .
W pewnym momencie swój talent komentatorski postanowiła objawić światu Sasha Strunin .
Mi zapadł szczególnie w pamięci jej koment do utworu ,, Ewa odeszła ‘’ . Sam utwór ? Typowy dla przedstawicieli tego gatunku . Oto grupa otyłych mężczyzn zjezdza na wodnej zjezdzalni dla dzieci w aquaparku spiewając tak trochę od niechcenia ,, Ewa odeszła , odeszła stąd , nie wiem dlaczego może mój błąd . ‘’
Skądinąd słuszna puenta Sashy była taka że może gdyby ci Panowie nie wydawali kasy na gumowe kaczuszki i wate cukrową tylko na romantyczną kolację przy swiecach z ww . Ewą to ta by nie odchodziła i widzowie TV nie byliby zmuszeni do oglądania tego utworu a Sasha do komentowania go .
Ale ja nie o tym .
Czytałem też kiedyś iż Sasha została swego czasu zaproszona do śniadaniowego programu dla idiotów do którego przyszła w podkoszulku z napisem ,, NOBODY KNOWS I ‘ M A LESBIAN ‘’ .
No i to by było na tyle Panowie . Takie są kobiety . Tam gdzie to im wygodnie to skarcą mężczyzn , pouczą ich jak się powinni zachować w stosunku do siebie . A tam gdzie już można być bardziej szczerym ( libertynska TVN ) pokazują swoją prawdziwą twarz poprzez napis na podkoszulku .
ODPOWIEDZ

Wróć do „miłość, seksualność, partnerstwo”