Dlaczego według psychiatrów z Radomia nie ma ludzi bardzo i mało inteligentnych, są tylko przeciętni

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

persino
bywalec

Dlaczego według psychiatrów z Radomia nie ma ludzi bardzo i mało inteligentnych, są tylko przeciętni

Post autor: persino »

Lekarze moją dużą inteligencję wyśmieli, i powiedzieli, że nie ma ludzi z dużą inteligencją, są tylko ludzie z inteligencją przeciętną, czyli zdolni i mało-zdolni, także średnio-zdolni, bo ludzie bardzo inteligentni bardzo szybko uczą się zła w wersji prostej, powiedzieli, że też jest z małą inteligencją, wtedy szybko uczą się zła, ale wersji odwrotnej. Mówili, dlatego jestem geniuszem odwrotnym, a więc być może jestem maszyną deterministyczną i należy mnie leczyć bez przerwy w szpitalu, aż inteligencja spadnie mnie do przeciętnej, wtedy wiadomo, że zostało się wyleczonym z choroby, a jak inteligencja nie chce spaść do małej, to tacy ludzie są uważani na pewno za maszyny deterministyczne o zerowej inteligencji, wtedy lekarze podejmują decyzję o ubezwłasnowolnieniu tego człowieka w sądzie, bo ma dużą inteligencję, której wynikiem są duże niewytłumaczone zdolności intelektualne, które według lekarze wtedy są bardzo chore, bo duże IQ.

Jak myślicie o dużej inteligencji, czy ona jest chorobą, jak myślą lekarze z Radomia?
Awatar użytkownika
antygratis
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Re: Dlaczego według psychiatrów z Radomia nie ma ludzi bardzo i mało inteligentnych, są tylko przeciętni

Post autor: antygratis »

Masz duże IQ ojej i o rany
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Awatar użytkownika
GagatkA
bywalec

Re: Dlaczego według psychiatrów z Radomia nie ma ludzi bardzo i mało inteligentnych, są tylko przeciętni

Post autor: GagatkA »

przegłosowany pisze: wt wrz 17, 2024 8:25 pm Masz duże IQ ojej i o rany
xD

(przepraszam, jestem straszna śmieszka)
RSHFunkster
zaufany użytkownik
Status: zdrowy

Post autor: RSHFunkster »

przegłosowany pisze: wt wrz 17, 2024 8:25 pm Masz duże IQ ojej i o rany
Przegłosowany ty to jesteś mistrzem komedii :lol:
F29, F23
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”