Dlaczego według psychiatrów z Radomia nie ma ludzi bardzo i mało inteligentnych, są tylko przeciętni
Moderator: moderatorzy
Dlaczego według psychiatrów z Radomia nie ma ludzi bardzo i mało inteligentnych, są tylko przeciętni
Lekarze moją dużą inteligencję wyśmieli, i powiedzieli, że nie ma ludzi z dużą inteligencją, są tylko ludzie z inteligencją przeciętną, czyli zdolni i mało-zdolni, także średnio-zdolni, bo ludzie bardzo inteligentni bardzo szybko uczą się zła w wersji prostej, powiedzieli, że też jest z małą inteligencją, wtedy szybko uczą się zła, ale wersji odwrotnej. Mówili, dlatego jestem geniuszem odwrotnym, a więc być może jestem maszyną deterministyczną i należy mnie leczyć bez przerwy w szpitalu, aż inteligencja spadnie mnie do przeciętnej, wtedy wiadomo, że zostało się wyleczonym z choroby, a jak inteligencja nie chce spaść do małej, to tacy ludzie są uważani na pewno za maszyny deterministyczne o zerowej inteligencji, wtedy lekarze podejmują decyzję o ubezwłasnowolnieniu tego człowieka w sądzie, bo ma dużą inteligencję, której wynikiem są duże niewytłumaczone zdolności intelektualne, które według lekarze wtedy są bardzo chore, bo duże IQ.
Jak myślicie o dużej inteligencji, czy ona jest chorobą, jak myślą lekarze z Radomia?
Jak myślicie o dużej inteligencji, czy ona jest chorobą, jak myślą lekarze z Radomia?
- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Re: Dlaczego według psychiatrów z Radomia nie ma ludzi bardzo i mało inteligentnych, są tylko przeciętni
Masz duże IQ ojej i o rany
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Re: Dlaczego według psychiatrów z Radomia nie ma ludzi bardzo i mało inteligentnych, są tylko przeciętni
xD
(przepraszam, jestem straszna śmieszka)
-
- zaufany użytkownik
- Status: zdrowy
Przegłosowany ty to jesteś mistrzem komedii

F29, F23