Ból psychiczny
Moderator: moderatorzy
Ból psychiczny
Nieustający ból psychiczny. taki bezsens wszystkiego. za stara jestem żeby zaczynać wszystko od nowa. wszystko jest już zgrane i nudne.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: Ból psychiczny
Zawsze można zrobić coś dobrego, zacząć od nowa. Każdy dzień może być wielkim początkiem, tak sobie czasem myślę, z czasem gaśniemy ale można robić coś ciekawego, rozwijać się.
nic
To może nie od nowa tylko jakoś inaczej 

Dzięki za Wasze dobre słowa.
Leki nie pomagaja? Niestety bez lekow nasza egzystencja potrafi bardzo mocno bolec. mozna wspierac sie naturalnymi suplementami. tez daja rade calkiem calkiem jako wsparcie farmakoterapii - CBD, Ashwagandha
Ashwagandha potrafi pomóc. Witamina B12 też. Biorę ją od niedawna i czuję się lepiej.
z b12 bardzo ostroznie, ponoc ma wplyw na dopamine. moze powodowac nerwowosc. lepsze bezpieczniejsze sa wszystkie inne wit z grupy B, b1, b2, b6 komplex
No właśnie nie wiem jak to jest, jedni mówią że jest ważna w schizofrenii a inni że lepiej uważać. Ja biorę jedną tabletkę dzienne, paczka kupiona w aptece. Biorę z tydzień i fizycznie czuję się lepiej, mam więcej energii.
Oczywiście z suplementami też trzeba uważać żeby sobie nie zaszkodzić.

jak jestes wege i nie jesz miesa w zadnej postaci to faktycznie jest niezbedna. jak jesz normalnie mieso to b12 mozna odpuscic
nadmiar b12 tez podobno nie jest dobry
nadmiar b12 tez podobno nie jest dobry