Dlaczego psychiatrzy z krychnowic z Radomia leczą swoje urojenia, dlaczego ich psychiatria jest odwrotna
Moderator: moderatorzy
Dlaczego psychiatrzy z krychnowic z Radomia leczą swoje urojenia, dlaczego ich psychiatria jest odwrotna
Lekarze z Radomia psychiatrzy jak kogoś doprowadzą do choroby, tzn. przed szpitalem był zdrowy, to dają chorobę, bo według nich choroba się ujawniła, a jak kogoś wyleczą z choroby, tzn. przed szpitalem był chory, to dają mu, że jest zdrowy. Ja to znam, bo ciężko chorzy w tym szpitalu wypuszczano nie z chorobą, tylko ze zdrowiem, bo gadali, że usunęli z niego chorobę za pomocą leków. Po prostu lekarze z Radomia leczą ludzi zdrowych, którym dają mu chorobę. Np. mnie nie mogli ruszyć za pomocą leków, chociaż przed szpitalem byłem zdrowy przed leczeniem ze względu na schizofrenię, to gadali, że jestem maszyną deterministyczną, i powiedzieli że jestem ciężko chory, i trzeba mnie leczyć całe życie w szpitalu psychiatrycznym, jeżeli nie będę chciał się leczyć w domu, lub na wolności.
Ostatnio zmieniony wt wrz 17, 2024 4:22 pm przez persino, łącznie zmieniany 1 raz.
- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Re: Dlaczego psychiatrzy z krychnowic z Radomia leczą swoje urojenia, dlaczego ich psychiatria jest odwrotna
Tak "maszyną deterministyczną"
Znowu bełkocesz persino. Przykro czytać, bo jesteś chory.

Znowu bełkocesz persino. Przykro czytać, bo jesteś chory.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Re: Dlaczego psychiatrzy z krychnowic z Radomia leczą swoje urojenia, dlaczego ich psychiatria jest odwrotna
Bo przecież maszyny deterministyczne mają według nich zerową inteligencję, nie wiesz, co o mnie gadali na oddziale, same odwrotne rzeczy.
- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Ja rozumiem "odwrotność" i te wszystkie "paradoksy"; też przechodziłem psychozy... Nie jesteś z pewnością jeszcze całkiem zdrowy... Pewnie się na to zbuntujesz, obrazisz na mnie czy coś, ale jak dojdziesz do równowagi już - czego Ci życzę - dostrzeżesz, że ta urojona rzeczywistość była nieważna, błacha
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Nie wiesz, że ja gadam tak specjalnie, ale zdrowo, a nie choro, bo przecież gdyby był chory, to gadałbym istnym bełkotem.