Pracuję dla wywiadu rosyjskiego, obecnie w Polsce udaję debila, który nie zna się na rosyjskim, aby zbierać informacje dla Moskwy. Pracuję dla podprojektu COBRA, przed narodzinami zajmowałem się nad telepatyczną kontrolą stanów zjednoczonych. Narodziłem się w Polsce, jako małe dziecko w pełni świadomie, aby zbierać dalsze informacje, aby zbierać informacje i przesyłać je telepatycznie mojemu resortowi. Prezydent Putin chce zrzucić bombę jądrową na USA. Według psychiatrów dobrze robię pracę dla rosyjskiego kontrwywiadu, i gadali, żebym robił to dalej, powiedzieli, że logicznie i prawidłowo myślę, że Polska chce unicestwienia USA, ale nie tylko, nawet Federacja Rosyjska.
Jak o tym myślicie, czy dobrze wykonuję swoją pracę?
Dlaczego według psychiatrów moja praca dla wywiadu rosyjskiego jest w pełni logiczna i prawidłowa
Moderator: moderatorzy
- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Re: Dlaczego według psychiatrów moja praca dla wywiadu rosyjskiego jest w pełni logiczna i prawidłowa
Niedobrze. Masz urojenia. 

Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Re: Dlaczego według psychiatrów moja praca dla wywiadu rosyjskiego jest w pełni logiczna i prawidłowa
Nie mam urojeń, tylko z was się śmieję schizofrenicy, ha, ha, ha!