Czternastka 2024
Moderator: moderatorzy
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Re: Czternastka 2024
Myslalem zeby kupic kindla czytnik ebookow.
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
- amigo
- zaufany użytkownik
ja podwojna rente dostaje 25 listopada. Planuje sobie kupic gre EA FC 25 na nintendo switcha, Bandolere i pewnie jakies ciuchy.
nic, oszczedzam na wiekszy cel
na Amazonie na czarny piatek sa zawse mega promki idzie kupic serio sporo taniej. ten polski Amazon to jest pewniak mozna kupowac smialo, zreszta niemiecki tak samo. i jeszcze prime jest za free na probe, dobra rzecz bo w pakiecie filmy, gry i darmowa wysylka
https://sklep.gazetapolska.pl/ksiazki/6 ... utina.html
Kupuję„Zgoda” wstrząśnie polską polityką!
Najbardziej wyczekiwana książka roku! Sławomir Cenckiewicz i Michał Rachoń, autorzy słynnego serialu dokumentalnego „Reset”, oferują Czytelnikom monumentalną (ponad 750 stron!) analizę polityki najbardziej prorosyjskiego rządu w III RP. Podczas trwającej kilka lat pracy dotarli do tysięcy dokumentów obrazujących głębokość powiązania polskiej polityki z polityką Władymira Putina. W bijącym rekordy popularności serialu „Reset” ujawnili tylko niewielką część z nich. Książka „Zgoda” to polityczny thriller precyzyjnie osadzony na faktach i wydarzeniach. Lektura obowiązkowa dla każdego, kto chce zrozumieć najnowszą historię Polski i toczące na naszych oczach wydarzenia polityczne.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
- amigo
- zaufany użytkownik
beda wielkie zakupy

ja część przekazałem rodzicom, bo są spłukani
-
- zarejestrowany użytkownik
Ciekawe, czy pan S. Cenckiewicz konsultował się merytorycznie z panem P. podczas pisania książki