Jakie znacie pomysły na zaoszczedzenie pieniedzy .
Moderator: moderatorzy
- PuszkinKochajacyLayle
- bywalec
Jakie znacie pomysły na zaoszczedzenie pieniedzy .
Trudne czasy dla mężczyzn nadchodzą bo od kiedy Lewica jest u władzy ceny prostytutek poszły w górę .
Kurwy tłumaczą : ,, Skoro jesteśmy u włądzy to mamy prawo godziwie zarabiać !!!! ''
Primo : Papierosów nie muszę orginalnych kupować mogę palić robione . Papieru toaletowego też nie musze kupować moge sobie brac z bibliotek i muzeum . jedzenia nie musze kupować kiedyś po szpitalu nie jadłem przez 45 dni , schudłem ponad 20 kilo ale przezyłem a poa tym w Krakowie jest mnóstwo restauracji i targowisk to jedzenie mogę ukraść . Jakie jeszcze znacie sposoby na zaoszczedzenie pieniedzy ?
Kurwy tłumaczą : ,, Skoro jesteśmy u włądzy to mamy prawo godziwie zarabiać !!!! ''
Primo : Papierosów nie muszę orginalnych kupować mogę palić robione . Papieru toaletowego też nie musze kupować moge sobie brac z bibliotek i muzeum . jedzenia nie musze kupować kiedyś po szpitalu nie jadłem przez 45 dni , schudłem ponad 20 kilo ale przezyłem a poa tym w Krakowie jest mnóstwo restauracji i targowisk to jedzenie mogę ukraść . Jakie jeszcze znacie sposoby na zaoszczedzenie pieniedzy ?
- amigo
- zaufany użytkownik
Re: Jakie znacie pomysły na zaoszczedzenie pieniedzy .
-gotowac obiady w domu, nie chodzic po mc donaldach etc.
-jak palisz fajki to zredukowac to 10 kiepow na dzien
-nie cpac i nie pic alkoholu
-jak palisz fajki to zredukowac to 10 kiepow na dzien
-nie cpac i nie pic alkoholu
- PuszkinKochajacyLayle
- bywalec
Re: Jakie znacie pomysły na zaoszczedzenie pieniedzy .
Jeśc wogóle nie musze a z fajkami i wóda to łatwo powiedzieć trudniej zrobić .