Medycyna niekonwencjonalna, zielarstwo itd......
Moderator: moderatorzy
Medycyna niekonwencjonalna, zielarstwo itd......
Jakie macie doświadczenia z róznymi alternatywnymi wobec tzw. medycyny konwencjonalnej sposobami radzenia sobie z problemami własnej psyche?
Interesuje mnie np czy ktoś chodził do różnego rodzaju uzdrowicieli, zielarzy i jak to bylo
Sam kiedyś słyszałem np bardzo pozytywne relacje o zielarzu z Łomianek, p. Mirku Radzikowskim.....
Interesuje mnie np czy ktoś chodził do różnego rodzaju uzdrowicieli, zielarzy i jak to bylo
Sam kiedyś słyszałem np bardzo pozytywne relacje o zielarzu z Łomianek, p. Mirku Radzikowskim.....
Re: Medycyna niekonwencjonalna, zielarstwo itd......
W przypadku leczenia raka, warto trzymać się sprawdzonych metod i konsultować się z wykwalifikowanymi specjalistami. Medycyna naturalna może stanowić uzupełnienie terapii konwencjonalnych. Jeśli interesują Cię alternatywne metody leczenia raka, możesz skorzystać z pomocy https://kosmoenergetyka.org/, którzy mogą zaproponować kompleksowe podejście do Twojego leczenia.
Na raka najlepsze jest lizanie odbytu jelenia, ale ten musi czuc milosc do cb, bo inaczej kuracja nie ma sensu.
- piotrs
- zaufany użytkownik
nadmiar suplementów też nie jest dobry
bo u mnie np nadmiar magnezu powoduje puchńięcie ręki
wszystko w normie czasem lepszy brak witamin lekarz mówił mojemu ojcu bo są w jedzeniu
bo u mnie np nadmiar magnezu powoduje puchńięcie ręki
wszystko w normie czasem lepszy brak witamin lekarz mówił mojemu ojcu bo są w jedzeniu